kądziel Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 No jak tam zamówienie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 dobre pytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Pieniądze już przelane. Trochę to długo trwało ale tak jak mówiłem siła wyższa :mur: i ja też musiałem czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ok więc w poniedziałek sie przejadę po wężyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Pozwolicie że wetkne swoje 5 groszy, mianowice looknijcie co Borygo zrobiło z moim 1 - rocznym Tygonem : Skład mieszaniny Borygo 90% - Destylka 10 % pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Różowe Borygo osadzało sie od zawsze..... To że wąż to tygon to raczej nie robi różnicy czy się bezie osadzać, czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Panowie czy mi się wydaje czy ten tygon co pokazał Jarogniew i Ravcik są jakieś żółte? powinny chyba być, że tak powiem "krystalicznie przezroczyste" Bo tutaj ten tygon wygląda jak by glony go odwiedziły, a ten na dole jest dużo ładniejszy tylko jest błękitny, a nie przezroczysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tygon jest bardzo przezroczysty ale nie jest tez całkowicie bezbarwny. W razie czego moge zrobić fotke jakąś tygonu 9,5/12.7 Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ten Tygon 9,5/12,7 to jest R3603? Jak możesz to daj fotkę z płynem i bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tak to R-3603 Fotka na wykładzinie - widać stopień przezroczystości oraz na końcu węża odcień (zwielokrotniony) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 No tutaj Tygon wygląda jak Tygon. Ps. coś fotka nie tego bo mi połowę ucięło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Coś nie tego to twój intrnet jest :) klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 No i panowie jest problem:/ cena poszła w górę do 38zł/ mb Na sklepie będą mieli to w piątek. To dopłacamy czy rezygnujemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie powiem kogo powinnismy za to zabic ;) juz tyle czekania, to moge jeszcze doplacic, byle by w koncu byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 http://allegro.pl/item203610610_tygon_r_36..._id_1_2_od.html To jest ten sam wąż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ten sam waz, inna srednica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 http://allegro.pl/item203610610_tygon_r_36..._id_1_2_od.html To jest ten sam wąż? Swojego czasu sprzedawał też 8/11 więc warto zapytać. Ja u niego kupowałem i polecam :] Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 sa zlaczki skrecane na tego Tygon'a z alledrogo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Na 9.5/12.7 nie ma zlączek skręcanych na gwint 1/4" na 3/8" by się znalazły może ale to i tak nic nie daje bo praktycznie wszędzie stosowany jest ten pierwszy gwont. Więc albo choinki :] albo mniejszy tygon (8/11) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) No i panowie jest problem:/ cena poszła w górę do 38zł/ mb Na sklepie będą mieli to w piątek. To dopłacamy czy rezygnujemy?Dopłacamy po 8zł, co wy na to? Edytowane 13 Czerwca 2007 przez gaucho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) nie powiem kogo powinnismy za to zabic ;) juz tyle czekania, to moge jeszcze doplacic, byle by w koncu byl... Pewnie że mnie, skoro podałem zła cenę wcześniej ;/ Został teges z decyzją. Jeśli do piątku nie zdecyduje się na dopłatę niestety z kupna nici i zwracam pieniądze. Aha ten tygon jest bardziej elastyczny od R3603, jest z serii L. (Coś pomiędzy LFL a R3603) Edytowane 13 Czerwca 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja tez doplace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 No i znowu wszyscy w komplecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Ok a więc proszę o wpłatę dziś bym jutro mógł po wężyki pojechać :) Dopłata od Toolboya zaksięgowana. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja dziś rano zrobiłem przelew więc jutro już powinien być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja tez juz puscilem. to kiedy bedziesz rozsylal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Jutro ma być w tej firmie. Jesli będzie to ja akurat tam podjadę około 14. Potnę wezyki i mam nadzieje ze uda mi się przed 16 wysłać. Jak nie to w sobotę rano. Priorytetem oczywiście. edit: ale się ten tygon nie układa ;/ Byłem dziś w firmie i... padły im kompy z powodu burzy i nie mogli mi tego sprzedać :| Pocieszenie jest takie, ze wężyk przyszedł, dotykałem go jest taki jaki powinien być no ale będzie do odbioru w poniedziałek bo w sobotę nie pracują panowie z jakże zacnej firmy tubes international Edytowane 15 Czerwca 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pisze post pod postem zeby każdy zauważył Mam już dośc. byłem tam jeszcze raz dziś i okazalo się że pan właściciel "zapomniał" powiedzieć mi ze 38zł to cena netto. Wysmiałem go z lekka a ten zaproponował mi rabat 35zł co też było śmieszne. A wąż po cenie 30zł brutto mógłby sprowadzić za 2 miesiące. Podziękowałem mu serdecznie - pieniądze wracają do właścicieli bo ja już mam dość utarczek z firmą Tubes International. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaucho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ch... nie firma dobrze zrobiłeś trzeba było jeszcze mu nawrzucać to tak jak by nam jeszcze łaskę robił szkoda tylko było twojej fatygi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 co za frajerstwo, grrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!! srekal luzno nie przejmuj sie chciales dobrze, to oni sa jacys kretyni. pozdro i mimo wszystko dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...