LCC Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Mam Toshiba Satellite A100 i chciałbym ją używać w samochodzie. Wiem, że są zasilacze które można podpiąć do zapalniczki w samochodzie ale tu zaczyna się problem. Te modele Toshiby mają dziwne wymagania: 15v, 6A i do tego jeszcze jakaś kosmiczna końcówka, której nigdzie nie mogę znaleźć. Przeszukałem wiele sklepów i z takimi zasilaczami dają od 3 do 8 końcówek ale takiej jak pasuje do serii A100 to za cholerę nie można odszukać... to jakiś koszmar... co za bar.... w Toshibie takie coś wymyślił :) Tylko pogratulować. Na ich stronie też zero info o tym, że jakieś oryginalne zasiłki do auta mają tylko zwykłe do gniazdka w domach. Może coś Wiecie na ten temat, gdzie to można znaleźć albo jak przerobić tą końcówkę??? W domu mam takie coś ale wtyczki nie pasują: http://elbiz.pl/product_info.php?cPath=450...amp;language=PL Edytowane 24 Maja 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Moze jakas przetwornica mala? Bedziesz mogl podlaczyc tez inne urzadzenia np. laadowarke do telefonu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...