BRUCE_PL Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Jestem posiadaczem podkladki pod procesor Thermaltake COPPER SHIM XP Rev.2. Do niedawna mialem procesor amd xp1.6 0.18um i wszystko bylo ok. Aktualnie przesiadlem sie na wspanialy xp1.7 0.13um i zostalem maksymalnie zaskoczony. Podkladka ktora psiadam niepasowala na nowego Xpeka !!!! Prosze was o krotki komentarz bo sam juz niewiem czy to jest sprawa zle sklejonych gumek w moim egzemplarzu procesora , a moze nowe procesory maja inne rozstawienie owych gumek. PS. Myslalem ze marka uchroni mnie przed takimi czynnosciami jakich dokonalem - wziolem pilnika i juz wszystko jest ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 tt cs xp rev 2 na bank idealnie pasuje do tbredow, sprawdzone organoleptycznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Jestem posiadaczem podkladki pod procesor Thermaltake COPPER SHIM XP Rev.2. Do niedawna mialem procesor amd xp1.6 0.18um i wszystko bylo ok. Aktualnie przesiadlem sie na wspanialy xp1.7 0.13um i zostalem maksymalnie zaskoczony. Podkladka ktora psiadam niepasowala na nowego Xpeka !!!! Prosze was o krotki komentarz bo sam juz niewiem czy to jest sprawa zle sklejonych gumek w moim egzemplarzu procesora , a moze nowe procesory maja inne rozstawienie owych gumek. PS. Myslalem ze marka uchroni mnie przed takimi czynnosciami jakich dokonalem - wziolem pilnika i juz wszystko jest ok :D ja kupowalem CSa firmy Tt jakies 4-5 miesiacy temu na antka 1600+ a jakies 3 tyg temu zamienilem palomino na T-Breda i "podkladka" tez pasuje :? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doczu Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Potwierdzam opinie moich przedmówców. Oryginalna podkładka Thermaltake pasuje na TBreda. Mam taka kupioną jeszcze za czasów gdy Xp były nowością, i bez problemu pasuje. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUCE_PL Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Thermaltake COPPER SHIM XP Rev.2 zakupilem w sklepie http://www.4max.com.pl/index1.htm sprawdzalem na stronie producenta wyglada identycznie http://www.thermaltake.com/products/access...es/shim1594.htm Na podkladce jest wybity napis Thermaltake tez na opakowaniu byl owy napis :D Dodam ze kolor mojego procka jest zielony a nie brazowy jak na zdjeciach ale to chyba i tak niema znaczenia poprostu zostalem wyrozniony :lol: Procek kreci sie za milo wiec i tak bym go nieoddal :wink: - dokladnie JIUHB 0302 xp1.7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Powinna pasować... Pokombinuj... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jest dokładnie 8 mozliwości ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 najbardziej wlasciwa :) to ta gdy: tloczony napis jest "na wierzchu" oraz w tej malej dziurce :P chyba w prawym gornym rogu widac literke "b" z procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A czy któryś z CS'ów z barwkomp'u pasuje na T-Bred'a????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A czy któryś z CS'ów z barwkomp'u pasuje na T-Bred'a????? pewnie wszystkie oznaczone XP. Jesli nie te, to mam problem. 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...