Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Panowie kupilem to cos o pojemnosci 256MB. Wchodze do biosa i ustawiam odrazu 2-5/7-2-2 (ogolnie CL2). I tutaj rozczarowanie. Komp nie startuje. Sprawdzam na niekreconym procku. FSB 100 i nadal CL2 nie idzie. Jest to wada pamieci czy po prostu sa shitowe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ja mam takie 128 w kompie mojej matki mgistrala 100 cas3 to wszystko na co je stac tyle ze moje sa na 100% walniete i sa z zagranicy wiec nie zareklamuje :) a walniete sa bo kiedys dzialaly lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Teraz dzialaja na CL2 ale za to inne ustawienia nie da sie nizej nic 3-3 i 7/9 :/ Ale widze, ze wydajnosc maja taka jakby byly ustawione na najagresywniejsze timingi wiec sie juz nie przejmuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Teraz dzialaja na CL2 ale za to inne ustawienia nie da sie nizej nic 3-3 i 7/9 :/ Ale widze, ze wydajnosc maja taka jakby byly ustawione na najagresywniejsze timingi wiec sie juz nie przejmuje. CAS chyba jest najistotniejszy. Zobacz jeszcze te pozostale ustawienia gdzie masz 3 i 3. U mnie przy fsb 150 musze zmienic ustawienie 5/7 na 7/9, te pozostale w dalszej kolejnosci. Moze cos jeszcze wycisniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Juz nic sie wiecej nie da. nawet na ustawieniach FSB100mhz :/ Daje CL2 i 5/7 i juz sie winda nie laduje. Najlepsze jest to, ze mialem noname 2x128 i chodzily na CL2-2-5/7-2 :) Szkoda, ze na tym chipsecie nie da sie zmieniac napiecia na pamiatki. Dowalilbym wiecej i nie ma bata, musialyby chodzic. Sprzedam to bo nie chce mi sie dylac 40km z reklamacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh4d0v Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 lepiej wywalcie te Hynixy dopoki jeszcze chodza, bo dlugo to juz nie potrwa, 80% jest wadliwych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Mam taka kostke na sprzedaz, 128 MB, chetni? ;) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 A ta spectek to 256 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ja mojej nie wywale bo dostalem za free :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...