Skocz do zawartości
fajek

niski wynik w 3Dmarku 2001 ??

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie w 3Dmarku 2001 w tescie default mam 1740 pkt. czyli 1024/32bit. Wydaje mi sie, ze to jest malo jak na ten sprzet powinno byc gdzies z 2200. Stery, dx w podpisie mam sp3, stery do plyty iaa i intel_inf

Pare kolesi mowilo mi, ze mam wynik jak by karta chodzila w AGP 2x.

Plyta napewno obsluguje AGP 4x ale w 3dmarku w system info i tam gdzie sa informacje o plycie pisze tak:

Revision: 2.0

Rate: 1x, 2x, 4x (4x enabled)

Aperture Size: 64 MB

Sideband Addressing: supported (disabled)

Fast Write: not supported

!!czyli z tego wynika, ze plyta jak juz mowielm obsluguje AGP 4x ale jest enabled czyli wylonczone, gdzie sie zmienia AGP w biosie czy gdzie indziej

bardzo prosze o pomoc poniewaz zalezy mi na wydajności :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wynik to powinienes miec okolo 3500, albo troszke lepiej nawet.

enabled znaczy włączone

disabled znaczy wyłączone. Polecam uzywac slownika w przyszlosci. ;)

rady? wyczysc system, albo go przeinstaluj. podkrec karte. moze inne detki cos dadza. u mnie najszybsze na gf2pro byly 41.09 chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wynik to powinienes miec okolo 3500, albo troszke lepiej nawet.

enabled znaczy włączone

disabled znaczy wyłączone. Polecam uzywac slownika w przyszlosci. ;)

rady? wyczysc system, albo go przeinstaluj. podkrec karte. moze inne detki cos dadza. u mnie najszybsze na gf2pro byly 41.09 chyba

3500 to troche za duzo ja na g2ti,duren 650, 256 sdr 133 mialem 3000 no brakowalo mi 18 pkt. Wiec nie powinien miec 3500. Ale 1700 to naprawde mało :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wyswietla AGP 4x, ale cos jest nie tak bo powinnem miec prawje dwa razy taki wynik jaki mam teraz. A to ze to jest celeron czyli malo wydajny proc, moze czescjowo przez to, a tak wogole moze mam cos w biosie zle ustawione pomożcie, bo sie zdeka denerwuje z tym wynikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wyswietla AGP 4x, ale cos jest nie tak bo powinnem miec prawje dwa razy taki wynik jaki mam teraz. A to ze to jest celeron czyli malo wydajny proc, moze czescjowo przez to, a tak wogole moze mam cos w biosie zle ustawione pomożcie, bo sie zdeka denerwuje z tym wynikiem

A jak z wydajnoscia w grach? Jezeli jest ok, to Ty sie 3Dsmarkiem przejmujesz? Panowie, bez przesadyzmu na punkcie 3DMark...

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna powiedziec ze jest spoko :lol: :lol: Mafia, GTA3 w 800x 600 i low detail gra sie az milo. Moze troche gorzej jest z BF na necie. Ale tak to wiekszosc nowych gierek uruchamiam na tym sprzecie, ale ten 3Dmark 2001 nie daje mi spokoju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi