Skocz do zawartości
Camelson

Ms-6534 Micro Atx Mainboard + Pentiuim 4 1,8ghz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam problem, który trudno mi opisać..

powiem tylko że symptomy to poprostu zwolnienie odświeżenia ekranu przy przesuwania bocznego paska( czy to w przegladarce czy w worldzie, gdziekolwiek). To tak jakby w przypadku gdy sterowniki od karty graficznej były wadliwe lub wogole ich nie było. Komputer na zestawieniu (jak w temacie) dzialał od kilku tygodniu bez problemu, a wczoraj stało się to co opisałem własnie i jedyne anomalia jakie znalazłem to te w załaczniku na zdjęciu:

Wczoraj były wykrzykniki prz TY dwóch kontrolerach..po wyłaczeniu i właczeniu komp było ok! a dzisiaj ponownie problem z odświeżaniem i znowu wykrzyknik przy kontrolerze, tylko tym razem przy jednym, z tym z zakończeniem AGP...

mam ktoś jakieś sugestie?? będę bardzo wdzięczny bo ja nie mam pomysłu :sad: :(

HEEELP :mur:

post-147902-1180337386_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A krecisz go ?? To jest na i845 z tego co mi wiadomo... tylko nie wiem czy ma grafę integrę mimo AGP czy nie bo i takie cuda się widziało ... moje podejrzenie to sypanie się portu AGP/karty graf. jedno z dwojga robi problem więc może załatw jakąś kartę i sprawdź co i jak. Jak nic nie da to jeszcze się pomyśli ...

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

grafę już wymieniałem i w sumie nic nie dało na dłuższą metę....

czasem dziala ok,a czasem np. jak go po nocy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to widnieje omawiany problem....po resecie znika :mur:

to agp...kurde jak to jest fizyczne uszkodzenie to sie wkurzę...... :angry:

może jakaś inna sugestia :unsure:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi