KonradGT Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Ten koleś, który sprzedaje tygona na allegro 9,5/12,7 (?) ma również w sprzedaży tego 8/11 po 20 za metr. Może zrobimy zbiorowe zamównie od niego? Mówił mi kilka dni temu że ma go całkiem sporo ;] Choć w sumie to kazdy sam moze sobie kupic jaki odcinek chce, bez zbiorowego :wink: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 to ciekawe bo ze 2 dni temu z nim korespondowalem i twierdzil, ze nie ma 8/11, jestes pewien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 To chyba był ID 1/4 i OD 3/8, ale to nie jest własnie 8/11? W każdym razie wiem że na złączkę skręcaną 8/10 wchodzi, problem w tym że nakrętkę trzeba dokręcić kluczem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 1/4" 3/8" > 6,35/9,53 mm - tez widzialem to foto, ale na chama to prawie wszystko wejdzie, nie o to chodzi... 8/11mm to w calach 5/16 7/16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 wew. 1/4" zew. 3/8" bez problemu się zakłada na złączki skręcane 8/10 (sprawdzone na złączkach innovatek i alphacool), do tego 8/11 trzeba dopiero używać klucza :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie trzeba, jak ma sie szersze nakretki prawdopodobnie bede mial r3603 8/11 po 32zl za metr, w przyszlym tygodniu bede wiedzial na pewno, jak sa chetni to moge wziac wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 nie trzeba, jak ma sie szersze nakretki prawdopodobnie bede mial r3603 8/11 po 32zl za metr, w przyszlym tygodniu bede wiedzial na pewno, jak sa chetni to moge wziac wiecej... mhm, jak się ma nakrętki pod 8/11 albo rozwiercane 8/10 nie trzeba, ale KonradGT pisał o 8/10, więc do tego się odnosił mój txt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 mam 13m r3603 8/11mm do sprzedania , zainteresowanych zapraszam tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 około połowy tygodnia będzie dostępny tygon 8/11 w Coolingu po 25zł za mb :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 sprowadzanie tygonu na własną rękę koloru przeźroczystego mija sie z celem... nie opłaca się... w coolingu za 25 a" prywatni importerzy "zazwyczaj chcą ponad 30 zł inna sprawa z czarnym tygonem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygon Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam, W sprawie zamówienia na węże Tygon można się kontaktować bezpośrednio ze mna na adres: tygon@tubes.com.pl. Posiadam wiele średnic węży Tygon na stanie. Na pewno nie spotka was taka nieprofesjonalna obsługa jak w jednym z naszych oddziałów tym bardziej, że przejąłem ten temat całkowicie. Jeżeli chodzi o węże Tygon R-3603 to możemy sprzedawać z metra. Oczywiście jednak najtaniej jest przy szpuli 15m. Wszystkie ceny zamówień w firmie Tubes International podawane są jako ceny netto i niestety należy doliczyć do nich podatek. Jednak w razie zainteresowania wężami Tygon R-3603 lub innymi wężami z rodziny Tygon,proszę o kontakt bezpośredni do mnie. Pozdrawiam, Tomasz Fudała Jutro ma być w tej firmie. Jesli będzie to ja akurat tam podjadę około 14. Potnę wezyki i mam nadzieje ze uda mi się przed 16 wysłać. Jak nie to w sobotę rano. Priorytetem oczywiście. edit: ale się ten tygon nie układa ;/ Byłem dziś w firmie i... padły im kompy z powodu burzy i nie mogli mi tego sprzedać :| Pocieszenie jest takie, ze wężyk przyszedł, dotykałem go jest taki jaki powinien być no ale będzie do odbioru w poniedziałek bo w sobotę nie pracują panowie z jakże zacnej firmy tubes international Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...