oldskul Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ja też mam czasami zawroty głowy, zazwyczaj jak siędzę długo w 1 miejscu, a potem wstaję. Raczej to normalne jest IMHO [;. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) nie chce martwic, ale takie zawroty moga oznaczac jakis nowotwor mozgu... do lekarza na rezonans! to mowie ja inzynier biomedyczny przyszly ;-) jeden na dziesiec przypadkow to albo jakis guz, albo tetniak... we wlasnym interesie zbadajcie sie! zwlaszcza, jesli podobne objawy wystepuja przy roznych warunkach otoczenia (w roznych porach roku, w domu, na podworku, itp) Edytowane 27 Maja 2007 przez jekyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 No to chyba starczy tego. Kierunek lekarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...