rogal123 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Mam moniotr 19" starawy i ostatnio zauwazylem ze po myszce na czarnym tle pozostaje smuga szaro-zielonkawa. Czy to luminofor sie przepala? monitor ma swoje lata (6-7) pozdro all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Chyba tak, Cholera ale musi to dziwnie wyglądac :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 troche jak w LCD z dlugim czasem reakcji.Widoczne jest tylko na czarnym tle-smuga ma jakies 1,5-2,5cm oczywiscie szybko zanika. Drazni mnie tylko jak gram w CSa bo w ciemnych korytarzach z jasnym wejsciem mam takie duchy. ehh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 hehe kumpel ma 12 letniego highscreena 14' i chodzi jak skubany nic sie nie kopie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 no ja wlasnie tez mam highscreena ale 19" ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...