srekal34 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Witam. W wątku odnośnie czarnego padło sporo deklaracji. chcę je zebać w całość - żeby starczyło na szpulę 15m. Chodzi o Tygon przezroczysty 3603, o średnicy 8/11. Koszt: 30zł/mb Odpadną koszty przesyłki, węże odbiorę osobiście w sklepie a następnie porozsyłam do reszty. A więc - kto chętny? wpisywać się. Kontakt jakby co PM lub gg z profilu Więc liczymy: srekal34: 3m teges: 2m gaucho: 3m toolboy: 7m Razem: 15m Choć w tym tempie to moze na 2 szpule uzbieramy? Edytowane 25 Maja 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 dla mnie dwa metry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ja się piszę na 3 metry tylko na kiedy będzie potrzebna kaska bo ja dopiero po pierwszym czerwca będę miał jakiś grosz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Wątpię byśmy zebrali ludzi do 1 czerwca więc można pczoekać chwilkę :) Jakby co najwyżej kupię więcej i Ci sprzedam troszke później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 No to super, a jak wygląda sprawa złączek będą pasować SM 8/10 czy znowu trzeba będzie zmieniać na inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Bedą apsować, musisz tylko podczas nakładania złączki posmarować ją troszeczke olejem roślinnym lub innym tłuszczem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 7m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Lub płynem do mycia naczyń - łatwiej później oczyścić pozostałości niż w przypadku oleju. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 to juz 12m :) srekal34 wez 3m dla siebie i komplet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 No pięknie Panowie to się nazywa zgranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 OK - ja wrócę do domu w poniedziałek i się dogadamy na jakie konto to wysyłac itp - gdyż nie dysponuję 450zł w gotówce - chcecie to załatwić przez allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 a tam allegro, podaj nr. konta na pw i jedziemy z zamowieniem, pozdro i dzieki za podjecie sie zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 dokładnie, podaj na PW dane do przelewu i kwote (czym to bedziesz rozsylal ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 mozena zapisaywac sie jeszcze na ta 2 szpule ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ok, wszystkie dane do przelewu prześlę Wam około 18.30, bo teraz spieszę się do pracy. fajnie że tak szybko to załatwiliśmy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Proszę o zdanie relacji jak ten wąż się spisuje. Porównanie do inno 8/10 mile widziane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 nie ma sprawy, wlasnie inno 8/10 aktualnie posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 zadnej wiadomosci nie dostalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) PMki poszły dziś rano, wczoraj po powrocie od dziewczyny, byłem tak zmęcozny ze nie dałem rady, a po pracy nie maiłem za dużo czasu. Przepraszam Edytowane 29 Maja 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 nie przepraszaj tylko wysylaj bo przelew juz sie przelał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Proszę o zdanie relacji jak ten wąż się spisuje. Porównanie do inno 8/10 mile widziane . nie jest to do końca to co chciałeś, ale taka ciekawostka tygon r3600 1/4" ID 3/8" OD vs wąż techniczny 6/9 .. czyli wymiary podobne cena 10 razy niższa wyniki: tygon jest na górze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Z podatnością na zginanie może nie ma różnicy, ale w wyglądzie to już jest przepaść. Tygon R-3603 jest krystalicznie przezroczysty i to chyba jest najładniej wyglądający wąż jaki widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Z podatnością na zginanie może nie ma różnicy, ale w wyglądzie to już jest przepaść. Tygon R-3603 jest krystalicznie przezroczysty i to chyba jest najładniej wyglądający wąż jaki widziałem. mhm i dlatego warto do niego dołożyć parę złotych, ale jak ktoś kupuję bo się mniej zagina, to przy takich małych średnicach wew jak 1/4" czy 5/16" to nie ma sensu... 3/8" w górę jest odczuwalna różnica względem tańszych węży o przybliżonych rozmiarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 jakas przewidywana data dostawy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Jak dostanę wszystkie pieniążki. Gaucho wypłatę ma 1 czerwca icz ekam na wpłatę od niego bo mi się skończyła gotówka :/ Zaksięgowałem już przelewy zarówno od tegesa jak i toolboya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Gaucho nie zawal terminu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Przepraszam Panowie ale to siła wyższa mnie też już trafia ale muszę czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 wciaż nie dostałem pieniążków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 a juz 5 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tak wiem ale niestety muszę was jeszcze raz przeprosić. Wczoraj już zrobiłem aferę o to w pracy i zapewniali mnie, że dzisiaj pieniądze napewno będą więc niestety nadal czekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...