Scott_77 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam. Mam problem ze skomunikowaniem się z Centrum Acera w Brnie. Kilka dni temu wysłałem następującego maila: "Posiada notebook'a Acer TravelMate 2414 wyposażonego w baterię BTP-AGD1 o pojemności 2000mA. Zestaw ten użytkuję już prawie 1,5 roku i chciałbym wymienić baterię na inną, pozwalającą pracowac na komputerze dłużej niż 1h. Jakie mam alternatywy, jakie produkty są kompatybilne i o jakiej maksymalnej pojemności baterie mogę zainstalować w moim notebook'u ?" Odpowiedź otrzymałem następującą :blink: : "Wysyłam Panu dostępne baterie w naszym serwisie: 110 Eu + Vat 110 Eu + Vat Oczywiście do ceny baterii trzeba doliczyć koszt transportu to jest 45 zł + Vat" Kiedy poprosiłem o więcej szczegółów, to ponownie otrzymałem mail o identycznej traści :mur: , tak jakby koleś w ogóle nie czytał mojego maila, albo go nie rozumiał. Czy ktoś z Was może doradzić mi gdzie i jaką baterię mogę kupić by była kompatybilna z moim notebookiem i mi go nie wysadziła w powietrze :wink: a co najważniejsze, by pracowała dłużej niż 1h (myślę o pojemnościach wyższych niż 4000mA - jeśli to jest możliwe). Pozdrawiam, Scott. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...