yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Cłopaki podkręcili :D LN2, Vcore 1,89V DAKARA from Japan CPU-Z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Eee tam, lipa - ja wiecej wykrece... ale w Paint'cie ;) Ale na powaznie - wynik budzi respekt :brawo: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Zdjęcie Taaaa... fajnie to wygląda :lol: Nie wiem czy lali po całym kontenerze(wewn. i zewn.) czy izolacja taka kiepska, ale i tak gratulacje im się należą. Edytowane 26 Maja 2007 przez Puma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 P35 potrafi. Wynik to nie tylko najszybszy c2d ale taże najszybszy conroe, najszybszy x6800 zrobił 5717. Respect :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Wynik grats tylko parsknalem smiechem na widok CYTAT(BIOS Setting) Ai Overclocking Manual Ratio CMOS Setting 〔10〕 PCIE Freguncy 〔100〕 DRAM Freguncy 〔AUTO〕 DRAM Timig Control 〔AUTO〕 DRAM Static Read Control 〔AUTO〕 Transaction Booster 〔AUTO〕 Clock Over-Charging mode 〔AUTO〕 CPU Spread Spetrum 〔AUTO〕 PCIE Spread Spetrum 〔AUTO〕 CPU Voltage 〔1.896V〕 CPU Voltage Reference 〔AUTO〕 CPU Voltage Damper 〔AUTO〕 CPU PLL Voltage 〔1.800V〕 DRAM Voltage 〔2.550V〕 FSB Termination Voltage 〔1.500V〕 North Bridge Voltage 〔1.700V〕 North Bridge Voltage Reference 〔AUTO〕 South Bridge Voltage 〔1.200V〕 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 To auto z góry na dół miażdży :D A wynik świetny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) To auto z góry na dół miażdży :D A wynik świetny Ano :D Wyniki w Pi już nie tak bardzo :D Edytowane 26 Maja 2007 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 wynik syci, ale fotka Pumy przedstawia Commando a nie P5K widoczne w walidacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 E tam ja dawałem swojemu PIII 1.9V bez LN2 i jakoś żył, a przecież niby rodzina ta sama... tylko 3 generacje technologiczne do tyłu :D A tak poważnie wynik budzi respekt, szkoda że sam nie mam C2D, dane mi było się tym tylko chwilkę pobawić <chlip>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Wynik ładny i syci no i w Pi mogli coś lepszego pokazać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zdjęcie Taaaa... fajnie to wygląda :lol: Nie wiem czy lali po całym kontenerze(wewn. i zewn.) czy izolacja taka kiepska, ale i tak gratulacje im się należą. Na pewno to zdjecie mialo byc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tak, miała być ta fotka. Na stronie DAKARA jest mowa o Commando a na ripping.org dali własnie link do tej fotki. Widocznie kręcili na kilku mobo i na P5K jest walidacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 niezłe mobasy nam intel szykuje z tymi nowymi chipsetami ;D czekam na cos od abita fajnego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_112 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 E tam ja dawałem swojemu PIII 1.9V bez LN2 i jakoś żył, a przecież niby rodzina ta sama... tylko 3 generacje technologiczne do tyłu :D A tak poważnie wynik budzi respekt, szkoda że sam nie mam C2D, dane mi było się tym tylko chwilkę pobawić <chlip>. Ja dawałem opteronowi 144 2v na katanie t po kilku dniach mi nóżki odpadły:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A moja babcia jeździła na bmxie i kręciła backflipy, ale też jej po kilku dniach nóżki odpadły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja dawałem opteronowi 144 2v na katanie t po kilku dniach mi nóżki odpadły:Da teraz dajesz swojemu e6600 400x9 1.175v = 3600mhz(box cooler) ?? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_112 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 a teraz dajesz swojemu e6600 400x9 1.175v = 3600mhz(box cooler) ?? :rolleyes:Zamieniłem sie z kumplem bo on miał pierwszą serie a on nie oceruje to sie zamienił staremu dawałem 1.675 440x8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tylko uważaj żeby mu przy tym napięciu nóżki nie wyrosły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Skonczycie pieprzyc jak polamani karmac trolla :?: :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Trafili z cepem a umiejętności zostały dawno za szkołą podstawową czy jak to się u nich zowie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nic tylko gratulować wyniku :D Fakt szkoda trochę że w Pi nie dali rady zejść poniżej 9s ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No i mamy nowr WR C2D: Putting the X6800 back where it belongs :cool: This old beast has finally awaken, it's a week 24! ASUS P5W64 WS Pro vcore+vmem+vmch+ovp mods X6800 L624A609 2x1GB Mushkin XP2-8500 1:1 3-3-3-5 S3 Trio64+ PCI gfx Silverstone Zeus 850W Cooled by Mousepot Rev 3, performed on Dimastech Benchtable. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=230555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Już niedługo powinni złamać barierę 6GHz, chociaż łatwo pewnie nie będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMKS Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Znajdą G0 (E6850) ze ścianką na powietrzu koło 600 to pod azotem się uda ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No nie duzo brakuje :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Znajdą G0 (E6850) ze ścianką na powietrzu koło 600 to pod azotem się uda ;). wątpię Niejaki Andre (nie znam ksywy) nakupił ponad 70 sztuk 6850 szukając tego złotego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 wątpię Niejaki Andre (nie znam ksywy) nakupił ponad 70 sztuk 6850 szukając tego złotego ... Kasy to on trochę ma. 70 sztuk, jakiś psychol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 wątpię Niejaki Andre (nie znam ksywy) nakupił ponad 70 sztuk 6850 szukając tego złotego ... omg, no to mamy duże szanse na jakiś WR :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kasy to on trochę ma. 70 sztuk, jakiś psychol. biorąc po uwagę, że "u nich" taniej, wiele z nich zarabia 10x tyle co "my", a na pewno niektórzy i 50x tyle ( w Polsce też znajda sie tacy co zarabiają po 200tys zł/miesięcznie) to te 70 sztuk dużo nie jest. eot.. p5w64 widać się trzyma, szkoda że jedynie przy opcji z odblokowanym mnożnikiem się nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kasy to on trochę ma. 70 sztuk, jakiś psychol. Podrosnij troche, tutaj nie jest PClab i tak sie nie komentuje <_< Ich stac na takie zabawy, nas nie bardzo. JMKS: FSB wall nie podnosi sie o 100MHz, tylko w porywach o 60MHz. 6GHz raczej peknie wraz z pojawieniem sie nowych prockow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...