scroll Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Mam problem. Otóż w losowych chwilach, gdy siedzę na pulpicie, przeglądam WWW, gram w gry itd. nagle pojawia się okienko Oczywiście po kliknięciu na "Nie wysyłaj" pasek start zawiesza się i połowa programów (np. GG) potem wisi tylko w procesach, a znika z paska. Czy ktoś może miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać, lub może wie jak się go pozbyć? Był bym bardzo wdzięczny, bo ten błąd mnie już poprostu dobija i nie wiem co mam zrobić :mur: Reinstall Windows'a odpada. Edytowane 27 Maja 2007 przez scroll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Podstawowe pytanie: czy masz cos podkrecone? Jak tak, to odkrec i potestuj. Instalowales cos czasem niedawno? Jak temp, goraco sie robi, moze cos sie grzeje? A czemu reinstall nie wchodzi w gre? To byloby najlpesze rozwiaznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scroll Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tak, mam podkręcone. Dodam, że na starym kompie - Venice 3000+ @ 2,7 GHZ, DFI LP NF4 SLI-D także podkręconym wszystko działało dobrze. Jednak od pewno czasu zaczęło się tak właśnie dziać. Po zmianie kompa na tego co mam teraz zrobiłem format i dalej mnie dręczy ten błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 No dobrze, ale teraz masz nowego kompa jak rozumiem, wiec co z tego ze na starym dzialalo dobrze. :mur: Napisz tez konfig nowego, bo stary jest malo inetereujacy. :mur: Czym sprawdzales stabilnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scroll Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Chodziło mi o to, że na tamtym po pewnym czasie też się tak zaczęło dziać. Core 2 Duo E4300 @ 3,02 GHz ;\ Asus P5B 2x1GB DDR II Patriot 800 MHz CL4 @ 836 MHz Samsung 160 GB Chieftec HPC-420-302 DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ok, ale czym testowales stabilnosc platformy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scroll Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nie sprawdzałem Orthos'em itp. tylko poprostu robię coś na kompie i gram, obrabiam, pakuję itd. i działa (nie zawiesza się). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 :mur: To dlaczego sie dziwisz ze masz problemy ze stabilnoscia, skoro nawet jej nie sprawdzales, a siedzisz na podkreconym sprzecie. Odkrec wsio i zobacz czy nie ustapilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...