fajek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 no wlasnie w 3Dmarku 2001 w tescie default mam 1740 pkt. czyli 1024/32bit. Wydaje mi sie, ze to jest malo jak na ten sprzet powinno byc gdzies z 2200. Stery, dx w podpisie mam sp3, stery do plyty iaa i intel_inf Pare kolesi mowilo mi, ze mam wynik jak by karta chodzila w AGP 2x. Plyta napewno obsluguje AGP 4x ale w 3dmarku w system info i tam gdzie sa informacje o plycie pisze tak: Revision: 2.0 Rate: 1x, 2x, 4x (4x enabled) Aperture Size: 64 MB Sideband Addressing: supported (disabled) Fast Write: not supported !!czyli z tego wynika, ze plyta jak juz mowielm obsluguje AGP 4x ale jest enabled czyli wylonczone, gdzie sie zmienia AGP w biosie czy gdzie indziej bardzo prosze o pomoc poniewaz zalezy mi na wydajności :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wynik to powinienes miec okolo 3500, albo troszke lepiej nawet. enabled znaczy włączone disabled znaczy wyłączone. Polecam uzywac slownika w przyszlosci. ;) rady? wyczysc system, albo go przeinstaluj. podkrec karte. moze inne detki cos dadza. u mnie najszybsze na gf2pro byly 41.09 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wynik to powinienes miec okolo 3500, albo troszke lepiej nawet. enabled znaczy włączone disabled znaczy wyłączone. Polecam uzywac slownika w przyszlosci. ;) rady? wyczysc system, albo go przeinstaluj. podkrec karte. moze inne detki cos dadza. u mnie najszybsze na gf2pro byly 41.09 chyba 3500 to troche za duzo ja na g2ti,duren 650, 256 sdr 133 mialem 3000 no brakowalo mi 18 pkt. Wiec nie powinien miec 3500. Ale 1700 to naprawde mało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ja na swoim mam duzo wiecej. a jest to straszny zlom (przypis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 qrde stery najwydajniejsze sa 23.11 na czystym systemie tez tyle samo mam, ale co sadzicie o tym AGP, czyzby karta chodzila 2x, no bo taki wynik to stanowczo za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 zyjecie co moze byc przyczyna, w biosie nie mam opcji ustawienia AGP caly czas mysle, ze chodzi jak na AGP 2x. Moze da sie to zmienic jakims programem albo sprawdzic ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 zyjecie co moze byc przyczyna, w biosie nie mam opcji ustawienia AGP caly czas mysle, ze chodzi jak na AGP 2x. Moze da sie to zmienic jakims programem albo sprawdzic ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 w glownej zakladce detonatorow powinno podawac tryb agp. i pewnie kazdy rivatuner, powerstrip i co tam jeszcze gdzies to podaja... troche samodzielnosci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no wyswietla AGP 4x, ale cos jest nie tak bo powinnem miec prawje dwa razy taki wynik jaki mam teraz. A to ze to jest celeron czyli malo wydajny proc, moze czescjowo przez to, a tak wogole moze mam cos w biosie zle ustawione pomożcie, bo sie zdeka denerwuje z tym wynikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no wyswietla AGP 4x, ale cos jest nie tak bo powinnem miec prawje dwa razy taki wynik jaki mam teraz. A to ze to jest celeron czyli malo wydajny proc, moze czescjowo przez to, a tak wogole moze mam cos w biosie zle ustawione pomożcie, bo sie zdeka denerwuje z tym wynikiemA jak z wydajnoscia w grach? Jezeli jest ok, to Ty sie 3Dsmarkiem przejmujesz? Panowie, bez przesadyzmu na punkcie 3DMark... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 mozna powiedziec ze jest spoko :lol: :lol: Mafia, GTA3 w 800x 600 i low detail gra sie az milo. Moze troche gorzej jest z BF na necie. Ale tak to wiekszosc nowych gierek uruchamiam na tym sprzecie, ale ten 3Dmark 2001 nie daje mi spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...