JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Kleisz rymy strasznie prędko Co jest dla mnie wręcz udręką Gdyż ja szybko nie potrafię Coś za wolno słowa łapię Może wprawy mi brakuje Cóż, się w rymach nie lubuje Co dzień z tym nie mam styczności Ale jestem w gotowości Gdyby tylko ktoś zagadał Temat: rymy i zabawa Jestem w stanie odpowiedzieć Lecz nie szybko musisz wiedzieć. Co do Beger to Sex lubi Jak koń owies, tym się chlubi. Edytowane 29 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Mowisz i masz, jasne - predko Rymy nie sa ma udreka Toc nie kazdy rymy klei Z poniedzialku do niedzieli Ja lubuje sie w tym stylu Tekstow swych nie zlicze, zmiluj Kleje slowka na predkosci Zawsze jestem w gotowosci Jesli ktos sie tu podepnie To dorzuce cosik jeszcze Temat: rymi i zabawa Niecodzienna to jest sprawa Prosze pieknie, prosze slicznie Niech ktos sypnie - oczywiste Wiec podklepcie, imo szybko Topic ozyl - widze przyszlosc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Ktoś tu dzisiaj wchodzi nowy Swoje rymy chciałby stworzyć Wydawało się to proste, łatwe Lecz ni ch..a, nic nie warte Składać rymy, niezła męka Nie dla lamy to udręka Więc na koniec moi mili Byście się mnie nie wstydzili Powiem prosto, lecz do rzeczy Czas już na mnie, drogie dzieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Ludzie właźcie tutaj wreszcie I powiedzcie o tym reszcie PPC rymuje zacnie Niechaj każdy coś tu pacnie Niech się temat nam powiększa Atmosfera stanie miększa Takie są moje marzenia Jeszcze krok od ich spełnienia _*-*__*-*__*-*__*-*__*-*__*-*__*-*__*-*_ Esh0 próbuj ciągle dalej Nie poddawaj się tu wcale Rymy może i nie proste Ale stają się pomocne W każdej życia dziś dziedzinie I to prędko nie przeminie Edytowane 29 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Mówisz, prosisz, błagasz, jęczysz Ludzi to tym Ty nie zachęcisz Tutaj trzeba coś mocnego Może konkurs, mój Kolego? Kto najlepsze rymy stworzy Tego Bozia wynagrodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Drogie dzieci, rzekne zacnie Tak jak JROX, niech ktos pacnie esh0 slowem nas uraczyl Ktos cos jeszcze ? Sie zobaczy Dla kretaczy to nie temat Mam zyciowy swoj dylemat Co tu zrobic z samotnoscia Drapie w gardle niczym oscia Wyjac nie da jej sie wcale Kto wie o tym doskonale I kto znalazl na to sposob Jak wybrnac z tego patosu Bo ten chaos meczy strasznie Max gdy kazde swiatlo zgasnie Prosze ludzie, radzcie wszyscy Temat ten jest bardzo sliski Humor odszedl, trwa gehenna Jak w Irlandii aura zmienna Dodam jeszcze tylko jedno Bez kobiety idzie zwiednac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Jak to? Lament nic nie daje? Chociaż Ty mój drogi panie Sam się w temat ten wkręciłeś I jak już zauważyłeś Konkurs cały czas się kręci Choć wypadło mi z pamięci Kiedy mógł się taki zacząć Ale teraz na to patrząc Mało ważny jest ten czas Jeśli dużo rymów masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Jot Er Oksie, drogi bracie Zaraz rymem zakozaczę Ce Be Zecie też, mój drogi Słowo moje dobrze zrobi Muszę tylko coś wymyśleć I dokładnie tekst przemyśleć Rano na to przyjdzie pora Teraz lecę - łóżko woła Ono zawsze na mnie czeka Gdy sen czuję na powiekach btw. właśnie sobie przypomniałem, jaka to frajda te rymy :) Edytowane 29 Września 2007 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Konkurs nie jest tu motorem Rymow tych