kszonek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Drop spory na Quadzie raczej nie jest. Szczerze mowiac nie mierzylismy w trakcie benchow miernikiem i nie jestem w stanie Ci powiedziec :P. Ktoś mierzył (Yoto?) i przy wyższych napięciach dropp na quadzie stawał się spory. brak slow - wynik na swiatowym poziomie. widac ze i u nas mozna :) poprostu rewelacja ryba -skoro spodziewales sie czegos lepszego ,znaczy ze czas sredni dla ciebie , czyli twoj wyniczek bedzie lepszy ? trzymam za slowo , mam nadzieje ze nie skonczy sie tylko na twoim gadaniu . Ryba niedługo na pewno pokaże lepszy wynik. W końcu nadchodzi premiera Penryna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 brak slow - wynik na swiatowym poziomie. widac ze i u nas mozna :) poprostu rewelacja ryba -skoro spodziewales sie czegos lepszego ,znaczy ze czas sredni dla ciebie , czyli twoj wyniczek bedzie lepszy ? trzymam za slowo , mam nadzieje ze nie skonczy sie tylko na twoim gadaniu . Napisalem tak, gdyz rozmawialem z gemmim na gg i zapowiadalo sie na lepszy wynik, dlatego spodziewalem sie wyniku o jakies 2 sekundy lepszego. Ale jak lubisz wyrazaj swoja opinie dalej, ja to przemilcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Gratulacje i ... pozdrawiam ;) Oby tak dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 THX! DEVILEK & robot! Znajac Gemmiego to pewnie wkrotce wyniki zostana poprawione, bo nie usiedzi na miejscu, wiedzac ze 16M WR jest tylko 6 sekund stad :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Gratsy :) tak trzymać :) !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 WR jest tylko 6 sekund stad ... Zakon Quada .. Do boju! Do boju! Do boju!!... Ręce opadły, kopara huknęła o klawirke... mazzakrrrra... Panowie czołem w dół... Gratualcje!! ryba ... przyspiesz Intela z tym cepem ... co oni siętak opierniczaja. Wynik .... jaki będzie wynik :twisted: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ... Zakon Quada .. Do boju! Do boju! Do boju!!... Ręce opadły, kopara huknęła o klawirke... mazzakrrrra... Panowie czołem w dół... Gratualcje!! ryba ... przyspiesz Intela z tym cepem ... co oni siętak opierniczaja. Wynik .... jaki będzie wynik :twisted: Pozdrawiam. No do premiery to i tak NDA będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 no no to pojechaliscie ostro a czemu na glownej zadnej wzmianki o tym nie ma gratki oby wiecej takich wynikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 no no to pojechaliscie ostro a czemu na glownej zadnej wzmianki o tym nie ma gratki oby wiecej takich wynikowDzięki.Nie zmieściło się,wygrał telefon z mp3 :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 nie no bez przesady jajca jak berety tylko paru ludzi w PL tak potrafi a sie nic nie pisze ps. tak sie zastanawiam czy wy sobie piszecie do CV np "Rekord w Polsce super pi kategoria 1mb" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ps. tak sie zastanawiam czy wy sobie piszecie do CV np "Rekord w Polsce super pi kategoria 1mb" :lol: :lol: :lol: Co nie którzy mieliby jedna strone A4 wiecej w CV :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...