KvaN Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Proponuję wejść i przyjrzeć się całej akcji oraz temu co jest tam napisane: http://dosyc.cjb.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Kina bojkotuje juz rok z kawałkiem, ale w ten liłekent postaram sie bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 ehh protest lekarzy teraz protest studentów szykuje sie rewolucja czy jak:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 ehh protest lekarzy teraz protest studentów szykuje sie rewolucja czy jak:D przydalaby sie, do niektorych nie docieraja pewne sprawy dopoki nimi nie potrzasniesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erich Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ciag dalszy paranoi: http://blog.di.com.pl/post/16618,Studenci_...etego_huba.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Mam juz w bojkotowaniu kin pewna praktyke, wiec dolaczam sie do tej akcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Chyba pozostane wiernym przeciwnikiem kin ;] teraz z mila checia wybral bym sie do teatru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Bzdurna akcja jesli moge wyrazic swoje zdanie ;-) Ja tam do kina lubie chodzic, czasem nawet na film :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojcze Samotni Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Jeden dzień to mało. Gdyby tak pociągnąć temat np tydzień, do tego cała Polska. To byłoby coś. Marzy mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Popieram ten bojkot kin, tym bardziej, że do kina nie lubię chodzić ;). Czyli można powiedzieć, że bojkotuję kina parę ładnych lat :lol:. W ogóle raczej nowości nie oglądam. Edytowane 25 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Swego czasu w kinie byłem praktycznie codziennie od poniedziałku do piątku przez 2 semestry - nie na filmach, a na wykładach. Na filmie to może 2-3 razy w życiu. IMHO nic nie straciłem. :P Czyli bojkot kin to moje drugie imię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 NO nie wiem panowie ;). W sumie tez od wielu lat bojkotuje kino ale Matrixa ogladałem 3 razy właśnie w kinie ;]. Zadne 'domowe kino' nie zapewni takich efektów wizualnych a przede wszystkim dźwiekowych ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Prędzej Media Player Classic zbojkotuję niż kino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 NO nie wiem panowie ;). W sumie tez od wielu lat bojkotuje kino ale Matrixa ogladałem 3 razy właśnie w kinie ;]. Zadne 'domowe kino' nie zapewni takich efektów wizualnych a przede wszystkim dźwiekowych ;p. Zadne domowe kino nie zapewnie też tak niewygodnych miejsc siedzących jak normalne kino :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 A niech robią co chcą. A ja i tak cale życie kino bojkotuje. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zadne domowe kino nie zapewnie też tak niewygodnych miejsc siedzących jak normalne kino :wink: :lol:Wiem ze w domu sie siedzi lepiej ;). Dla mnie minus kina to to ze vodki nie można sobie żłopnąć a w domciu tak ;d. Jednak kino/teatr/muzea itp to ośrodki kultury który nigdy nie powinny zniknąć (chociaz nie bywam tam :lol:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zadne domowe kino nie zapewnie też tak niewygodnych miejsc siedzących jak normalne kino :wink: :lol: Wystarczy wziąć ze sobą wygodny fotel :lol: A tak całkiem serio to też bojkotuję kino. Do kina to zdarzą mi się raz w roku na coś bardziej wartościowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Przejrzałem rezerwacje na jutro do najwiekszego kina u mnie, no i widać znacznie mniejszą frekwencję ludków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ehh protest lekarzy teraz protest studentów szykuje sie rewolucja czy jak:DWe wtorek jest protest nauczycieli jeszcze [; Podobnie jak wyżej, też do kina chadzam rzadko, tak raz do roku lub rzadziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zadne domowe kino nie zapewnie też tak niewygodnych miejsc siedzących jak normalne kino :wink: :lol: we wrocławiu (koło hali targowej) panie, na przystanku tramwajowym były zamontowane przez miesiąc kinowe siedzenia :D - zapewne multikino wykupiło cały przystanek bo był oklejony plakatami kinowami :). Dziś widziałem że zdjęli je. Tak że jak widać... w kinie domowym nie.. ale na przystankach tramwajowych są takie siedzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...