zasoby spore Nigdy sie nie skoncza one Kiedy wene mam za zone Podpisalem z nia pakt taki Wpada czasem, robi draki Daje zamysl na te rymy I to chyba bez przyczyny esh0 trenuj, bracie drogi Nie poplacza Ci sie nogi Jezyk Ci sie nie poplacze Jesli szybkie masz tez lacze Jesli proc sie nie przegrzewa Toz to stary manna z nieba Trenuj karkiem, trenuj glowa Rymy stana sie polowa Wnet ta druga, nie zaprzeczam Koncze ten tekst, nie uciekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Kurczę temat znów na "górze" A ja sobie oczy mrużę Chyba już czas kłaść się spać I pożegnać wszystkich was Gdyż już weny mam za mało A me łóżko woła śmiało Choć Dżejroksie w me czeluści Niech Cię rym już dziś opuści Edytowane 29 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Spac idziecie moi drodzy Tak jak mlodzi ekolodzy Ktorzy wraz z pianiem koguta Stoja dziarsko juz w swych butach Wena dziala nieustannie To jak z laska moc byc w wannie Tylko szkoda, ze czasami W piany bialej tej otchalni Laska znika, gdzies pod woda Krzyki, lament - nie pomoga Swe bateria naladujcie Co by jutro znow na gorce Sila, zapal, warsztat slow Temat bedzie goscil znow - tu! EDIT O! Jak mi sie to udalo OWN3D strony jakich malo To nam mowi bez ogrodek Temat jest ten wrecz na stowe Albo na dwie, jak kto lubi My nie damy mu sie zgubic Edytowane 29 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Na sekundę tu wróciłem Oczy moje nacieszyłem Bo tu rymy są wszelakie Żółte, czarne i owakie Gdy tak czytam teksty nasze To po prostu tętno skacze Jak to prosto i ciekawie Czas nam mija na zabawie Lecz już na poważnie powiem Zwijam się - już nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Spac juz pora mosci pany Moderacjo, drogie damy esh0, JROX, bylo milo Szybko sie to nie skonczylo Rano na mnie bedzie pora Kurde bele, praca wola Jeszcze myszka sie wkurzyla Bo w bateriach slaba sila Konczac postem tym me harce Jutro wroce i zawalcze ;) Dobranoc Wam mowie ludki Temat ten nie jest tak krotki Bo spac kazdy przecie musi Nikt do tego nas nie zmusi Relax czysty, hibernacja Taka jest juz nasza nacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Nie wyspałem Ja się wcale Weny mi brakuje stale Chyba muszę się powozić Żeby tutaj coś nadrobić Ale godzina jest wczesna Więc nie zbierze mi się reszta Będę musiał jechać sam Ale po to moto mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Znowu to samo widze i juz sie od waszych rymow nudze Sa tak nedzne ze czasami prezne Ja nie krytykuje tylko was delikatnie informuje Czas skonczyc to cieniactwo bo naprawde to prostactwo Spojrzcie jak ja rymuje juz widze jak sie wasza zadrosc rysuje Konce ta wypowiedz i czekam na wasz odpowiedz Ja was nie atakuje tylko lituje Prosze o kulture bo inaczej nic nie zarymuje :D Moje rymy sa surowe chociaz bardzo kolorowe To tyle z mojej strony spadam jest pory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Coz ja widze drogi bracie Ty nie siedzisz w tym temacie Rymy dajesz bardzo proste Pachna niczym Czestochowskie Rymuja sie nie za bardzo Belka w oku sa, nie drzazga Ty krytyka chcesz nasz raczyc To tu musisz przykozaczyc Smiech rysuje sie na gebie Glosno tu o Tobie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Cóż za kłótnie, cóż za spory, Nie zrobicie tak furory. Nie na miejscu jest ta zwada, Tu tak nie wypada; Lepiej twórzmy i rymujmy, I opinii się nie bójmy. Lud oceni, lud rozstrzygnie Wnet, solidnie. Nie wyłoni lecz winnego. Dlaczego? Dlatego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Kaxxal znowu przykozaczył Świetnym rymem nas uraczył Nie ma co się ludzie spierać I ze skóry go obdzierać Więc zostawmy go w spokoju Na najbliższym gdzieś postoju _______________________________ Dziś z ekipą pojeździłem Kilometrów narobiłem Ronda też poblokowałem I z policją się mijałem Rynek też zaliczyliśmy I następny też mogliśmy Jednak puste były baki Żeby było nam bez draki Musieliśmy szybko wracać I swe drogi skrzętnie skracać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Zostawiłem was na trochę, no i już robicie wiochę, widać brak tu mej riposty, więc szykować się do chłosty. Poziom rymów coś kuleje, ludzie co się z wami dzieje? Każdy ma się za lidera, chociaż słabo słowem włada, Potok słów już nie wystarczy - rymy z sensem - oto rada. Więc upraszam moją wiarę, zamiast pisać po próżnicy, To przemyślcie co wklejacie, lub schowajcie się w piwnicy. Temat piękną ma tradycje, szkoda by ją g*wnem skalać, Jak chcesz się pokazać światu, to się trzeba bardziej starać. :D :> Edytowane 9 Października 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Temat umarl dawno temu, moze ktos mi powie czemu. Moze Caleb Was wystraszyl, i dosc marny skill podwazyl. Nie ma sie co zbyt przejmowac, starczy lepiej ciut rymowac. Sprawdze wszystko tu dokladnie, spojnosc rymow, dobra skladnie. Niech mi nikt tu nie podpanie, bo zalatwie go nieladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) chyba komuś sie tu nudzi to jonahan sie obudził i odkopać zdecydował coby user zarymował ja moge wam tu powiedzieć że nie lubie na [gluteus maximus] siedziec na pepece nudno jest a powinno być tu fest czasy stare sie wspomina gdy lajtowe posty każdy wbijał teraz to forum nudą wieje gdzie są wszyscy dobrodzieje? do boju forumowi ziomowie kleić rymy wypasione hiphopowo tu rymować nudzie na forum oponować i sensownie coś znów ustukać coby starego z sentymentu nie szukać musze sobie jeszcze dodać że z mym rymem ab->ab chce sie schować lecz technikę wciąż mą szkolę żeby nie być rymotrollem. Jał bejbe bjacz! Edytowane 3 Października 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Sysak, sysak ty jelopie, lepiej zliczaj gloski chlopie. gdy ich liczba sobie rowna, piekny rym jest nie stos g%#na. A co!! Komon!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Żeś pojechał jełopowi, Co też Sysak teraz zrobi. Co odpisze, co wymysli, Jakim tekstem tu zabłyszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Sysak walnął fest babola, lecz już taka zioma dola. Teraz pora na ripostę, dawaj chłopie, nie bądź osłem. Nie tekst ważny,ani słowa Liczy się gadanka nowa. Topik żyje, tłuszcza krzyczy ktoś coś plecie, ktoś zaś ryczy. :plum: Edytowane 4 Października 2008 przez Hanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Topik żyje, ma się dobrze Sysak co jest z tobą bobrze? gdzie riposta, gdzie gadanie? skończ z rymami na kolanie Wszak mam humor dzisiaj dobry, więc wypijmy za te bobry, na żołądek najlepsza miętowa żołądkowa, każda inna niech się schowa, nakręteczki się pozbyłem, pół ćwiarteczki wydoiłem. Nagle gdzieś się zachmurzyło, coś świstnęło i w hiperprzestrzeń się wbiło, kopiuj-wklej zrobiłem, stary wierszyk umieściłem, no to kaman, czek e rap bejbeee! Dnia pięknego wiosennego Leszek