KAX_ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Zainspirowany tym tematem czasami zaglądam pod newsa i dzisiaj znalazłem coś takiego; Ale mimo to, Dannii wciąż jest moją fanką! ~Ritter pisze się wciąrz ~che wcionrz, jerzeli jórz ~ortopediatra A w życiu ! Jeżeli już to wcionsz . ~gemba jeśli chodzi o ścisłość to pisze się - fcionsz :) ~:D nie, bo fćonsz ~muaa nie bądź taki mądry, pisze się fćonsh :lol: Forum onetu jest w sam raz na poprawę humoru :lol: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Forum Onetu to ulubione miejsce schadzek dzieci Neostrady, trolli i ludzi uwielbiających na siłę robić z siebie idiotów czy obrażać innych. Konstruktywne wypowiedzi tam nie mają sensu. Wystarczy poczytać komentarze dotyczące wypadku Roberta Kubicy - człowiek o mało się nie zabił, a banda idiotów urządza sobie pyskówki, ośmiesza, krytykuje. Widać "oglądalność" Onetu jest dla autorów serwisu najważniejsza, ale poziom sporo niższy niż żenujący. Podobny poziom choć nie tak drastyczny prezentują sms'y w szkle kontaktowym na tvn24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 "mamo jaki idziesz do kuchni to zrób mi kanapki"- to było w szkle świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Onet i jego forum jako moi fani zawsze poprawiają mi humor :D Ostatnio byla niezla akcja bo ktos zalozyl sobie konto antek_emiqrant@vp.pl i zaczal sadzic z niego komentarze antyPiSowskie co zostało przyjete wielkim aplauzem na forum :) A tak na serio to wydaje mi sie ze w watkach dotyczacych spraw Panstwa i polityki wypowiadaja sie czesto zawodowcy zatrudnieni przez dane ugrupowania.. wszystko ma na celu uzyskanie poparcia spolecznego w gronie niezdecydowanych internautow a ludzi takich jest mnostwo.. badz osmieszenie konkurenta. Recepta jak widac jest prosta, wpadajacy w ucho nick i powalajace powitanie w stylu CZESC KOMUSZKI i juz mozna naginac propagande. Kiedys calkiem przypadkowo natrafiłem na grupach dyskusyjnych na watek dot. wlasnie "celowego" komentowania i wychodzilo na to ze dani userzy rejestrowali sie i dodawali komentarze z podsieci zarezerwowanej dla instytucji rzadowej (nie pamietam juz co to bylo ale o ile sie nie myle MSWiA). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 <Jasio15> Czy to prowokacja, czy tez TOTALNA PARANOJA? <Mozik> Jesteś głupi, czy nowy na Onecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 pytanie do kierowcow czy jak jezdzicie na szosie przy otwartym oknie, to nie zdarza sie tak, ze np. wpada na was prosto szerszen albo jakis inny duzy owad? ~ciekawski, 13.06.2007 18:47 --------------------------------------------------- pytanie do kierowcow z dużych owadów najczęściej wpadają anakondy i rosomaki... ~olo, 13.06.2007 18:54 no jaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 BES SĘSU... CO TE BMW NIE WYMYŚLI.. ZAMIAST ZIELONEGO LIŚCIA NA TYLNĄ SZYBE DALIROBERTOWI KUBICKIEMU ZIELONE ŚWIATŁO... WONTPIE CZY BĘDZIE ONO LEPIEJ OŚWIETLAŁO MU DROGĘ PODCZAS WYSCIGÓW NISZ ŚWIATŁO ZAINSTALOWANE W MOIM AUDI IQ7 POCHODZONCE Z NAJNOWSZEGO SYSTEMU QUATROXENONONÓW... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Bin Laden skończył się na Kill'em All, potem to już tylko... Przy onecie to nawet bash wymięka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 "niezależne, chrześcijańskie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: W Bibli na pewno nie ma nic o Watykanie czy zasilaniu go energią słoneczną, a jednak kościół go popiera:D No i te ciagłe myśli samobójcze kobiet w stringach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jakiś nowy i jeszcze nie zna zasad: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,31440338...22,0,forum.html oraz http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,31440338...22,0,forum.html :D Edytowane 15 Czerwca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Komentarz na onecie, gazecie czy innych portalach informacyjnych to taki napis na płocie XXI w. Doskonale obrazuje głupotę, zawieść i pieniactwo ludzi.... Kiedyś Stanisław Lem powiedział coś w stylu: "Odkąd nie miałem Internetu nie zdawałem sobie sprawy że na świecie jest tylu głupków". Ja się pod tym zdaniem również podpisuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kiedyś Stanisław Lem powiedział coś w stylu: "Odkąd nie miałem Internetu nie zdawałem sobie sprawy że na świecie jest tylu głupków". Dokąd - raczej.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 "Dopóki nie miałem internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem Swoją drogą widać, że wielu osobom poziom onetu odpowiada. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Kiedy sie czyta takie onetowskie komentarze, to latwo mozna stwierdzic, ze istnieja swiaty rownolegle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...