moa Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zna ktoś sklepy internetowe które sprzedają "gołe" kadłubki i części do nich? Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ja kupowałem w primakomp.pl Myślę, ze można ich polecić, ale nie znają się na niczym, więc lepiej nie pytać ich o nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Tam nie ma gołych kadłubków czy po prostu jestem ślepy? :D Edytowane 25 Maja 2007 przez moa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Nie ma, ale napisz do jakiegoś kolesia z tej firmy na gg to Ci sprzeda :D Ja brałem bezpośrednio w sklepie (Częstochowa). Na allegro mają wystawione laptopy na kadłubkach. Bez problemu sprzedają je same :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) http://www.morele.net/produkt/100412/ Co ten laptop ma "w zestawie"? Czy tam jest napęd cd, wifi, gpu, klawiatura i bateria? Edytowane 25 Maja 2007 przez moa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 http://www.morele.net/produkt/100412/ Co ten laptop ma "w zestawie"? Czy tam jest napęd cd, wifi, gpu, klawiatura i bateria? będziesz skladal sam ?? Ja tez szukam samego kadłubka ale hgl30 z matryca 14.1" z reguły w zestawie jest, bateria, klawiatura, dvd rw, gpu - wiadomo BT, Wi-Fi, proc ram, hdd trzeba dokupić. Czy ktoś z wasz mógłby mi złożyć kadłubka gdybym dostarczył wszystkie podzespoły ?? Wiadomo odpłatnie, jestem z Poznania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 BT? Co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 bluetooth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Orientuje się ktoś od kiedy będą dostępne kadłubki ilf90? (W polsce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ponoć połowa czerwca. Zawsze możesz kupić dostępnego juz Asmobile S96s, troche droższy sam kadłubek ale tańszy procesor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moa Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 zależy mi na 8600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...