d_mage Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ok, o to mi chodzilo. Bardzo Dziekuje. x] PS. A pukac sie mimo wszystko nie zamierzam. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) 7x333... 4mb... Coz... Sprzet do biura. To sie nazywa wymog i oczekiwanie..sprzet do biura , fajny tekst...Juz widze mase firm , ktore kupuja to do biura... :lol2: Tym bardziej wiedzac , ze tam wciska sie Sisa albo Via...to kosmiczny proc do biura :lol2: :lol2: Podczas testu CPU 3DMark'a liczba klatek wacha sie od 0-1... Czy to normalne? Nie wydaje mi sie, przeciez ten procesor nie jest jakis beznadziejny. Co moge na to poradzic? Normalne , nic sie zlego nie dzieje. Na kazdym procu jaki mialem wachania byly wlasnie w takich granicach :wink: Edytowane 18 Lipca 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 To sie nazywa wymog i oczekiwanie..sprzet do biura , fajny tekst...Juz widze mase firm , ktore kupuja to do biura... :lol2: Tym bardziej wiedzac , ze tam wciska sie Sisa albo Via...to kosmiczny proc do biura :lol2: :lol2: Powtarzasz sie z ikonkami. Tu masz wiecej A do biura - bo kazde biuro potrzebuje jedynie sprzetu ktory udzwignie xp, pakiet office i gg. Welcome to burakowo - milion lat za Murzynami. FSB 500+ dla sensownego oc. P35 chyba to lyka tylko pozostaje kwestia ingerencji w chlodzenie przy takich wartosciach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Sorry ze odkopuje temat ale nie chcialem nowego zakladac. W jakich okolicach seria E6550 lapie wall'a? ponizej FSB500 to mocna padaka czy tylko wybrane sztuki leca grubo powyzej FSB500 ? Dziwnie troche zachowuje sie moja sztuka - do FSB490 leci bez zmiany napiecia po czym ma sciane ktorej nie moge przeskoczyc :| sprawdzane na P5K-PRO i P5K-e WiFi/AP te same objawy i granice FSB zblizone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 niestety u mnie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 trudno moze cos innego wpadnie w rece, a tak przynajmniej bedzie chlodno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innocent Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Trochę tu starością powiało, ale ja mam e6550 i wycisnąłem 3.3ghz. Da się coś więcej? p35-DS3R, OCZ 800MHZ CL5, 450W GPS 450AA, 8600GT @260gtx (dzisiaj :D), Wycisnę coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...