sarmat Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Jako że moja poprzednia płyta padła (Asus P5N-E SLI) zastanawiam się nad kupnem jakiejś nowej. Decyzję miałem już praktycznie podjętą - MSI P6N SLI Platinum, ale ostatnio mamy wysyp płyt na P35, które są w miarę tanie i już sam nie wiem co wybrać. :( FSB jakie mnie interesuje to ~450MHz. Oto mój zestaw: CPU: Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz Conroe-2M Cooler: Arctic Freezer 7 Pro RAM: 2x OCZ Special Ops 1GB 800MHz GPU: GeForce 7900GS Zależy mi na tym, żeby płyta była stabilna i niekapryśna. Mogę na nią przeznaczyć około 600zł (650zł to raczej max). Jeśli płyta nie ma dwóch kontrolerów ATA (4 urządzenia), to do ceny proszę doliczyć kontroler IDE na PCI (50zł). Co możecie mi polecić? A więc tak, co lepsze: GA-N650SLI-DS4 czy MSI P6N SLI Platinum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 abit quad gt , asus p5b dlx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 MSI P6N SLI Plat, drożej Abit QuadGT. P35 jak dla mnie jest za nowe aby polecać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 nie nooo p6n ma za cieniutkie fsb... t.j. polecil pierwszy kolega. p5b dlx lub quadgt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 nie nooo p6n ma za cieniutkie fsb... t.j. polecil pierwszy kolega. p5b dlx lub quadgtChcesz dac ponad 500 zl za cos co nie wspiera Peleryny?? To nie lepiej juz P35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...