NeonPPC Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 gre robia 6 lat :P skonczmy moze juz to trollowanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 GT5 Kolekcjonerka Cena miażdży. Pamięta ktoś ile kosztował MW2 Prestige Ed. na premierze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wyszła kiedykolwiek droższa gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ZTCP, MW2 Prestige widziałem po 700PLN, a u sąsiadów zza Odry po 150EUR. Ale zawartość kolekcjonerki GT5 jak dla mnie o 2 klasy lepsza, niż chińskiego noktowizora na baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Eydcja kolekcjonerska Gran Turismo 5 zawiera m.in -skórzany portfel z logiem gry, ze specjalną kartą pozwalającą wziąć udział w konkursie O co chodzi z tym konkursem? Wziąć w nim udział będą mogli wszyscy, którzy zakupią to wydanie gry. Uczestniczy zmierzą się w zarówno wirtualnych, jak i prawdziwych konkurencjach samochodowych. zwycięzca otrzyma najprawdziwszy egzemplarz samochodu Mercedes-Benz SLS AMG :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 PS3+kolekcjonerska GT5+ dobry skilll+fart (to tez skill:P)+trening=AMG:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Chyba przez ten konkurs to kupie... Cena z kosmosu ale sls to prawie mit dla mnie jak skyline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 <br />Chyba przez ten konkurs to kupie... Cena z kosmosu ale sls to prawie mit dla mnie jak skyline.<br /><br /><br /><br /> ... ale to jeszcze trzeba wygrać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 moze chce to kupic dla resoraka ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zejdźcie na ziemię... ten samochód już dawno ktoś wygrał. Wiem co mówię, bo sam jestem posiadaczem rzeczy wygranej w taki sposób. Konkurs organizowany jest tylko z uwagi na marketing - żeby ciemny lud kupił jak najwięcej towaru, zdrapek czy zaprenumerował jak najwięcej danego tytułu prasowego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ostateczna data premiery Gran Turismo 5! - PS3 Site Polska nareszcie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 coraz wiecej newsow ktore sprawiaja ze mam banana na ryju ;] -slady opon -gokarty -track editor ... teraz jestem ciekaw czy dodadza deszcz. ps. chcialbym tez zobaczyc co i jak z tuningiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 do kolekcji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Przyznam, że ładny kolorek. Żeby tak jeszcze za 1000 zł był taki zestawik, to by było spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 I oczywiscie brak kabla HDMI (czy chociaz Component) w zestawie, bo po co komu taki zbedny gadzet <_< Kolorek srednio mi lezy, ale musialbym obejrzec na zywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 dysk 160GB? słabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 A po co komu więcej w tej konsoli? Gry sie nie instalują w całości. Przykład - GT5 takes 10GB to install to HD - Games - Games - Fudzilla Ponoć prawie cała płyta BD50 miała być użyta, więc instalacja prawie żadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Surrealistyczne zniszczenia w Gran Turismo 5 Fajne <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Czemu ta minka? IMO nieźle to wygląda. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 No dla mnie to raczej nie wyglada niezle. Bardziej pasuje slowo dziwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Niezle? To wyglada niczym wizje Salvadora Dali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Niby dlaczego, bo koleś z polygamii tak napisał? Dla mnie wygląda to jak pogięta i porozrywana blacha. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Skojarzenie z Dalim jest moje wlasne, aartykulu nawet nie czytalem, tylko wlazlem od razu do galerii. Jak dla mnie wyglada to zbyt gladko, niemalze organicznie - zadnych kantow, tylko jeden element przechodzi w drugi. A, i zderzaki sa cale, co jest kompletnie bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Jak nie potrafią czegoś zrobić sensownie w tak krótkim (jak na standardy Polyphony) czasie, to niech oleją ten cały "modelik" zniszczeń. Dla mnie też pierwszym skojarzeniem po zobaczeniu galerii były "Miękkie zegary" Daliego, a nie słowa jakiegoś pismaka z Poly. Choć generalnie mam to gdzieś- i tak kupię na premierze. I jeśli model jazdy będzie odpowiedni (bo oprawa a-v wiadomo, że będzie rewelacyjna) to GT5 dostarczy masę frajdy z upalania, a to jest przecież najważniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Mogliby nie pajacowac skoro nie potrafia zrobic normalnych zniszczen i dac cos na ksztalt tych znanych z serii pgr (typu peknieta szyba czy wygieta maska). W sumie i tak najwazniejsze jest to, zeby nie oplacalo sie skracac zakretow czy hamowac na przeciwnikach... uszkodzenia beda mialy wplyw na jazde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=0oPefw5UPuo pozamiatane! POPRAWIONY LINK Edytowane 17 Września 2010 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 "Ten film wideo został usunięty przez użytkownika" Faktycznie pozamiatane... doslownie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Trailer był spoko, graficznie przede wszystkim otoczenie powinno super wyglądać, jeśli faktycznie jest jak na filmikach i screenshotach. Ciągle jednak pozostaje jedna niewiadoma - fizyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Hmm... w sumie to ogólnie rzecz biorąc nie gram w gry, bo nie mają one delikatnie mówiąc za bardzo odniesienia do rzeczywistości, ale jak zerknąłem na poniższy filmik, to to nowe Gran Turismo 5 wraz ze swoją grafiką i odpowiednim wyposażeniem dodatkowym (tj TV z odpowiednią przekątną , kierownica z wibracjami, wszystkie pedały i biegi) wydaje się dawać jakąś namiastkę rzeczywistości na minimalnym poziomie przyzwoitości. Ciekawe ile by kosztował fotel z funkcją odczuwania drgań i przeciążeń, no ale taka funkcja to też by musiała być zaimplementowana w grze ;) . http://www.youtube.com/watch?v=gFLy4u7DN4E W tym drugim filmiku nieco razi mnie jeszcze (być może w ps4 będzie już full real ;) ) nieco zbyt duża plastykowość samochodów jadących z przodu. EDIT: He he coś widzę że humory wam popsułem, że aż dyskusja ustała, no ale to była z mojej strony czyli nie-gracza a miłośnika doznań real life bardziej pochwała a nie krytyka, no ale jak wam ten post psuje humor to moderator może go usunąć. Edytowane 17 Września 2010 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Mokry Eiger robi wrażenie ;) . Jak zobaczyłem błoto na szybie, a chwile później przeciwnika wpadającego w mało kontrolowany poślizg, od razu banan pojawił się na twarzy :D Ciągle jednak pozostaje jedna niewiadoma - fizyka. Jaka niewiadoma, w GT5P po wyłączeniu wszelakich helpów było już fajnie, w Academy było jeszcze lepiej: Ja dziś pojeździłem chwilkę. Od razu napiszę, że porównywał będę do rFactora, Race07 i iRacing, jeżdzę na G25 i wszystkie helpy off. [...] Co do fizyki jazdy, jest OK (na poziomie simowym), nie ma się wrażenia, że coś lub ktoś nam pomaga, auta zachowują się tak jak jestem do tego przyzwyczajony z innych simów (oprócz blokowania hebli). W drogowej 370Z łatwo wpaść w nadsterowność, można z niej wyjść, ale jak się trochę przesadzi to spin murowany. W sportowej już jest trudniej z lataniem bokami, bo opony dużo lepiej trzymają, ale jak się chce to nie ma problemu. Z podterownością to samo, wjeżdzamy za szybko w zakręt to nie ma bata, nie złapiemy apexu, wyniesie nas na zewnątrzną albo w trawę. Edytowane 18 Września 2010 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...