toman Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Siedze w pracy i i się pocę, co się dzieje w łeb zachodzę forum huczy, lud rymuje, cały portal się raduje. Bedzie z tego temat spory, rymem ciśnie Caleb chory Niech wierszuje, niech układa, niechaj bawi się gromada Czas już wracać do robotki, wyciąć orła lub spalić wrotki Trzymajcie się pospołem, spotkmy się znów wieczorem. Edytowane 24 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 -Caleb- Jesteś Mistrzem i tyle;) Topic chlopaki swietny przeczytalem caly i az me oczy sie lzami zalały...(ee ja nawet nie proboje rymowac przy was wysiada nawet Mickiewicz:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Dzięki, ale jest tu conajmniej kilku dobrych zawodników :D Hehe - założymy osobne sunforum by dać upust naszej sztuce :> Tego chyba juz zbyt wiele, ktoś zbyt często pali ziele - choć specyfik to szalony - to wspaniały z drugiej strony. Gandalf dobrze o tym wiedział i za karę w lochu siedzał, był wszak mędrcem w szarej szacie - a nie dresem w karimacie. Wniosek prosty sie wydaje - kto nie pali ten odstaje :ploom: Edytowane 24 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Panowie krokiewka się Wam chyba uchyliła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Proponuje serce złożyć i się fraszce tej otworzyć Czytać, tworzyć, cudzołożyć Teksty nasze w hołdzie złożyć Niech pamięta nasza klasa kto to był Jan z Czarnolasa !! @SlavOK chcesz nam coś powiedzieć ?? składaj frazy miast na laurach siedzieć !!! Edytowane 24 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Już żem w domku, już żem wrócił będe sobie teraz nucił od Mozarta aż po pop'a nie zabraknie i hip-hop'a Celeb ładnie tu wymiata pewnie go nauczył tata no i ma dużo w swej głowie pewnie zaraz nam coś powie wyśmienity rym zapoda i humoru zaraz doda lecz i my coś w głowie mamy rymem także zapodamy PurePC oblicze zmienia rządzą rymy, powtórzenia niech ten freestyle rzadzi nami wybitnymi Purowcami lecę teraz, żegnam Was rymowanki przyjdzie czas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Po przejrzeniu waszych postów bardzo kurde się uśmiałem, lecz przycisło mnie poprostu, więc do kibla pójść musiałem. Wziąłem kartę i długopis w rymach siłę sprawdzić chciałem, oto mój króciutki opis tego co nawymyślałem. OT-temat moderów zmora gdzie rymuje jak kto morze, rymy sypia się jak z wora czasem tylko ktoś pomorze. Więc do piór userzy, bo już pora! piszcie tutaj wasze rymy! By ucieszyć moderatora! wszak się świetnie tu bawimy! Niech w was dziś zapłonie dusza wieszczów wielkich naszej ziemi! temat ten do głębi wzrusza, W niebie serce Im czerwieni. Widać dzięki tej prostej twórczości że w dzisiejszych "ciemnych" czasach, może radość w duszy zagościć mimo że Neo dzieci jest masa. Oni nie wiedzą co to parzyste ani wewnętrzne czy okalające. Dla nich to wszystko jest tak przejrzyste jak bąki z tyłka wylatujące. (musiałem:D) Teraz kończę no i zniknę na godzinkę może dwie. Co z tematu nam wyniknie, przekonamy wkrótce się. ps. przeplatane są straszne;D w porównaniu z parzysytmi. Spróbuje potem wymodzić okalające:) Pozdrawiam potomków Adasia i Jana:) Edytowane 24 Maja 2007 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Widzę HeateN sztukę tworzycie też spróbuję tak jak ty pslam będe pisał do Ciebie skrycie mnie się udaje, a teraz Wy !! Edytowane 24 Maja 2007 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Caleb ostro tu naciera, pewnie uczniem jest OeSTeR'a. Celne, cięte są riposty, wypelnione sa tym posty, znowu kłania się tu ostry. Jedna sprawa boli bardzo, ze userzy rytmem gardzą, w każdym zdaniu liczba głosek inna, wszak to sprawa kary winna. Proponuje wiec plan prosty, aby dzisiaj swe riposty Zapisywac prawidlowo, trzeba ruszyc tylko głową. Jesli dla was sprawa trudna, sprawdzcie pewien kawal gowna. To Pan Tadek Mickiewicza, do epopej to sie wlicza. Sprawa wrecz jest zajebista, skutkiem tego jest wszak czysta. Koncze tutaj swe wywody, ide teraz zazyc wody, Tu się sprawa znow otwiera, przyszla ere freestylera. Bless Edytowane 24 Maja 2007 przez hans00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ale rymy napieprzacie Chyba wyjdę, powiem tacie