druszek Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Witam . Dostałem od znajomego procka ( tylko nie wiadomo czy sprawny) na procesorze jest napis Sempron lecz po włożeniu go do kompa wyskakuje mi ze to jest AthlonXp 1200Mhz , ( Może być inne oznaczenie na procu ? ). Niby wszystko gra lecz gdy ładuje system wyskakuje mi napis " Błąd systemu operacyjnego" jak wsadze mój procesor wszystko działa jak należy. Procek złom czy reinstall windy pomoże ? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 wyskakuje mi ze to jest AthlonXp 1200MhzA co ma wyskakiwać ? - 12 x100 =1200 :lol2: Po zmianie procka zwykle szyna ustawia się na 100 MHz, przestaw na 166 i będziesz miał Semprona. Było już o tym setki razy i ciągle na wszystkich Forach pojawiają się takie posty :angry: Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...