jawor121 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Siemka, chce stworzyć własną płytę z Windowsem za pomocą Nlite.Mam problem,nie wiem jak zintegrować pliki instalacyjne np. żeby od razu do instalacji Windowsa zmodyfikowanego mieć GG?Co zrobić jeśli do programu muszę wpisać numer licencji?Jak zintegrować sterowniki,gdy klikam "Integracja Sterowników" to wyszukuje tylko plików .inf jak dodać stery w formie plików .exe?Wiem ze jest temat o Nlite ale nie ma tam tego opisanego,były pytania o programy,ale nikt nie odpowiedział.Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 http://www.msfn.org/board/How_To_Create_Ad...ide_t63596.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 To jest w FAQ do nlite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 na tej stronie to nie wiele rozumiem.jak by mi mógł ktoś napisać co i jak to bym był wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...