MadEye Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam, chce rozdzielic neo 1mb na 2 kompy. Mam modem sagema, jeden komputer ma karte sieciową, a drugi nie, wiec co bym musial dokupic? Jaki router kupic (bedzie kabelkiem podłączane), jesli chce, zeby router dzielil net na 768/256 (1mb), a jak jeden jest wyłączony to drugi max? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remol Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Poszukaj troszku na forum. Jest milion podobnych i takich samych tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadEye Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Na wiekszosc pytan mam jako takie odpowiedzi, tylko jedno mnie nurtuje: czy zamiast karty sieciowej do tego jednego kompa moge wykorzystac modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...