Aran Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) A co powiecie na ten wynalazek: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=2146 Tańsza alternatywa dla cztero-rurowego Hr-03...? Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 wydaje mi sie że z nadmuchem powinno byc wydajniejsze od revoltecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 A co powiecie na ten wynalazek: http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=2146 Tańsza alternatywa dla cztero-rurowego Hr-03...? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ooooooooooo...jacieeee.Sorki ale sie podnieciłem :rolleyes: .....tyle czekałem i przegapiłem.Ehh ta sesja. Klik...kupione:) Z nadmuchem to zmiecie Revelteca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 to ja juz nie wiem czy hr-03 czy v1-ultra???co wydajniejsze - cena nie gra roli - chodzi mi o nadmuch jakims dobrym wentylem (cichym) czekam na odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jeśli cena nie gra roli to oczywiście, że HR-03 będzie wydajniejsze. Dokup do niego jeszcze jakiś dobry wentylator z kontrolerem i ciesz się :-) O wentylatorach znajdziesz wiele tematów na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reborn_p Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Chłodzenie do 7900 GS... Od siebie tylko dodam, że XC-70 Cu+ jest całkowicie niesłyszalny(wentyl na 12V), a max. temp. jaką udało mi się odnotować to 52*C. Cena? 60zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jeśli cena nie gra roli to oczywiście, że HR-03 będzie wydajniejsze. Dokup do niego jeszcze jakiś dobry wentylator z kontrolerem i ciesz się :-) O wentylatorach znajdziesz wiele tematów na forum. a jak sie ma do tego zeroterm gx810??? wie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Chłodzenie do 7900 GS... Od siebie tylko dodam, że XC-70 Cu+ jest całkowicie niesłyszalny(wentyl na 12V), a max. temp. jaką udało mi się odnotować to 52*C. Cena? 60zł...Wybacz stary, ale musisz mieć niezłe problemy ze słuchem jeżeli nie słyszysz tego coolera na 12V.... :huh: Na 5v to jeszcze bym zrozumiał, bo każdy ma inne pojęcie ciszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 leborg Na tle innych zatartych wentylatorow xc-70.... :wink: Pewnie freezer pedzi na 12v [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) leborg Na tle innych zatartych wentylatorow xc-70.... :wink: Pewnie freezer pedzi na 12v [; No w sumie patrząc po ilości wentylatorów w obudowie kolegi....;> Ja od siebie polecę hr-03. No cóż, chłodzenie drogie, ale warte każdej wydanej na nie złotówki. Karta z podpisu, po v-modzie, lekki nawiew noiseblokera i w max stresie 55-60 stopni....Oo Dodam że na standardowym chłodzeniu temperatura dochodziła do 80 stopni na max obrotach...;] Edytowane 9 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reborn_p Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 @leborg - przeraszam, miałem na myśli coś ciut innego, mianowicie to, że podczs pracy komputera go niesłychać ;). Sam wentylator napewno pracuje inaczej na 12V i 5V. Co do ilości wentylatorów - puszczone na 7V są mało słyszalne ;) Tak naprawdę to u mnie najbardziej dyski hałasują :/ Bez nich komp chodzi jak marzenie, ale gdy działają nawet 15kg Chieftec wpada w lekkie drgania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurassek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hej, a ma ktos moze na 7900gs palita takie cus: Arctic Cooling Accelero S1 , bo nie wiem czy mozna to bez problemu zamontowac i jak sie spisuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Starty, o Accelero S1 jest caly topic, nawet zdjecia ludzie dawali. Tak, da sie jak najbardziej, w koncu m.in. na te karty jest to chlodzenie przeznaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VenomDM Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Panowie pomocy, potrzebuje chlodziwa AC do karty XFX GF7900GS. Accelero X1 podobno nie pasuje, ale w googlach wyczytalem ze ktostam kiedys zakladal i jakos weszlo. Moze ktos probowal, widzial? NV Silencer 5 albo 6 - oba pasuja??? Podobno tak - 6tka pasuje lepiej bo 5tka kryje pamieci tylko czesciowo. Natomiast 6tka jest dwu krotnie drozsza, czy to znaczy ze jest tez duzo wydajniejsza niz Silencer 5tka??? Slyszal/Widzial je kto oba w akcji? W zalmany czy evercoole sie nie pakuje z zalożenia :wink: Choc mialem chlodzenie Xilence i bylo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...