skus Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Witam, długo zastanawiałem sie nad odpowiednim działem dla tego tematu i sam do konca nie jestem pewien czy był to trafny wybór ale do rzeczy... Poszukuje jakiegos programu dzieki ktoremu bede mogł połaczyć telefon komórkowy z komputerem przez adapter bluetooth. Efekt jaki chciałbym uzyskac jest następujacy. 1. Telefon znajduje sie blisko statcji roboczej, bede mogl pracowac. 2. Jeżeli zabiore telefon powiedzmy dalej niż 5 metrów PC sie zablokuje. 3. Po wykryciu telefonu przez PC, wcisniecie odpowiedniej kombinacji klawiszy oblokuje komputer. Znajomy, dorwał kiedys takie urządzonko do blokady na allegro (ostatnio szukałem i nie moge znalesc) , ktore wykorzystywało jakis odbiornik zamiast telefonu. Jeżeli nie ma takiego programu jestem gotów na zakup czegos takiego, co byście mi polecili i gdzie to dorwac? :) Pozdrawiam. Edytowane 27 Maja 2007 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item196729894_blokad..._do_biura_.html ...yhm 5 minut na allegro :/ :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Już znalazłem odpowiedni program nazywa sie LockItNow! i działa świetnie. Dzieki evocati za linka. Raczej zostane przy telefonie 119 zł to sporo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...