hayabuza85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 witam, nie wiem czy w dobrym dziale piszę, jak nie to proszę przenieść. Dzisiaj grale sobie w gierke na PC cos mi sie komp zawiesil i musialem zrestartować. I prz uruchamianiu PC już nic na ekranie nie ma, jest czarny. Co to moze byc?? miał ktos juz cos takiego?? mam karte graf. i monitor połączany przez DVI, do tej pory wszystko bylo ok, sprzet prawie nowy :? .Pamietam ze jak wszystko podlaczalem 2 miesiace temu to tez jakis problem podobny był ale jakos wszystko potem działało. Prosze o pomoc :-P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Podaj konfigurację komputera z zasilaczem. Czy komputer się uruchamia (praca dysku)? Czy wentylatory się kręcą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayabuza85 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 o co chodzi z tą konfiguracją PC z zasilaczem? komp sie uruchamia, dyski też i wentylatory sie kręcą. ja nie mam pojęcia co jest.monitor jest właczony dioda sie swieci, a na ekranie miga okienko "analog/digital" ale to sprawdza jaki kabel jest podlaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 o co chodzi z tą konfiguracją PC z zasilaczem?Podaj konfiguracje komputera, lacznie z typem zasilacza ;) Czy na monitorze pokazuje sie cokolwiek przy urtuchamianiu (komunikaty biosu na samym poczatku na przyklad)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayabuza85 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 nie nic sie nie pokazuje, ale dzisiaj sprawdzalem monitor na innym kompie i monitor normalnie działa :) , wiec moze byc cos z kartą graf. albo płytą główną :? . Wybieram sie dzisiaj do kumpla, dam mu moją k.graf. to sie okaze czy mobo czy grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Może to nie karta a zasilacz padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...