poszedł na jednego Spotkał tam swego kumpla Romana No i była bania Roman leje Leszek pije Chyba żona go zabije. Wtem zza krzaków żona leci Leszek [ciach!]a płaczą dzieci Ty tak siedzisz tu spokojnie A ja czuję się jak na wojnie Dzieci ryczą wniebogłosy Aż Kopciowi stoją włosy A na wojnie jak na wojnie Tu [ciach!]lnie tam [ciach!]lnie Lechu cykor dał drapaka Nie jest z niego dobry tata Kiedy Leszek tak uciekał Roman biegł i za nim szczekał Czesiu gadżet popierdziela Hipernapęd udaje transformera Nie wiadomo skąd się zjawił Skąd przyszedł i gdzie się bawił Żona Śliwy oburzona Woła Cześka już z balkona Czesiek ! Przyprowadź Leszka Przecież on ze mną mieszka Czesiu spryciarz woła Kopcia Leszek nie wie co się dzieje Myśli sobie ,,oszaleje" W mrocznych ogrodach Okryta brezentową płachtą panienka Okołowa Niesie złe wieści Jak S. Kinga powieści Mrok ciemność pustka Niespełnione marzenia Kara za przewinienia Jak Apokalipsa przewiduje Koniec ziemskiego świata Tak Lecha melanże skonczą się w Końcu po wielu latach I bażant k… zdechł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 łota fak, łota fak !!!111 temat ten dziwny jak swiat. meczyć, krecic, proce palić tak pjurpisi winno sie chwalić f poetów sie zamieniacie sie tylko ośmieszacie. co sie dzieje? co sie stało? gdzie główne dzieło portalu? ln2 można lać, wode można ale zeby rymy? wasze umysly zgniły, poezja to nie brat to wrók jak vader i ksiadz z torunia, opat to nie opat, meksykanin? zdzierca, menda, kłamca, obłudnik tak w moim mniemaniu wygląda ten ludzik. koniec rymów mad fak pora iść spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Spylon to się rozszalałeś Jednak słabo postarałeś Spójrz na jona, to jest gość On rymami da Ci w kość Marnie widzę to chłopaki Konkurencji czuję braki Śmieszne rymy, nie do pary Lepiej kupcie okulary Ktoś tu pali papierosy ? Pewnie tak, bo pełne stosy Niedopałków na ulicy Pozbierają urzędnicy Dziś sobota, już niedziela I nauka mnie uwiera Czas już kończyć me wywody Już nabieram w usta wody Spać nie pójdę, noc jest młoda Więc rymujcie, czasu szkoda! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Biale rymy mnie wkur@#iaja, przeciez sensu nic nie maja. Wiec Albercie zmien styl prosze, prosby do Cie wprost wynosze. Zrob to lepiej i dokladniej, chwile pomysl bedzie ladniej. Lepiej przecie z to sie czyta, wiec sie staraj, nie badz pyta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 o czizys krajst! miło mi, ze ktos po imieniu mówi mi. skad Wy wiecie jak imie sie me rzecze ? przeciez jam jest Fat waszych żon brat. córek też, wiec Jonatanie wiesz ostrożnie bom jest zwierz. a koniec mały quiz jak Twoje imie brzmi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) O Jezusie mój kochany, temat został odkopany! Kto dokonał ekshumacji? Mod Jonathan - nie mam racji? Jaka siła cię skusiła, która wielu pogrążyła, żeby znów ten temat ruszyć, przy ekranie oczy suszyć? Więc zacznijmy rzecz od nowa, niechaj rządzą rymy, słowa, pokażemy reszcie świata, kto jest w tym temacie „Tata”. Jak znam życie, za dni kilka, nim nie minie dłuższa chwilka, większość luda się wysypie bo już teraz ledwo zipie. Nie jest temat dla kiepasów, co wracają z Anglii z wczasów, żeby się pokazać w kraju, lecz dla gości na Big Haju. No i teraz jest pytanie? Kto odpadnie, kto zostanie? Edytowane 5 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...