Klimek Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam! Mój kuzyn ma problem ponieważ ustawił za dużą roździelczość 1280x1024 na 15'' monitorze :) i nie wyświetla obrazu po załadowaniu się windowsa. Byłem u niego ze swoim monitorem 17'' LCD i też nie chce wyświetlić, nie wiem dlaczego bo ja sam takiej używam i mam pytanie czy da się jakoś zmniejszyć roździelczość czy jedynie format pomoże??? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tryb awaryjny, uninstall monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 po ekranie biosa wciskaj F8, wejdz w tryb awaryjny i daj uninstal monitora- jak to nie pomoze to uninstal karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 a tam tryb awaryjny w momencie ładowania windowsa trzymaj ctrl powinno wejść w 640X256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 albo w trybie awaryjnym zamiast odinstalowywac monitory czy karty graficzne, po prostu ustawic rozdzielczosc 800x600 albo 640x480 i pozniej w normalnym trybie ustawic taka jaka sie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...