Gość chronicsmoke Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Trailer był spoko, graficznie przede wszystkim otoczenie powinno super wyglądać, jeśli faktycznie jest jak na filmikach i screenshotach. Ciągle jednak pozostaje jedna niewiadoma - fizyka. No specjalnie po uderzeniu w bandę czy inny samochód... sim pełną gembą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Nie wiem czemu, ale widok TPP na tym drugim filmiku wygląda jakoś masakrycznie tragicznie. Auto jakby wisiało w powietrzu, nie wiem w sumie jak to opisać. Mam nadzieje że to tylko na filmiku tak sie wydaje. Ogólnie zmienna pogoda to super sprawa. Kumpel chyba planuje kupić gre w momencie premiery, to się potestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Może dlatego, że tam nie ma cieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 No kto by pomyślał...? Gran Turismo 5 Release Update – PlayStation Blog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Znaczy "my bardzo przepraszamy, ale musismy natrzaskac odpowiednia ilosc kopii, a i takiego tytulu nie wydaje sie byle kiedy" :P COz, jesli rozmina sie ze swiateczna premiera to bedzie duza porazka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Kufa. Jedna z dwóch gier dla ktorych kupilem ps3 (pierwsza to gow3), a tu sobie robią ze mnie jakieś jaja :lol: . Ide sie wyżyć w prologu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 ale mialem czuja kupujac SC2 ;] poczekam Kaz, poczekam.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 tak btw ;) na poprzedniej stronie pytalem z drobna ironia czy wyjdzie przed duke nukem forever (kiedy jeszcze nie byla znana data premiery) :P duke nukem ma wyjsc w lutym 2011 i moge postawic pieniadze, ze wyjdzie przed gt5 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Z chęcią podejmę zakład, to jaka stawka? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Ja też mogę się założyć, o skromny sześciopak browara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Zróbmy konkurs na odgadnięcie daty premiery. Kto wytypuje najlbiżej dostaje GT5 ufundowaną przez przegranych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 31 listopad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 2011r.? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) Ja też mogę się założyć, o skromny sześciopak browara. spoko... o to, ze nie wyjdzie przed lutym 2011? ;] zycie nauczylo, ze na duke'a tez nie ma co czekac xD ...ze wszystkim sie nie bede zakladal, chyba, ze ze wspolnej puli i ktos sie dolaczy ;D poprzednio tez na mnie naskoczyliscie jak mowilem, ze nie wyjdzie 2 listopada, a taka pewna ta data premiery miala byc :P btw oni nie tlumacza obsuwy koniecznoscia wypalenia plytek, tylko jak zawsze checia dopracowania gry ;D pewnie ciagle jej nie maja, ale musza o niej mowic zeby ps3 sie sprzedawalo :P GT5 powinno raczej być porównywane (kiedyś tam w odległej przyszłości) z FM2, a ta zawiesiła poprzeczkę cholernie wysoko ;) Kaunori Yamauchi z Polyphony Digital puścił trochę farby na temat najnowszej, piątej odsłony Gran Turismo na łamach amerykańskiego magazynu Car and Drive. Czego zatem możemy się z tego wywiadu dowiedzieć? Przede wszystkim, gra teoretycznie mogłaby być gotowa na wiosnę 2008 roku, jednakże Sony chce aby zespół developerski miał dostatecznie dużo czasu na dopieszczenie produktu. Zatem Gran Turismo 5 najprawdopodobniej możemy spodziewać się dopiero pod koniec przyszłego roku. Po drugie, jeżeli spodziewaliście się, że nowa część zaskoczy Was realistycznym modelem uszkodzeń aut, to już dzisiaj możecie pakować torby i wyjeżdżać na Alaskę. Po raz kolejny usłyszeliśmy starą śpiewkę, że na uszkodzenia licencjonowanych samochodów nie zgadzają się ich producenci. Żegnajcie frajerzy, Polyphony Digital wyciąga do Was środkowy palec. Uszkodzenia teoretycznie mogą być zaimplementowane dla niektórych samochodów dostępnych do ściągnięcia z PS Store, ale jakoś szczególnie bym na to nie liczył. Yamauchi dodał ponadto, że gięta blacha i rozpadające się w autach silniki wymagałyby przemodelowania fizycznego modelu jazdy (sic!) i modelowania poszczególnych elementów furek oddzielnie i w kilku wersjach. Widać łatwiej i szybciej załatwić sprawę skanerem 3D. Nie muszę chyba przypominać, jak bardzo wszystko to wydaje się być żałosne w stosunku do poprzednich, buńczucznych zapowiedzi. Może chociaż zmienią ten okropny pisk opon? polygamia.pl to bylo w 2007 ;D co ciekawe najladniejsze screeny pochodza wlasnie z tamtego okresu ;) Edytowane 17 Października 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Ja tam strzelam w początek grudnia.. 