Sulaco Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 jako, ze demko pojawilo sie na japan PSN, no to z ciekawosci sprawdzilem. hmmm. jak tam jakims proracerem nie jestem i w ogole do gustu mi to nie przypadlo, moze dlatego, ze to jakis nissan tam jezdzi. poczekam na SLS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jako, że mam prologue i to demko to powiem Wam, że strasznie obcięli grafę dodając lepszy AA i nic więcej. Nie ma tego rewelacyjnego oświetlenia, lipne tekstury i takie tam. Graficznie prologue zamiata to demko. :) Fizyka już odwrotnie. Lepiej jest w GT Academy. Myślę, że finalny produkt wszystkich zaskoczy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wszystkich zaskoczą i tym razem spieprzą i grafikę i fizyke na raz? Ok, dżołk taki ;) Specjalnie zaszedłem do kolegi dziś po szkole, żeby oblukać i jedna rzecz, która mnie dobiła to piszczenie opon nie wiadomo jak i dlaczego. Za to kokpit elegancki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Pograłem troszkę w ten hit na PS3 i nie mogę pojąć jak można porównywać ten "symulator" do F3. Może ta wersja jest jakaś lewa i okrojona ze wszystkiego co się da, ale jest strasznie słabo, spodziewałem się czegoś innego po tak wychwalanym GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Bo jest dokładnie tak jak piszesz. Wypuszczając to "demo?" bardziej sobie zaszkodzili niż pomogli ale jak można zorganizować GT Academy bez specjalnie przygotowanej do tego celu gry? :) Dając łatkę do Prologue? Pewnie za dużo zmian w kodzie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 mi sie bardzo podoba, ale trzeba brac poprawke ze jestem big fanem. czekam na finalna wersje, bo wiem ze 200mb demo to tylko przedsmak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dokładnie tak. GT HD zajmowało duuużo więcej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Bo jest dokładnie tak jak piszesz. Wypuszczając to "demo?" bardziej sobie zaszkodzili niż pomogli ale jak można zorganizować GT Academy bez specjalnie przygotowanej do tego celu gry? :) Dając łatkę do Prologue? Pewnie za dużo zmian w kodzie. ;) Nie zaszkodzili sobie to taka taktyka obniżania wymagań :lol2: wypuszczą crap demo ludzie się nagrają zapamiętają jaki to shit być może wydadzą drugie o podobnym poziome ludzie się przyzwyczają a oni potem pach pełną wersje ludzie przyzwyaczjeni do niskiego poziomu spojrzą łaskawym okiem na równy produkt :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Słaba wizja. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam nadzieje ze to wersja mocno okrojona,full bedzie miec wszystkie smaczki i bajery jak strzelajacy ogien z rur wydechowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 A jest jakieś darmowe demo tej gry w które może grać zwykły użytkownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Duzyyy update na gtplanet.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-delayed-in-japan/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 LOL i tyle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 *UPDATE*: Native Japanese readers, such as esegk in the comments below, have pointed out that Google’s machine translation of the press release is incorrect. It only states that the game has been postponed from original March date. It does not say it was “postponed three months” after March. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Heh, szkoda, ze nie poczekali z tym newsem do konca lutego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Sony skapnęło się powiedzieli o Fcuk przecież w marcu mamy jeszcze God of War'a 3! przekładamy GT! czekali wiek, miesiąc ich nie zbawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opóźnienie ponoć nie dotyczy Europy: http://www.ps3site.pl/opoznienie-gt5-nas-nie-dotyczy/31366/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 my i tak najwczesniej na wakacje. FUCK SONY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Gran Turismo 5 zużywa 80% mocy PS3 :lol: szkoda słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Najlepszy jest ficzer z tym samochodem. Ciekawe ile ludzi kupi go (o ile będzie taka możliwość) i wykorzysta tę możliwość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Gran Turismo 5 zużywa 80% mocy PS3 :lol: szkoda słów Szkoda słów na całe to gadanie o tym ile konsoli procentowo co wykorzystuje lamerskie jest to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Najlepszy jest ficzer z tym samochodem. Ciekawe ile ludzi kupi go (o ile będzie taka możliwość) i wykorzysta tę możliwość... Właśnie dzięki robieniu takich pierdół gra jest tyle czasu w produkcji. Żałosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Gran Turismo 5 zużywa 80% mocy PS3 :lol: szkoda słów może gdyby doszli do 100% to drzewa nie były by teksturami, a na drodze zostawały by ślady opon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 W czasie gdy GT5:P ściągało update rozegrałem pół sezonu w Forza3... to jakaś paranoja, 5 razy zrywało połączenie z serwerem. Dodatkowo, brak ściągania w tle i po zerwaniu połączenia zaczyna od 0%. Szkoda słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 W czasie gdy GT5:P ściągało update rozegrałem pół sezonu w Forza3... to jakaś paranoja, 5 razy zrywało połączenie z serwerem. Dodatkowo, brak ściągania w tle i po zerwaniu połączenia zaczyna od 0%. Szkoda słówA ponoć darmowy PSN jest równie dobry co płatny XBL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 PSN niewiele ma tu do powiedzenia bo ten patch leży chyba na serwerach w Japonii, generalnie wszyscy mieli problem z jego ściągnięciem. I nie zaczyna się od nowa, po prostu licznik się zeruje ale część ściągnięta już jest na dysku i nie ucieka nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Uciekać zapewne nie ucieka, ale nie zdziwiłbym się gdyby OS ps3 nadpisywał już ściągniętą część. Tak, czy inaczej trwało to wieki na stabilnym łączu 4Mb. Edytowane 1 Lutego 2010 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Draak sprzedałeś G25? Można bez problemu podłączyć DriveFX do PS3? I jak możesz porównać F3 z GT5:P ? Moja G25 jeszcze się kurzy ale może niedługo znajdę dla niej zajęcie w postaci GT5. Kiedy premiera? (bez złośliwości pytam....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 A kto to wie (bez zlosliwosci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...