Jarogniew Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 No ok ale przy 12v tez była gorsza! lul ale i tak ją kupie.. Szkoda że nie mam budy w która się zmieści. Do armora na dach i na front mojego starego dedyka planuje włozyć wg specyfikacji producenta użyte wentylatory mają ok. 50cfm, wg. mojego 'zdaję mi się' BWU jest chłodnicą jak Thermochill HE, czyli działa jak wiejesz czymś co ma więcej niż 100cfm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Aha czyli only delta i jakies 50dB hałas? Dziękuje... Fander będzie na max 7v więcej nie dam bo to już hałas dla mnie. A może kupie jakieś akasy to dam na drugą strone wtedy musi być wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Była gorsza bo ta chłodnica potrzebuje wentylatory z dużym przepływem i tyle ;] Duży przepływ = hałas [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Czyli minimum 12v fander/Akasa/Nocuta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Noctua to piekielnie mocny wentyl, praie jak Delta n/c Fander na 12V myśle ze pozwoli ukazac przewage ultimate nad Advanced, trochę też zależy od ilości ciepła odprowadzanego do układu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja myslałem żeby Fander\Akasa pchała a jakieś coolermastery\papsty ssały.. Wtedy wydajność powinna być na dobrym poziomie. Terez musze kupić barwnik niebieski lub zmienić weże bo się zabarwiły i wygląda jak wieś tuning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wydaję mi się że Alphacool doszedł jeżeli MaxiJet sprzedajesz...można na fotki liczyć ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Ap700 I bwu123 dawno na chacie i jest baaardzo zadowolony. Pompki nie słysze w ogóle. Wibracje są znikome. Bwu z jednym fanderem na 7v jest wydajniejszy niż mój stary dedyczek 4x80mm który dawał radu dobrze. Niedługo spory update. aAa został na abadonie wykonany szlif co dało mi 2* Edycja: Postanowiłem zmienić swoją starą chłodniczke dlatego że mam bwu a dedyczek leżał i się nudził więc został pomalowany: Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jakiś update może?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 upniete będzie raz a dobrze. W następnym update będzie: węże, płyn, obudowa, blok gpu, 3x120mm wentylki bwu123 pompka I ogólny porządek w budzie. To tyle [ : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Zakupiłem taką obudowe http://zenfist.pl/foto.php/pID/528/fID/02 . Fotka przedstawia wnętrze. Może mi ktoś powiedzieć czy moja bwu zmieści się na front? Nie chce szpecić topu bo nie mam dremela więc to na razie odpada. Sorry za post pod postem ale to dla mnie bardzo ważne i musze wiedzieć czy to rozwiązanie będzie na 100% dobre Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nie zmieści sie tam masz 3x92mm i jakieś 5cm miejsca chyba że przykręcisz ją przed koszyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Koszyk 3.5 zdemontuje. Jestem ciekaw czy zmieści się jak zdemontuje 3.5 bo martwi mnie jeszcze ta przegródka na środku. Kruccami do dołu dać? Jakoś sensownie musze to poprowadzić z rezem. Może ktoś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jak chcesz ją dać pod 5,25 to na 100% nie wejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Najlepiej byłoby imo wyciąć na górze dziurę i tam zamontować BW, z przodu raczej nie ma szans... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kurde niech ktoś mi zaznaczy co mam wyciąc? Na foto. Koszyki moge zdemontować abym miał na cd-romana i już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...