ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Z "nimfo" chłopie przesadziłeś Wręcz tragiczny rym spłodziłeś Nie wybaczę ja Ci tego Weź się popraw mój kolego Rymy sens mieć jakiś mają Wtedy w pamięć zapadają Ten jest jednak wręcz na siłę Weź się popraw, dam Ci chwilę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ale mnie zaskoczyliście, pozytywnie oczywiście, widać praca ostro wre, więc rymować z wami chce. Mówi Lech do Jarosława - zapal, zapal - dobra sprawa! Ściągnij cztery mocne machy, i siadamy w mig do flachy. Oj nie mogę, musze spadać i z Rydzykiem plan obgadać, co by mama powiedziała, gdyby tutaj nas zastała? Ale z ciebie mami synek, to nie trawa tylko kminek, Ziobro Ci zabronił tego? Kur*wa ocknij się kolego! Zdejmij łańcuch ujarzmienia, tyle jest do nadrobienia, Zamiast się buraczyć w domu, wyjdźmy w miasto po kryjomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Wiem, na siłę Nimfo było Mnie też zresztą trochę zryło Ale kopa dać to miało I jak widać podziałało Już następna strona leci A jak! Rymów drogie dzieci. Niech nam nastrój się nie j*bie Więc przepraszam bardzo Ciebie Znów nie bardzo wyszło :( Trzeba ćwiczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Przeprosiny ja przyjmuję Z czarnej listy Cię zdejmuję ;) Rymy znośne zapodajesz Od czołówki nie odstajesz Ja tu muzę zapuściłem I w fotelu ułożyłem Odpoczynek mi się przyda Bo za chwilę praca wzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Fajnie sobie piszecie szkoda ze rymowac nie umiecie Jakbym tak rymowal To bym sie pod stol schowal i do rana glowy nie wyjmowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Kaixel nie zna litości, swoim rymem ludzi złości, słowa dość niezręcznie łączy, pewne piwo smaczne sączy, które rozum mu dobiera, lub to wina komputera? Uli ładnie rymy składa, kłócić wszak się nie wypada, przebaczenie cnotą boską, nie jest już Jeroxa troską, i zawdzięcza on to tobie, sam już nie wiem co tu robie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Masz tą moc żeby mnie naprawić Lecz dlaczego tego nie sprawisz? Chociaż mądry jestem To tego nie rozgryzłem jeszcze W czym ten problem Żeby dobrem, swą energią Zmienić kogoś na dobrego? Taki efekt chwilowego najścia smutku... + kolejny efekt mej twórczości wątpliwej jakości: Napraw mnie, bo jest źle Ja tak niewiele chce Niewiele mi brakuje A wtedy się raduje Jestem szczęśliwy I już nie taki upierdliwy Fix Me Edytowane 13 Lipca 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Twór natury czy rzecz boska? Człowiek - obowiązek i beztroska, władca ziemi, czy jej kat? Gnębi ją od setek lat, niszcząc, paląc i plądrując, swoją żywicielkę trując, bez współczucia, zrozumienia, dla swojego uwielbienia, zatracając się w próżności, w której topi sens istnienia, nad czym płacze matka Ziemia. A z innej beczki ... Gdzieś nam wsiąkła atmosfera, może czas zacząć od zera? Rymowanki z komputerem, lepsze są niż bułki z serem, albo wypad w las z Lepperem, czy też biba z Rydzo klerem. Gdzie Johnatan? gdzie jest on? Czy zaliczył rymo zgon? Toman też gdzieś wyparował, może się pod łóżkiem schował? Jrox ratuj honor Piur, idę w kimę - yes aim siur! Edytowane 12 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie wiem czemu Caleb kima Przecie wczesna jest godzina Firefoxa nie zamykam W Internecie sobie brykam Program fajny wyczaiłem Wnet Windowsa pokroiłem Teraz śmiga jak szalony Bo jest znacznie odchudzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Odchudzanie - fajna sprawa Lecz to nie zabawa Raz przesadzisz - źle się skończy Sysa wnet wykończysz I reinstal, choć nieunikniony Nadejdzie szybciej Niż ten upragniony Raz na jakiś czas jednak trzeba Bo to w sumie jest potrzeba Nie konieczna acz poprawia i przyśpiesza wszystko znacznie Co by było smacznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja Ci też coś dziś doradzę Tajemnicę rymów zdradzę Aby rym twój wyszedł równo Sylab musi być po równo Tu się przytnie, tam dołoży A rym sam się już ułoży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 A ja swój sprzętowy rym dowalę A później pójdę i w PieCu napalę Bo dzisiaj World In Conflicta zapuściałem I się koszmarnie zdziwiłem Mój słodziutki GTSik w DX10 wymięka A miał GTXowi dać po piętach Nic tylko trzeba dalej kręcić wała Tylko żeby mi się karciocha nie posrała Bo na czym poźniej będę śmigał I ruskich w WICu nuką obdarowywał. Pierwszy mój rymik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Rano wstaje i nie wierze, Zewsząd lecą rymy świeże, Żeby nie zostawać w tyle, Już przecieram senne bryle. Do Windowsa ja nic nie mam, Czasem tylko logi zmieniam, Instaluje i wywalam, Staram się po prostu staram, By mój system lśnił przykładem, Bo nie jestem brudnym dziadem. Poczytałem wczoraj rymy z początku dla przypomnienia - pompa aż ryj boli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) I znów temat idzie w górę Trzeba dać rymem przez rurę Wcześniej Ja nie miałem czasu Mały wypad był do lasu Ale już jestem z powrotem Honor Piur ratujmy lotem Więc rymujmy wszyscy wraz Niech aż inni dostają zmaz :P :P Rzeczywiście jak tak poczytałem to korba niezła :lol2: Pompa mówisz aż ryj boli? Więc czytajcie To powoli To? Ten temat, dziś najlepszy! Nawet od nudy lepsiejszy! Korba niezła jest bez mała Rymy lecą jak ta Lala Piszcie wszystko w tym temacie Nawet historie o tacie Edytowane 13 Lipca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Widzę, że z grubej berty lecą rymy Jeszcze chwila do zadymy Już się wznoszą dymu pióropusze Zaraz się tymi rymami uduszę Caleba ukochana ziemia to Jamajka Tam gdzie kury znoszą złote jajka Na polach kwitnie zielona niezapominajka A panowie wiedzą co to dobra fajka Co wy tam się na rymach znacie Lepiej posłuchajcie JROX i piszcie o tacie Który zaraz nas swoim pasem pogoni I nam te cudowne rymy po necie roztrwoni No jazda na maxa :) Edytowane 13 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Wszyscy macie równo w bani, powielając schemat tani Cztery słowa w każdym zdaniu, coś o życiu, rymowaniu, Czasem coś o podkręcaniu, albo o browarów chlaniu, Dając przykład młodej nacji, zachęcając do libacji. Tak nie można, dosyć już, do portfela kasę włóż, Zamiast w piątek ją przepijać, i po mieście się rozbijać, Daj na tacę, na ofiarę, żeby wspierać naszą wiarę, Dobrych księży i plebanów, którzy nie dostają banów, Nawet gdy macają dzieci, gdy za oknem słonko świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Chyba sobie żarty stroisz? Tak pieniądze lubisz trwonić? W tych latach już nie ma wiary Może jest, ale w talary Ja tam wole moto zalać Jak za tacą skrzętnie latać Pić? Nie pijam. No bo jeżdżę Póki kurde mogę jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Widzę ostro się bawicie, dobre rymy dziś sadzicie Ktoś tam dzieci obmacuje, pewnie ksiądz tu urzęduje JROX sobie gumę pali, jego motor jest na fali Silnik huczy, tłok bije, a nasz Caleb już nie pije. Abstynencja, to rzecz dobra, zamiast pić - zastrzel bobra. Kup amunicję i wiatrówkę, po czym zabij szybko krówkę. Postrzel babke, siostrę no i dziadka, to dopiero będzie gratka Jak ci będzie jeszcze mało, to se kupisz potem działo :blink: ? Edytowane 14 Lipca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Nie chce mi się dziś rymować Chyba pójde pospamować Nuda by się znów przydała Połowa Piur by z niej lała Kończe już ten wywód krótki Póki nie da mi ktoś z rózgi Jak zwał to zwał. Nawet rymy nie idą :( Edytowane 15 Lipca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Parzy słońce parzy zaraz nas usmaży :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Juz od czwarte jsłonce swieci pali wszystko, nie trza piecy chciało by sie wpasc do wody lub w arktyce kupic lody w dzien wciaz slonce wszystko pali termometr juz nie ma skali nawet teraz o tej porze chciao by sie mieszkac w norze czas ziemianke chyba stworzyc by pod ziemią się ochłodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Trudny okres dla OCera, gdy upałów żar doskwiera, aż z WC paruje woda, i żyłować kompa szkoda. Przydał