Skocz do zawartości
hayabuza85

Ciemno Na Ekranie... Co Sie Dzieje

Rekomendowane odpowiedzi

witam, nie wiem czy w dobrym dziale piszę, jak nie to proszę przenieść.

Dzisiaj grale sobie w gierke na PC cos mi sie komp zawiesil i musialem zrestartować. I prz uruchamianiu PC już nic na ekranie nie ma, jest czarny. Co to moze byc?? miał ktos juz cos takiego?? mam karte graf. i monitor połączany przez DVI, do tej pory wszystko bylo ok, sprzet prawie nowy :? .Pamietam ze jak wszystko podlaczalem 2 miesiace temu to tez jakis problem podobny był ale jakos wszystko potem działało. Prosze o pomoc :-P pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi z tą konfiguracją PC z zasilaczem? komp sie uruchamia, dyski też i wentylatory sie kręcą. ja nie mam pojęcia co jest.monitor jest właczony dioda sie swieci, a na ekranie miga okienko "analog/digital" ale to sprawdza jaki kabel jest podlaczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi z tą konfiguracją PC z zasilaczem?

Podaj konfiguracje komputera, lacznie z typem zasilacza ;)

Czy na monitorze pokazuje sie cokolwiek przy urtuchamianiu (komunikaty biosu na samym poczatku na przyklad)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nic sie nie pokazuje, ale dzisiaj sprawdzalem monitor na innym kompie i monitor normalnie działa :) , wiec moze byc cos z kartą graf. albo płytą główną :? . Wybieram sie dzisiaj do kumpla, dam mu moją k.graf. to sie okaze czy mobo czy grafa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi