Skocz do zawartości
Radzyn

Forum Onetu

Rekomendowane odpowiedzi

Zainspirowany tym tematem czasami zaglądam pod newsa i dzisiaj znalazłem coś takiego;

Ale mimo to, Dannii wciąż jest moją fanką!

~Ritter

pisze się wciąrz

~che

wcionrz, jerzeli jórz

~ortopediatra

A w życiu ! Jeżeli już to wcionsz .

~gemba

jeśli chodzi o ścisłość to pisze się - fcionsz :)

~:D

nie, bo fćonsz

~muaa

nie bądź taki mądry, pisze się fćonsh

:lol: Forum onetu jest w sam raz na poprawę humoru :lol:

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum Onetu to ulubione miejsce schadzek dzieci Neostrady, trolli i ludzi uwielbiających na siłę robić z siebie idiotów czy obrażać innych. Konstruktywne wypowiedzi tam nie mają sensu.

Wystarczy poczytać komentarze dotyczące wypadku Roberta Kubicy - człowiek o mało się nie zabił, a banda idiotów urządza sobie pyskówki, ośmiesza, krytykuje. Widać "oglądalność" Onetu jest dla autorów serwisu najważniejsza, ale poziom sporo niższy niż żenujący.

Podobny poziom choć nie tak drastyczny prezentują sms'y w szkle kontaktowym na tvn24.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onet i jego forum jako moi fani zawsze poprawiają mi humor :D

Ostatnio byla niezla akcja bo ktos zalozyl sobie konto antek_emiqrant@vp.pl i zaczal

sadzic z niego komentarze antyPiSowskie co zostało przyjete wielkim aplauzem na forum :)

A tak na serio to wydaje mi sie ze w watkach dotyczacych spraw Panstwa i polityki wypowiadaja sie czesto zawodowcy

zatrudnieni przez dane ugrupowania.. wszystko ma na celu uzyskanie poparcia spolecznego w gronie

niezdecydowanych internautow a ludzi takich jest mnostwo.. badz osmieszenie konkurenta. Recepta jak widac jest prosta,

wpadajacy w ucho nick i powalajace powitanie w stylu CZESC KOMUSZKI i juz mozna naginac propagande.

Kiedys calkiem przypadkowo natrafiłem na grupach dyskusyjnych na watek dot. wlasnie "celowego" komentowania

i wychodzilo na to ze dani userzy rejestrowali sie i dodawali komentarze z podsieci zarezerwowanej dla instytucji

rzadowej (nie pamietam juz co to bylo ale o ile sie nie myle MSWiA).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do kierowcow

czy jak jezdzicie na szosie przy otwartym oknie, to nie zdarza sie tak, ze np. wpada na was prosto szerszen albo jakis inny duzy owad?

~ciekawski, 13.06.2007 18:47

---------------------------------------------------

pytanie do kierowcow

z dużych owadów najczęściej wpadają anakondy i rosomaki...

~olo, 13.06.2007 18:54

no jaja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BES SĘSU... CO TE BMW NIE WYMYŚLI.. ZAMIAST ZIELONEGO LIŚCIA NA TYLNĄ SZYBE DALIROBERTOWI KUBICKIEMU ZIELONE ŚWIATŁO... WONTPIE CZY BĘDZIE ONO LEPIEJ OŚWIETLAŁO MU DROGĘ PODCZAS WYSCIGÓW NISZ ŚWIATŁO ZAINSTALOWANE W MOIM AUDI IQ7 POCHODZONCE Z NAJNOWSZEGO SYSTEMU QUATROXENONONÓW...

;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"niezależne, chrześcijańskie"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W Bibli na pewno nie ma nic o Watykanie czy zasilaniu go energią słoneczną, a jednak kościół go popiera:D

No i te ciagłe myśli samobójcze kobiet w stringach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komentarz na onecie, gazecie czy innych portalach informacyjnych to taki napis na płocie XXI w. Doskonale obrazuje głupotę, zawieść i pieniactwo ludzi....

Kiedyś Stanisław Lem powiedział coś w stylu: "Odkąd nie miałem Internetu nie zdawałem sobie sprawy że na świecie jest tylu głupków". Ja się pod tym zdaniem również podpisuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi