kojak_ct Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 To źle byś powiedział. :) Ten gość na filmiku gra na padzie stąd taka niezdarność. Na kierownicy jest zupełnie inaczej. A za ten tor jestem w stanie dać nawet 30zł. :) No i czekam na uszkodzenia. Wtedy może niektórzy przestaną jeździć na pałę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 niestety przez brak uszkodzeń czy tez poważnych kar za robienie rozpierduchy na torze najbardziej kuleje multi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 To sa najwieksze minusy tej gry i nic juz tego raczej nie zmieni. Co do filmiku to widac ze to pierwsze spotkanie tego goscia z GT, ale nie kazdy musi odrazu "skracac droge" czy tez "rozwalac auta" ja sie nie obraze jezeli dodadza ten tor do gt5p i bede mogl na nim potestowac autka. Tu nie chodzi o to, ze gosc cos takiego robil (bo nie kazdy musi urodzic sie z keirownica w reku ;) ), tylko ze takie manewry uchodza na sucho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Co wy lamentujecie, przecierz w pełnej wersji będą zniszczenia, więc na sucho już wam nie będzie uchodzić. Wogole wydanie takich półgier to głupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 thuGG, założyłbym się o swój nowy panelik, że tych uszkodzeń w fullu nie będzie ale ktoś musiałby przyjąć ten zakład i dorzucić do puli coś równie ciekawego... ;) Nie daję wiary, że ps3 wyrobi z real time modelowaniem uszkodzeń, które będą wpływać na sposób prowadzenie wozu. * jeśli się mylę, to pewnie jakiś trol za kilka miesięcy wyłowi tego posta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 tez niestety tak uwazam ze jak zwykle z uszkodzen wyjdzie kupa. juz na niektorych wysciagach gdzie jest spora liczba widocznych aut fps lubi spasc a co tu mowic dopiero o uszkodzeniach ;) chociaz mam dalej wielka nadzieje ze jednak beda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 GT5 could be in 2010, says Yamauchi :blink: We somehow managed to get Gran Turismo creator Kazunori Yamauchi to slam on his brakes for a moment today and talk to us about his flagship racing franchise. According to the Polyphony Digital boss, his studio is focusing a majority of its efforts on Gran Turismo 5 Prologue. In fact, he confirmed that the proper, disc-based Gran Turismo 5 might not even roll out before 2010. In the meantime, Polyphony will continue to expand Prologue with additional cars, tracks, and features. Yamauchi couldn't speak to specific plans, but mentioned that an new update is planned for the near future. With all of the work his company is putting into the next console GT installment, Yamauchi tells us that it hasn't forgotten the long-delayed Gran Turismo 4 Mobile for PSP. He confirms that the game – originally announced at E3 2004 – is still actively in development, although it isn't planned for release until after GT5. That would be 2011 for those with pen and calendar in hand. to już zaczyna być śmieszne. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 zaczynam rozumieć tą całą strategię "10 lat życia konsoli" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Przeginaja chlopaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Przeginaja chlopaki :D Przegiecie to bedzie jak w 2009 dostaniemy GT5: Prolog part 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Czyli GT5 pierwszą grą na PS4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Przegiecie to bedzie jak w 2009 dostaniemy GT5: Prolog part 2 :)W sumie, jeżeli wypuszczą tego update'a do GT5:P dodającego uszkodzenia to już można by mówić że to taki Prolog 2 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 no i wyszedl nowy pacz, spory rozmiar sporo malych zmian ale bez jakis rewelacji. i nowe wideo http://www.ferraricalifornia.com/webapp/fe...tm?locale=en_GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja już chcę Nurburgring!!! Polyphony! Zlituj się! ;-( Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 DObry LOL ten filmik z ringa .. normalnie symulacja pełną gębą buehehe .. Fajna grafa i nic poza tym .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ale kto powiedział ze to ma być symulacja?? Chcesz symulacje to odpalasz GTR czy rFactor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 no jak to kto ? a co napisano na okładce ? :D " the real driving simulator" buehehehe i wciskają kit ludziom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Człowieku, to jest marketing, Need For Speeda też reklamują jacyś polscy rajdowcy i na plakatach pisze, że takiej symulacji to ja jeszcze nie widziałem. Mam mieć pretensje o to do NFSa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 dobra koniec OT - thuGG torszke zle mnei zrozumiales .. na pudelku NFS nigdzie nie napisano ze to real driving simulator :) Smiesznie wygladaja te pudeleczka odbijajace sie o bandy hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Smiesznie to wygladaja pudeleczka pomiazdzone z kazdej strony, bez drzwi, szyb itd a jezdzace tak jak nowe furki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a gdzie takie sa? w rFactor , GTR , GTL i innych symulacja nie widzialem by auto "pomazdzone z kazdej strony " prowadzilo sie normalnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 jonathanowi chodzi o Forze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No to chyba jakaś ruska wersja tej forzy, bo po porządnym gruchnięciu fura praktycznie nie jedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Smiesznie to wygladaja pudeleczka pomiazdzone z kazdej strony, bez drzwi, szyb itd a jezdzace tak jak nowe furki... jonathanowi chodzi o Forze ;)Chyba jednak nie. Z tego co pamiętam to w Forzie drzwi czy szyby nie odpadają... Może mu o Burnouta chodziło? Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pisalem ogolnie Bo juz kilka razy spodkalem sie z czyms takim W Forza tez ;/ Dostalem boczne udezenie, po ktorym samochodzik sie lekko wygial, ale spoko, smigal dalej super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) I pewnie grałeś w demo :P Bo tam uszkodzeń nie ma i można gruchnąć w ścianę przy 300km/h i pojechać sobie dalej :lol: :> Sorry, ale w forze gram sporo (głównie dla niej kupiłem kloca) i mimo kilku wad, zniszczenia są odwzorowane całkiem nieźle - i gwarantuję, że nawet lekkie gruchnięcie może spowodować nie lada kłopoty (o czym wiem doskonale, bo niektórzy z tego forum preferują styl destruction derby, a hamują tylko na moim kufrze :lol: ). Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie mowie. Mi sie milo gralo w Forze, ale dopiero mocniejszymi furkami Seria GT znowu ma cos innego w sobie. Juz w 2 czesci powalala mnie ilosc kombinacji tuningu i ustawien samochodu. A to bylo kilka ladnych lat temu Co do zniszczen w GT5 sam watpie, miloby bylo je ujrzec ale nie wiem jak wymagajacy jest sam silnik gry Do czasu wydania pelnej gry oczywiscie moga go jeszcze ulepszyc i zoptymalizowac... kto wie Poprzednie czesci daly mi kupe zabawy, mam nadzieje ze tym razem sie to nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Pojawił się nowy update Citroen GT Concept Ferrari California Lotus Evora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 A widzieliście , że tego citroena zrobili naprawde jako rzeczywisty concept car? :) http://www.ps3fanboy.com/2008/10/02/gran-t...ot-concept-car/ A tu wiecej fotek prawdziwej zabawki :) http://jalopnik.com/5057912/citron-officia...urismo-creators Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 A widzieliście , że tego citroena zrobili naprawde jako rzeczywisty concept car? :) http://www.ps3fanboy.com/2008/10/02/gran-t...ot-concept-car/ A tu wiecej fotek prawdziwej zabawki :) http://jalopnik.com/5057912/citron-officia...urismo-creators A widziałeś kiedyś w GT5 nie rzeczywisty samochód ? =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...