Olek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Jak widzicie poniżej jestem szcześliwym posiadaczem Lexmarka i jak wszytskim wiadomo Lex ma cholerie drogie atramenty pozatym mój model i jest jedno atramentowy . Aktualnie uzywam tylko czarnego który doładowuje. I mam pytanko jaka byście polecili mi drukarke do uzytku domowego (kolor i mono) o dobrych parametrach i co najwazniejsze o tanich atramentach. A i jescze jedno i jest wart ten Lex Z12 z pełnym nabojem czarnym + pojemniczek z atramentem (zapas 25ml ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 coś ty se za lexmarka kupił!!! kupuj canona jakiegoś z każdym kolorem osobno za niego to bym dał z 250 zeta za tego twojego z12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ja bym ci polecil canon s300 lub s500 sa to bardzo dobre drukarki i jest donich tani tusz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja mam HP 845c... ;) i tusze napelniam za 40 zl, ogolnie jestem zadowolony, do uzytku domowego ta drukarka w przedziale cena/jakosc wypada niezle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja mam HP 845c... ;) i tusze napelniam za 40 zl, ogolnie jestem zadowolony, do uzytku domowego ta drukarka w przedziale cena/jakosc wypada niezle ;)ja kupiłem Epsona C40UX(na usb) i jest spoko wydruki Photo są wprost idealne . tusze zastepcze taniocha czarny 14 zł kolor 27zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 No ja mam Lexa 1020 i też stoje przed wymianą drukarki ba karetka zaczyna łapać luzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 coś ty se za lexmarka kupił!!! kupuj canona jakiegoś z każdym kolorem osobno za niego to bym dał z 250 zeta za tego twojego z12 Moim zdaniem to i takiej kaski za to nie dostaniesz. Maks jakies 200zl. Dobre sa HP modele 9xx tylko je juz trudno kupic ale mozesz poszukac moze cos znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 nie bierz tylo zadnego epsnoa miałem 580 to więcej nad nia siediząłem niz drukowałem szmelc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 weź coś ze stajni HP mają w miare tanie tusze i niezle drukuje,na epsona narzekają moi znajomi-co oczywiście nieoznacza że robia złe drukarki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Imho tylko laser :) Teraz jade na atramencie hp dj880c ktorego kupilem ok 3 lat temu, malo drukuje to tez atrament wystarczyl przez ten czas :D Nowe zbiorniki kosztuja ok 160zl za 42ml czarnego i ok 130-150zl za 30ml kolor :( Jednak mozna kupic sporo taniej zbiorniki na gieldzie, allgero itp, nawet przeterminowane spoko drukuja. Miesiac temu wymienilem oba i kosztowalo mnie to ok 75zl za czarny 42ml gwarancja do lipca czy listopada 2003 a kolor troche taniej :) Tanio i latwo tez sie je napelnia a pojemnosc gwarantuje dosc dlugie drukowanie. Ale ze by bylo naprawde tanio to tylko laser, mialem HP lj 5l oraz 1100 toner mozna kupic juz za 100zl a drukuje bardzo dluuugooo i wyjatkowo szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Nie wiem co ty MaKaR masz do epsona... jak dla mnie to to zaje... drukarka. jej jedyny problem to wymóg drukowania raz w tygodniu. Tusze nie są drogie (pierwszy raz wydajesz 120 na komplet + urządzenie do kasowania chipów z oryginalnego tuszu a potem juz tylko 60 - 70 za komplet. jakosc wydruku jest swietna (co prawda nie jest tak swietna jak np. office jet k80... ale za tą kase :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 cieszy mnie zainteresowanie moim postem i jeśli można zawezić wybór CANON czy HP jesli chodzi o Lex Z12 to nie sądziłęm ze tyle go cenicie szczerze mówiąc dałęm za niego 199zł w promocji wiec chyba 120zł max cena no ale zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 coś ty se za lexmarka kupił!!! kupuj canona jakiegoś z każdym kolorem osobno za niego to bym dał z 250 zeta za tego twojego z12 Moim zdaniem to i takiej kaski za to nie dostaniesz. Maks jakies 200zl. Dobre sa HP modele 9xx tylko je juz trudno kupic ale mozesz poszukac moze cos znajdziesz HP 930C ROX. Miałem też do czynienia z 3820. No i niemile mnie zaskoczyła. Od wydania komendy do wydrukowania mijają wieki, bardzo głośna. O jakości drukowania się nie wypowiem bo nie drukowałem nią jakiś rarytasów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nie wiem co ty MaKaR masz do epsona... jak dla mnie to to zaje... drukarka. jej jedyny problem to wymóg drukowania raz w tygodniu. Tusze nie są drogie (pierwszy raz wydajesz 120 na komplet + urządzenie do kasowania chipów z oryginalnego tuszu a potem juz tylko 60 - 70 za komplet. jakosc wydruku jest swietna (co prawda nie jest tak swietna jak np. office jet k80... ale za tą kase :) ) Jesli drukarka ma tez port LPT to mozna sobie darowac to urzadzenie do kasowania chipow bo da sie skasowac przez lpta. Testowane na 685. Inna sprawa ze mi padla ta 680 i tak jak mowisz wymog drukowania conajmniej raz na tydzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 jak drukujesz tak głównie txt i czasem grafę a nie oczekujesz jakości photo to canon s200x - mam od 4 miechów, gorąco polecam do mniej ambitnych zastosowań, czarny zbiornik z tuszem - 10zet dałem ostatnio :D z hp nie mam zbyt dobrych doświadczeń to nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja bym ci polecil canon s300 lub s500 sa to bardzo dobre drukarki i jest donich tani tusz :P CANON bez watpienia. S600 jest bardzo tania w obsludze w porownaniu z konkurencja. Tutaj mozesz porownac rozne drukari w stosunku do ceny drukowania na 1 stronie http://www4.tomshardware.com/consumer/2001...1212/index.html S600 wychodzi w nich najtaniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a co sądzicie o HP DJ 3420??? może ktoś ma? jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Witam. Też miałem LEXMARKA, a teraz mam HP 5550 i polecam. Jakość druku jest bardzo dobra i zestawy do napełniania są w umiarkowanych cenach. Przy wydatku do 600zł to doskonały wybór. Oprócz druarki nie mam nic wspólnego z HP :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Też polecam HP5550 godzinę temu kupiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...