Rymowanka fajna sprawa Ale ważna też jest wprawa Caleb składa teksty piękne Chyba zaraz śmiechem pękne! Poczekajcie na mnie chwile Bo ja coś zostaję w tyle Rymy składać to rzecz trudna Nawet kiedy morda brudna Ale kiedy już się wczujesz Wnet zaskoczysz, wnet poczujesz! No i kończe tę kabałe pozdrawiam pięknie grono całe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Celeb jest z Jamaiki i tam ma swoje dzialki. Dzis tak nam rymuje bo jedna juz sobie wynajmuje. Ja dzis tone koksu kupuje bo bezniego to tylko hans rymuje Toman dzisaj heathena zarywa bo juz taka jego milosna dziedzina ( :D) SGJ ostro kodzi moze kiedys nas oswobodzi? Kazdy mysli to nie przystoi ale po h*j nam te zawody ;D?[/color] Edytowane 24 Maja 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Powiem wprost, chłopaki z wami można pisać godzinami, rym za rymem potok słów za co najmniej siedem głów. Szczera prawda, daje słowo czuje się tu grotesko, w jakim innym miejscu w świcie taki topic odnajdziecie? Ano właśnie nie ma szans na podobny rymo – bans. Choć na oślej rzadko bywam, swej radości nie ukrywam, ż e ekipę zgrana mamy i się brzydko zabawiamy! Co by na to powiedziała, od polskiego pani ... PAŁA! Edytowane 5 Października 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Patrzę chłopcy wymiatacie, lecz głupoty tu gadacie. Czytam dalej i ciekawie, bo dziś jestem już po kawie, lecz po jednej, sporo jeszcze, skoro tacy są tu wieszcze, to i ja tu coś naskrobię, wszak zamętu tu narobię, ale spora będzie mowa, bo dziś nowa jest rozmowa, o Calebie się tu toczy, moderator tylko psioczy, user czyta i wymięka, bo ma umysł jak ta mgiełka, której dziś tu nie zobaczysz, ni jej nigdy nie doświadczysz, ni jej smaku nie poczujesz, skoro mnie tu psem dziś szczujesz. Edytowane 24 Maja 2007 przez Serchio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Wy rymować nie umiecie Lecz poznać prawdy nie chcecie Wasze rymy są do bani ale są też jacyś fani. Az komputer mój sie smieje taką chałą z postów wieje gdy przeczytasz tego posta bedziesz chciał se skoczyc z mosta lecz dam jeszcze szansę małą gdy już znacie prawdę całą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Na Jamajce, przy mej fajce życie płynie mi jak w bajce. Nie ma dresów i techniawy tylko piękna zieleń trawy. Głowa od myślenia pęka, lecz to wcale nie udręka, wręcz przeciwnie lubię to i się pytam – dalej co? Ta historia jest nam znana toczy się od wczoraj rana, i nie skończy się zbyt prędko, bo koledzy nie wymiękną. Ooo i i Pioorek się odnalazł, to się zacznie balet zaraz - wnet wymyśli zręczne rymy i we łzach się utopimy. Serchia się nie spodziewałem, ale przyznam przypuszczałem że i kiedyś on to zlooka – każdy przecież śmiechu szuka. HeatheN nieźle daje radę, czapkę przed nim swoją kładę, z reszta inni też są w pyte tworząc rymy znakomite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jak tak patrzę na was z góry, to mam humor dziś ponury, zatem z prosta jak riposta będzie zaraz koniec posta, gdy wam powiem jedno szczerze, że dziś z wami się tu mierze, to mnie kumpel tu wyśmiewa, lecz sam dobrze sobie śpiewa, bo idolem chciałby być, lecz dziś szyby musi myć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Wy rymować nie umiecie SGJ nas skarcił srogo, chociaż sam wypadł ubogo, niemniej nie mam wcale żalu – niechaj jedzie do Nepalu. Tam odpocznie i świat zwiedzi - a nie ciągle tutaj siedzi. Dobra teraz szybka zmiana, zaraz skoczę po szampana, bo normalnie nie wyrobie i odbiorę życie sobie. :> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Tak se czytam i sie smieje, niezli zwas sa dobrodzieje, rymow potok tu sie leje, nie wiem kutfa co sie dzieje. Celeb rzadzisz w slownym fachu, zasiadz tatus w sejmu gmachu!! Moze cos tu kiedys zmienisz, no i brata tez se wkrecisz. Bedziesz rzadzil po wszeczasy, a ja skocze se na wczasy. Pierwsza sprawa, legal trawa!! Juz poparcie masz studentow, ubij jeszcze konfidentow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Celeb rzadzisz w slownym fachu, zasiadz tatus w sejmu gmachu!! Jonath – to są święte słowa – niech się kaczor w domu schowa, no i całe te mohery wysłał bym do Bundeswery (?). Do tatusia mi daleko, jeszcze piję mamy mleko, lubię przysmak ten straszliwe aż się dziś sam sobie dziwie :lol2: :lol2: Edytowane 24 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) OŁ! EM! DŻI! Co to za topic? Zaraz zacznę zrywać boki. Tu dawno tego nie było, że g00pia gra wciągnęła tylu Stare czasy sobie przypomniałem gdy na testowym z wami postowałem i uśmiecham się głupawo i chcę ziomy bić wam brawo, że ten temat spłodziliście i jest pr0 jak Aero w Viście byłbym zapomniał: Aha, aha. Yał! Czekerap! :lol: :* Edytowane 24 Maja 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jonath – to są święte słowa – niech się kaczor w domu schowa, no i całe te mohery wysłał bym do Bundeswery (?). Do tatusia mi daleko, jeszcze piję mamy mleko, lubię przysmak ten straszliwe aż się dziś sam sobie dziwie :lol2: :lol2: Razem z bratem u mamusi, niech sie wtuli do podusi. Cicho placze, cicho szlocha, ale mnie to szcerze: brocha!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 doda Doda? Zamiast kręcić tyłkiem po scenie To się uczy jeździć w TVNie Cycek w prawo, cycek w lewo Będzie jazda na całego Respect Panie Caleb Założ własny kabaret Na Pure PC tego brakuje Każdy tylko sprzęt katuje I sztuką się nie zajmuje Co bardzo w oczy kuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Slasher raczej nie rymuje, gdyż talentu mu brakuje. Lecz po poście eMJotki go oświeciło - Wspomnienie pewnego forum powróciło. Forum.zaibatsu.pl się zwało, rymowanej historii o userach się doczekało. Podam wam nawet Linka do tej pracy. Ufff... zarymowałem sie na cacy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Razem z bratem u mamusi, niech sie wtuli do podusi. Cicho placze, cicho szlocha, ale mnie to szcerze: brocha!! Taka myśl mi w głowie świta, redakcyjna Pure elita - by procenty mi już zdjęła – no moderzy wnet do dzieła! Chcecie w sejmie mnie zobaczyć? Więc innego wyjścia nie ma, co ja powiem Donaldowi - piłem i się zmywam? Siema?! To juz pod F(L)raszkę podchodzi :lol2: Edytowane 24 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 By procenty zdjąć lub dodać musisz sobie zapracowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 By procenty zdjąć lub dodać musisz sobie zapracowac. I wiedziałem że tak będzie, masoneria jest już wszędzie! Zbytów tyle narobiłem, a jak zwykle umoczyłem – trzeba było pisać FAQ – jak mam zdjąć procenty? jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Widzę, że nic się tu nie zmienia Caleb znów rymami napierdziela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Taka myśl mi w głowie świta, redakcyjna Pure elita - by procenty mi już zdjęła – no moderzy wnet do dzieła! Chcecie w sejmie mnie zobaczyć? Więc innego wyjścia nie ma, co ja powiem Donaldowi - piłem i się zmywam? Siema?! To juz pod F(L)raszkę podchodzi :lol2: Dluga droga wciaz przed toba, cos przedstawiac musisz soba. Chcesz posadke miec na stale, zapamietaj!! Nie lec w pale. Razem sobie usiadziemy, pomyslimy, wypijemy. Masterplan wnet wyknujemy, Polske w gore windujemy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Wasze rymy są dość fajne więc załóżmy dziś ferajne Prócz kręcenia, ulepszania znajdzie się troche rymowania Kręcić sprzęt tylko chcecie Ale czy aby napewno wiecie, że najwięcej MHZ się uzyska kiedy smiech nam z mordy tryska Troche voltów, megahertzów I już radość bije w sercu Lecz gdy zbyt przesadzisz kartę swoją w kosmos wysadzisz. Potem serwis, śrubokręty Nie pomogą żadne wykręty Gwarancje straciłeś, sprzęt zjarałeś No i sobie już pograłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Orzesz kufa jaki czad, kto na taki pomysł wpadł, co by cały dzień rymować i sie niczym nie przejmować. Nie wiem coscie dzisiaj brali, że tak każdy rymy wali, nawet admin się udziela chyba spalił trochę ziela. Temat cały zrymowany aż ze śmiechu drżą mi ściany. Przydał by się jakiś bit co by złożyć z tego hit, rymów tyle tutaj wszędzie niezły album z tego będzie, może nawet dwu-płytowy i do tego hiphopowy. Lato z radiem będzie nasze, hiphopowcą drżą już gacie, już widownia podskakuje bo to Caleb już rymuje zaraz wchodzi reszta składu co by dodać trochę czadu... cdn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...