by się suchy lód, freon albo inny cud, bo żarówa jest na dworze, i PC się spalić może. Teraz już się stąd zabieram, zimne pifko wnet otwieram, I wybywam w świat daleki, gdzieś na pola, łąki, rzeki, tam gdzie lżejsze są klimaty, ludzie opalają klaty, tam gdzie szumi polna trawa, jest wesoło! Jest zabawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Gdy tu wpadłem i looknąłęm, to rymować wnet zacząłem, taka chęć mną zawładnęła, by pobawić się w spamera! Pierwszy, drugi rym i trzeci, no i wierszyk nowy leci, może nie najlepszej treści, ale co się będę pieścić, jestem tutaj żółtodziobem, skaczę na szeroką wodę, może skilla mi przybędzie, nawet nie wiem jak to będzie. Teraz kończę bubel, kicz, więc szykujcie na mnie bicz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 No nie będziemy na ciebie bata szykować, bo każdy z nas chce te upały przekoczować. Każdy tutaj rym nasze cudowne ciała schłodzi, może nawet lepiej niż lody czy wiadro zimnej wody. Ale ochłodzenie rychłe już meteorolodzy zapowiadają, i wszyscy już powoli zakręcone kompy ponownie wykręcają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Cześć koledzy, witaj Caleb, cóż za temat tu zastałem, I choć pewien wciąż nie jestem, czy istotę zrozumiałem, To zamierzam się zatrzymać, tu zagościć, sił spróbować, Już uderzam w klawiaturę, nie chcę bez tematu epatować. Gdy natrafi się okazja, gdy wyskoczy ktoś z pomysłem, Ja go kupię i rozwinę - moja kontra przed zamysłem! Chyba nie jest źle jak na początek, no i trochę inaczej niż reszta :unsure:. Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To teraz ja :P Nie do rymu, nie do taktu :D Wsadź se myszkę :D do kontaktu :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Przeszło półtora miesiąca Ten temat nie widział słońca. Niech ktoś nad nim się zlituje I nam pięknie zarymuje Edytowane 29 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Jam Ci bratko zarymuje Do zasady sie stosuje Nikt nie pisal tu od miecha Fajny temat, niezla beka Kipisz w kompie nie z tej ziemi Chyba system musze zmienic Nic na szczescie sie nie grzeje Wszystko hula - jak marzenie Monitorek calkiem cacy Zakupiony z wlasnej pracy Choc za oknem chlodno, pada Lepper w tv juz nie gada Dzieci krzycza i sie smieja Ja na pure siedze z nadzieja Ze ktos rymem rzuci jeszcze Moze po nim tez sie zmieszcze Tu cos dodam, tam cos utne Niech rymuje kazdy - sukces Z tego bedzie tylko smiech Ja juz koncze, pozdro z Czech Nie, przepraszam, zartowalem Northern Ireland - stad nadaje Laczem 8 mega bitow Temat jak fabryka hitow EDIT Czemu nikt rymem nie rzuci ? Kazdy siedzi, smedzi, smuci Prosze bracia, prosze siostry Ruszmy temat, jakze prosty Rymem wladac tu wypada Slowna walka a'la szpada Walka bez krwi, bez skrupolow Ruszmy wreszcie z tafli mul ow JROX temat nam odswiezyl A jak lezal, tak i lezy Sam go podniesc rady nie dam Nie pomoze gwiazda z nieba Ludzie! blagam, cos dopiszcie Zanim z drzew nam spadna liscie... ;) Edytowane 29 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) CBZ mnie ładnie prosi Więc zarzucam ten swój grosik: No więc temat znowu stoi Od userów się nie roi Nie przyciągną was tu prośby Ani żaden wyraz sprośny. Caleb, Ulli gdzie jesteście Przyszli byście może wreszcie Sami tu nie damy rady Jest nas dwóch, no bez przesady!! Przyjdźcie więc nam zawtórować Jednak proszę nie spamować To nie nuda dwa sześć lata Ale za to frajda jaka Gdy ktoś czyta taką korbę Z krzesła spada wnet na mordę. Edytowane 29 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Odzew wreszcie, JROX, dzieki! Juz myslalem, ze sam meki Te przezywac bede stale Jest nas dwoch, to niebywale... Ludzie, ludzie, do nas migiem Jak nie przez drzwi, to przez szybe Pisac teksty juz na predce W rymowanej pogawedce Co by temat nam nie splynal Przysypany znow lawina JROX bratko, moze powiesz Beger ponoc lubi owies Jej sie kiedys powiedzialo Ze jak kon, ze ciagle malo Kontekst taki wylapalem Chyba, ze cos przelecialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...