Camelson Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Witam mam problem, który trudno mi opisać.. powiem tylko że symptomy to poprostu zwolnienie odświeżenia ekranu przy przesuwania bocznego paska( czy to w przegladarce czy w worldzie, gdziekolwiek). To tak jakby w przypadku gdy sterowniki od karty graficznej były wadliwe lub wogole ich nie było. Komputer na zestawieniu (jak w temacie) dzialał od kilku tygodniu bez problemu, a wczoraj stało się to co opisałem własnie i jedyne anomalia jakie znalazłem to te w załaczniku na zdjęciu: Wczoraj były wykrzykniki prz TY dwóch kontrolerach..po wyłaczeniu i właczeniu komp było ok! a dzisiaj ponownie problem z odświeżaniem i znowu wykrzyknik przy kontrolerze, tylko tym razem przy jednym, z tym z zakończeniem AGP... mam ktoś jakieś sugestie?? będę bardzo wdzięczny bo ja nie mam pomysłu :sad: :( HEEELP :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 A krecisz go ?? To jest na i845 z tego co mi wiadomo... tylko nie wiem czy ma grafę integrę mimo AGP czy nie bo i takie cuda się widziało ... moje podejrzenie to sypanie się portu AGP/karty graf. jedno z dwojga robi problem więc może załatw jakąś kartę i sprawdź co i jak. Jak nic nie da to jeszcze się pomyśli ... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelson Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 witam grafę już wymieniałem i w sumie nic nie dało na dłuższą metę.... czasem dziala ok,a czasem np. jak go po nocy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to widnieje omawiany problem....po resecie znika :mur: to agp...kurde jak to jest fizyczne uszkodzenie to sie wkurzę...... :angry: może jakaś inna sugestia :unsure: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...