Skocz do zawartości
yaVooR

glosniczek w systray-u brak?

Rekomendowane odpowiedzi

mam w sumie blachy i glupi problem ale jednak problem... :?

do rzeczy :)

nie mam w systray-u ikonki od dzwieku wiecie to od ustawiania glosnosci bylo sobie kozystalem z niego i pstryk patrze 8O i nima mysle zaloze okulary 8) ale dalej nima ;) kombinowalem conieco w panelu ale nie wiem jak to przywrocic tak wiec prosba o pomoc i ten post prosze oswieccie mnie :idea: z gory dziekuje :roll: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nene nic z tych rzeczy glos mam mpeki ida nawet w counter-striku moge przez mikrofon pogadac sterowniki sa funkiel najnowsze dzialajace i wogule de best ;) sciaglem ostatnio z infojamy ponjad 390 Mb razem z przeroznymi softwarami do karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hymm bylem w panelu > dzwiek i multimedia jest tam to tylko nie da sie odznaczy jest na szaro caly ten groupbox z suwakiem i ikonka :( bede musial sie pomatowac z sterownikami a szkoda bo chcialem tego uniknac

aha :) tak w ogule to jest to:

soundBlaster liVe 1024 Value czy jakos tak ;)

thx all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam ze w 98 miałem problem z ich "nadwyżką" :lol: , do dzis nie wiem czemu zawsze ładowały sie przy starcie dwie :D. Strasznie mnie to wkurzało...

bo ładował sie: system tray i zasobnik systemowy, dwie te same zeczy, ot taki maly blad windowsa, wylacza sie w msconfig jedną z nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam ze w 98 miałem problem z ich "nadwyżką" :lol: , do dzis nie wiem czemu zawsze ładowały sie przy starcie dwie :D. Strasznie mnie to wkurzało...

bo ładował sie: system tray i zasobnik systemowy, dwie te same zeczy, ot taki maly blad windowsa, wylacza sie w msconfig jedną z nich.

U mnie po jakimś czasie winda i tak sobie to odtwarzała i znowu miałem zasobnik systemowy+systray aktywne+ jeden odznaczony...odznaczałem znowu a ona znowu odtwarzała :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi