Sysak Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Zmieniam zdanie. To wrażenie ciężkości to była wina opon comfort w moim civicu type-r. Fizyka jednak jest cycuś-glancuś. Fidel, ja gram na padzie, ale na triggerach zmieniam biegi. Analogi u mnie się super sprawdzają do kierowania już od GT2 na PSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Dzisiejszy tweet Kaza nt Spec 2.0.. 1. Simplified interior view added to all standard cars. 2. User control of the weather change feature. 3. Added a setting sheet feature allowing you to save multiple car settings... 4. Spec 2.0 Opening movie 5. Improved UI (user interface) response and usability 6. Replay front forward/rewind 7. Mid-race save feature for endurance races. 8. Expanded online lounge features (Narrowing down car types, shuffle races)... 9. Expansion of the B-Spec remote race you can play from GT.com (a graph display now shows changes in race rankings.) 10. Expanded Photo travel features / You can now take photo’s of cars together with your avatar.. 11. Added a “NASCAR Pit Scene” stage to Photo Travel 12. Added eleven 2011 model NASCAR cars... 13. Added the Nissan GT-R N24 Shulze Motor Sport 14. Improved physics and AI... 15. Support for the Logitec G25/G27 Steering wheel. - Something like this. For the DLC we’re preparing a racing car pack, a course pack, and a racing gear pack...I’ll let you know more about that soon.... Edytowane 5 Października 2011 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) I do tego DLC: Course Pack ($4.99) Spa Francorchamps (with weather effects) Kart Space I/II (at night) Racing Car Pack ($7.99) Red Bull X2011 Protytpe ’11 Dodge Challenger SRT8 Touring Car Honda CR-Z Touring Car Mazda Roadster Touring Car Mazda RX-7 Touring Car Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car Nissan GT-R R35 Touring Car Nissan Skyline GT-R R33 Touring Car Nissan Skyline GT-R R32 Touring Car Nissan Skyline GT-R R34 Touring Car Subaru Impreza Touring Car Toyota Prius Touring Car Gran Turismo Racing Kart Jr. Gran Turismo Racing Kart 100 Gran Turismo Racing Kart 125 Racing Gear Pack ($2.99) Includes suits and helmets of 8 famous WRC and NASCAR drivers and 12 new helmets. Paint Pack ($1.99) Includes 100 new paint colors. Complete Pack ($11.99) Chyba sobie jaja robią. Spodziewałem się conajmniej kilku tras (choćby fajnych ze starszych części jak El Capitan, Apricot Hill czy San Francisco) i że trochę standardowych modeli przerobią na takie jak od początku być powinny w 2011 roku czyli premium. Ogólnie kupiłem PS3 dla tej gry i żałuję, że nie wziąłem xboxa i forzy, bo zmiata niedopracowane GT5 z jego nudnym single-playerem. Edytowane 18 Października 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Spa można tylko pozazdrościć wam. Car pack jednak słaby, prawie same japońce, no ale w sumie co sie dziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Wszystkie te japońce już były w grze. To są tylko wersje z naklejkami i spojlerami. Nawet trochę się nie wysilili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...