4-5.12.2010 IMO. Plotki chodzą różne, to że spóźnili się z oddaniem płyt to jedno, Sony podobno w tym momencie zdecydowało przesunąć premierę o miesiąc ze względu na szanse niewyrobienia się z całością. Gdzieś także pisali że powodem tej kilkudniowej obsuwy była konieczność zaimplementowania fw 3.50, wiadomo ocb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Ja stawiam na pierwszą połowe grudnia, akurat przed świętami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Hmm nowe trailery smakowicie wygladaja jednakze wciaz mam w pamieci GT5 prologue, wiec poczekam teraz z kupnem znowu PS3 az GT5 sie ukaze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Will GT5 ship this year? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Ależ będzie lipa jak to nie wyjdzie w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Gran Turismo 5 Video Game, X1 Prototype Full Reveal Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Ciekawe w rzeczywistości można takie auto zrobić. Ostatni zakręt masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 GT5 pojechało do tłoczni: Szok! Gran Turismo 5 pojechało do tłoczni! | PS3 Site Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) skoro sam szef tak mowi to pewnie cos w tym jest ;) aczkolwiek nie czesto sie slyszy o statusie gold bez znanej daty premiery nie wie ile mu zejdzie? Edytowane 3 Listopada 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Głos w GT5 PL podłoży.. Jak dla mnie zdecydowanie ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Gran Turismo 5 Video Game, X1 Prototype Full Reveal Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Ciekawe w rzeczywistości można takie auto zrobić. Ostatni zakręt masakra. Takie F1 z poprawiona aerodynamika w najbardziej wrazliwych punktach, tj koła i kokpit. Bedzie dobry pojazd do jezdzenia "od bandy do bandy" ;) . W Prologu już jest bardzo szybko w F1, a co dopiero takim czymś :lol2: Swoją drogą, w ostatni weekend pojeździłem sobie na Fuji i Suzuce, takie małe wyścigi F2007 Massy vs F2007 Raikkonena, łacznie 16 bolidów. Frajda niezła ;) (macie zazdrościć :D ) Głos w GT5 PL podłoży.. Jak dla mnie zdecydowanie ok ;) No to super, właśnie potwierdziłeś moje plany zakupu wersji angielskiej ;) . Co jak co, ale Martyny mówiącej przez nos to ja nie zniosę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Jeśli te "wyścigi" to w prawdziwych F2007 (tjaaa) to może i bym zazdrościł- jeśli piszesz natomiast o konsoli/pc to faktycznie nieosiągalny dla nikogo fun, 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Jeśli te "wyścigi" to w prawdziwych F2007Przecież wyżej pisałem o F1 w Prologu :blink: jeśli piszesz natomiast o konsoli/pc A o czym miałbym pisać w dziale gry/konsole, w temacie o GT5 :lol2: :lol2: ? Ciekawe wyścigi w GT5:P (o czym wspominałem we wcześniejszych postach) mają być w jakimś stopniu substytutem pełnej wersji i zwiększyć apetyt na wyczekiwaną przez wielu premierę GT5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zatem chwalisz się, że pojeździłeś F1 w GT5:P hmm 2 lata po premierze tego dema? Dream on :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 30 listopada to oficjalna data premiery w Europie: Oficjalna data premiery GT5 potwierdzona!!! | PS3 Site Polska Mam nadzieję, że bardziej oficjalna niż ta na E3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 potwierdzona przez kogo? żadnego źródła tam nie widzę -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...