MaCZq Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam, miałem pewne problem z kompem suma sumaru udało mi się tylko zachować pliki katalogu The bat z program files i dane aplikacyjne. Czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie z tych plików wiadomości i ustawień kont? Zaznacza, że nie mam tez rejestru. Pliki są nagrane na płytę. Pozdrawiam Maczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Ale z tego co sie orientuje Bat trzyma pliki poczty w odzielnym katalogu (nie w program files\The bat), chyba ze ustawiles mu inny. W zwiazku z tym musisz posiadac pliki MESSAGES.TBB bo w nich jest jako taka poczta. Poszukaj. PS: nauczka na przyszlosc, korzystaj regularnie z opcji Narzedzia -> Kopia zapasowa :P Edytowane 27 Maja 2007 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 mam te pliki, generalnie wszytko jest w danych aplikacyjnych, ale co z tym zrobić bo zwykłe kopiuj wklei raczej nie podziała :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Juz nie pamietam jak to bylo dokladnie, ale przy instalacji wskaz mu ten folder z tymi plikami. Oczywiscie jesli masz tam odpowiednie drzewo katalogow (czyli nazwe swojego konta, i tam odpowiednie foldery). Moze zadziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wrzucasz sobie spowrotem tego TheBata do program files(bez instalowania nowego). Odpali, ale nie bedzie kont. Robisz nowe konta normalnie, podajac jednak nazwy takie, jakie miały wczesniej(odpowiadajace katalogom z MAIL/). Wszystkie hasla i maile wskocza a Ty poklikasz sobie tylko dalej dalej. U mnie działa. Dla pewnosci zrob sobie backup tego katalogu :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...