gaucho Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Poproszę o fotki jak jest ciemno wtedy będzie lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) juz lepiej a zmiana plat-formy :wink: pomoże okiełznać te kable (szczególnie ten zasilający mobo) Edytowane 4 Lipca 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Poproszę o fotki jak jest ciemno wtedy będzie lepszy efekt.Dokładnie ;] W dzień katody UV nic nie dają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Fotki lepszej jakości.. Fotografem nigdy nie bylem xD Edytowane 4 Lipca 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 kurde a dlaczego moj plyn tak "delikatnie" swieci ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja dodałem tego swojego coolteca tyle że nie było go prawie na dnie. Wypłukałem butelke wlałem do układu to co wypłukałem i te pare kropli co już bylo i jest nie najgorzej. heryf a przystaw tą katode bliżej weży bo butelka się świeci a weżyki ani troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Dziś panowie miałem przykry wypadek. Instalowałem SB Live! i musiałem przesunać pompke, a krućciec od kleił się od pompeczki i oto fajnym ciśnieniem oblało mi SB live!. Byłem taki zły na to pompke! Teraz zakleiłem ją tak samo tzn kropelką ale w dużej ilości i obkleiłem izolacją dla pewności. Woda zalał się też: Kontroler obrotów Kabel od cyfraka Cała podłoga Gąbka od pompki Podłoga obudowy Teraz mysle nad nową pompką typu coolriver rev 2 lub laing DDC 1T . Laing kosztuje 250zł nówka ale musze upolować używańca lub coolrviera jakoś tanio. Jakie pompki polecacie jeszcze? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Tak to jest z akwariówkami...trzeba albo bardzo dobrze "sklecić" całość albo kupić CR'ka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Skleje dobrze to będzie to wyglądać ja knie wiem coo... Chyba skusze się na używke Lainga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ładne nawet twoje WC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 jak potrzebujesz dużego flow to bierz DDC [ma kilka plusów : duży przepływ, możliwość dokupienia akcesoriów] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Tylko że DDC na rynku wtórnym to raczej nie codzienność :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja jedynie raz na allegro widziałem licytację...Powtarzam - RAZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Narazie z Tym się pomęcze! Ale jak będziecie mieli Lainga na oku to prosze dać znać :P A tu mam pytanie oftopikowe: Podlaczam kabel od aparatu bo chce zgrać zdjęcia na aparacie pojawia się akcess wchodze w dysk wymienny i chce skopiować zdjęcie i komp się wiesza a na aparacie znika akcess i jest tylko pc conect czy coś takiego. Troche się tym martwie. Może to przez kabel bo go chyba wodą zalałem przez tą pompke :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 i to możliwe że była wersja "świszcząca" :/ bez niebieskiego wirnika nie warto rydzykować moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Czy pompka Alphacool Ap700 jest dobra? Dużo gorsza od Lainga DDC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 To są dwie klasy pompek :P AP700 to taka dobra akwariówka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Z akwariówkami to ja już nie chce mieć nic wspólnego. Jedna taką gdzieś na forum u kogoś widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Jak dla mnie klocki nawet fajne, ale brzydko, niechlujnie, lamersko i mógłbym tak wymieniać w nieskończoność, to u ciebie wygląda Panie majster sztyk :lol: Edytowane 16 Lipca 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dziękuje ;] Co do klocków: Abadon nie jest wcale fajny. Chłodnica jest super. Pompka? hmm dziś miała okazje chodzić przy temp wody prawie 40* i ma się dobrze jest ok. Z bloku na cpu jestem bardzo zadowolony. Szykuje się zmiana weżyków. Tygon? Hmm troche drogi. Myśle o inovateku niebieskim Uv. Czy barwnik UV niebieski poprawi jeszcze efekt uv? @ teat Co mam poprawić? Nic z kabli bo poprostu się nie da w tej budzie nic ukryć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Co masz poprawić? ESTETYKE ! pomyśl logicznie i dojdziesz do ładu. Edytowane 16 Lipca 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 W tym rzecz że ja już nie wiem co mam poprawiać. Wiem żę nie jest tak jak powinno ale z tą obudową inaczej się nie da. Poluje na Armora gdzie dam mojego dedyka na front. Ciekawe czy się zmieści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Strasznie pomotane te węże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Szybkie pytanko. Opyla się wziąsc tego Alphacool AP700 12 V? Moge mieć używke 2tygodniową za 130-140zł. Sprzedawca porównywał ją do Lainga DDC i stwierdził że jest cichsza. Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja sobie chwalę. Mam od listopada. Gwinty na złączki. Wszystko elegancko. 3 lata gwary. Cichutka. Leży na gąbeczce co eliminuje ewentualne wibracje. Zamknięta buda = nie słychać jej. Zakupu w każdym bądź razie nie żałuję. Jeszcze jak możesz mieć za 130 zł to bym się nie zastanawiał. Lianga nie miałem, Coolrivera tez nie, więc porownania nie mam jakby co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Już zamówiłem BWA ultimate 123 ale tak patrze że jest ona mniej wydajna niż BWA 123 z tego co wychodzi na shackit. Jak jest w praktyce? Niedlugo apdejt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 jakimi wentylatorami będziesz na nią wiał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Mam narazie jednego fanderka ;/ Trzeba kupić jeszcze 2 jakieś używki sprawne. Tak czuje że wypadła gorzej dlatego że testy były przeprowadzane w upałach. Jarogniew mam racje? Edytowane 20 Lipca 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Mam narazie jednego fanderka ;/ Trzeba kupić jeszcze 2 jakieś używki sprawne. Tak czuje że wypadła gorzej dlatego że testy były przeprowadzane w upałach. Jarogniew mam racje? Nie masz racji, akurat serię ultimate robiłem jak było chłodno :wink: wypadła gorzej bo miałem za słabe wentylatory. Fandery (pewnie jeszcze skręcone na minimum) też będą za słabe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 No ok ale przy 12v tez była gorsza! lul ale i tak ją kupie.. Szkoda że nie mam budy w która się zmieści. Do armora na dach i na front mojego starego dedyka planuje włozyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...