FatAlbert Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) @Malik planujesz może hammerhead'a na gtx-a założyć? edit bo jakoś nie zauważyłem posta traktującego o tym ;D Edytowane 22 Lutego 2007 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 @Malik planujesz może hammerhead'a na gtx-a założyć? edit bo jakoś nie zauważyłem posta traktującego o tym ;D Jeśli miałby to czemu by kupował bloczek Innovateka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Jeśli miałby to czemu by kupował bloczek Innovateka :?: chyba jednak coś mi umknęło <_< za dużo stresu w szkole mam ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Powiedzmy ze bedzie nowe opakowanie :) UPDATE: Dzieki uprzejmosci Przemka Wrony i firmy PC - TUNING moge przetestowac chlodnice firmy THERMOCHILL. Chlodnica wywarla na mnie niesamowite wrazenie. Jej gabaryty sa naprawde duze. Kiedy kupilem Innovatek 360, myslalem ze to jest naprawde duuza chlodnica - okazalo sie jednak ze sa wieksze ;) Thermochill jest tego przykladem. Do jakosci lakieru czy wykonania, nie mozna sie przyczepic - wszystko jest wykonane na najwyzszym poziomie. Wiecej bede mogl powiedzie po testach. Poki co pare zdjec robionych na szybko, testy w toku :) Porownanie z chlodnica Innovatek Stealth 360 Roznica jest ogromna - spotkanie Dawida z Goliatem Tak wyglada w budzie: Niestety dla mojego Armora to juz za duzo - DVD musialo wyleciec zeby wlozyc chlodnice Edytowane 26 Lutego 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Kurde, ale bydle :cool: Z tego co widze to Innovatek jest jeszcze chudszy niż Cooltek :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Lian Li? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Tez myslalem nad thermochillem, jesli dobrze wyjdzie w twoim tescie to moze jesli sie zmiesci wyladuje w moim aerocoolu bay dream :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Tez myslalem nad thermochillem, jesli dobrze wyjdzie w twoim tescie to moze jesli sie zmiesci wyladuje w moim aerocoolu bay dream :P Na szybko moge zdradzic ze Thermochill kontra Innovatek Stealth 360 przy 3 wentylach puszczonych na 600 obrotow, jest wydajniejszy o 4 -5 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Na szybko moge zdradzic ze Thermochill kontra Innovatek Stealth 360 przy 3 wentylach puszczonych na 600 obrotow, jest wydajniejszy o 4 -5 stopni. Hmmmm tylko przy jakiej temperaturze wody i/lub procka jest lepsza ta "zabawka" ?? To chyba logiczne ze jest lepsza skoro ma wieksza powierzchnie wymiany ciepla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Niezły byczek. Jak patrze na bipa jedynke, to mi sie zal robi :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Hmmmm tylko przy jakiej temperaturze wody i/lub procka jest lepsza ta "zabawka" ?? To chyba logiczne ze jest lepsza skoro ma wieksza powierzchnie wymiany ciepla. Wszystko opisze jak zakoncze testy. A co do wiekszej powierzchni wymiany ciepla - roznie to bywa - duze nie znaczy lepsze - wydajniejsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Themochill piękny , no mój poczeka jeszcze ze dwa tygodnie w szufladzie na resztę flaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Chłodnica gigant. :blink: Tez myslalem nad thermochillem, jesli dobrze wyjdzie w twoim tescie to moze jesli sie zmiesci wyladuje w moim aerocoolu bay dream :P Mam tą samą obudowę. Jeżeli zamierzasz umieścić chłodnicę za przednim panelem i chcesz mieć jeden napęd to nie wejdzie - zabraknie 2cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 A jak z ceną za to ? pewnie kosmiczna :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 chłodnica fest :D a mój cooltec mainstream bez porównania z takim powtorem :lol: czekam na wykresy :) btw masz ją tylko na testy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Lian Li?Ponawiam pytanie naszego kochanego moderatora ( :lol: ). W jakie pudełko zostanie opakowany sprzet i WuCet ? A jak z ceną za to ? pewnie kosmiczna :unsure: Tutaj piszą coś, że cena wynosi ~ 50 funciaków Edytowane 27 Lutego 2007 przez ShaDiQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Themochill piękny , no mój poczeka jeszcze ze dwa tygodnie w szufladzie na resztę flaków. Chłodnica gigant. :blink: Mam tą samą obudowę. Jeżeli zamierzasz umieścić chłodnicę za przednim panelem i chcesz mieć jeden napęd to nie wejdzie - zabraknie 2cm. Chlodnica jest naprawde ogromna wysoka na 42.7cm, szeroka na 5.9cm A jak z ceną za to ? pewnie kosmiczna :unsure: Dobrze ujete :wink: chłodnica fest :D a mój cooltec mainstream bez porównania z takim powtorem :lol: czekam na wykresy :) btw masz ją tylko na testy ? Na testy i jak bedzie naprawde taka wydajna - to moze zostanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Z tą powierzchnią oddawania ciepła to nie wiadomo dokładnie napewno jest większa ale z tego, co widzę na fotkach ten Thermochill jest jakby "rzadszy" w środku - przez to bardziej przewiewny. Tak po za tym bardzo mi się spodobała kolor ten chłodnicy, taki U.S.Army, jakby z Jeepa wykręcona. edit: Czy w deklu po przeciwnej stronie króćców jest jakiś odpowietrznik? Nie, no jest to chyba mój pierwszy post w wątku o komercyjnej chłodnicy, do tej pory, kojarzyłem wszystkie z odpryskującym czarnym lakierem. Jestem zauroczony :razz: Koszt?? Edytowane 27 Lutego 2007 przez bellon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Koszt?? Tutaj piszą coś, że cena wynosi ~ 50 funciaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 "Opakowanie" pozostanie tajemnica do czasu skonczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja wiem ale nie powiem :P btw. hmm moze jednak jakos ta chlodnica wejdzie do aerocoola, jesli bym dal napęd na sam dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 "Opakowanie" pozostanie tajemnica do czasu skonczenia :) To może wskazówke daj, chłodnica będzie w środku czy na zew :?: (do niewielu ten thermochill wlezie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Chlodnica i fajna ale stosowanie jej we froncie 95% obudow mija sie z celem... no chyba, ze komus nie jest potrzebny naped DVD+/-RW i ma gdzie wyeksportowac twardziela... Tym niemniej chlodnica robi wrazenie ;] Ale z kazda chlodnica mozna sobie dac rade... nawet z dwoma i trzema... ale juz cicho... :wink: Edytowane 27 Lutego 2007 przez Dimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Malik ile masz nad nią miejsca? zawsze możesz slima od laptopa wcisnąć :D ew. napęd przez usb podłączyć i będzie git. Edytowane 27 Lutego 2007 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Ja specjalnie pod ThermoChilla sciągnąłem z Niemiec moją Lian Li To zaszlales ;) UPDATE: Postanowilem zalatwic sobie jeszcze wieksza chlodnice - ta srebrna :) hehehhe Edytowane 28 Lutego 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 tylko że to chyba jest chłodnica powietrza a nie chłodziwa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 tak intercooler i wc :D ciekawe jaka "pompka" do tego ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) @Malik może i tą srebrną upchniesz do obudowy? :lol: No właśnie mi tez sie wydaje że to chłodnica powietrza, ciekawe jak będzie się sprawować w WC? Czekamy na testy... :banana: Edytowane 28 Lutego 2007 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 No właśnie mi tez sie wydaje że to chłodnica powietrza, ciekawe jak będzie się sprawować w WC? on chyba żartował z tą chłodnicą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 chyba na pewno :lol: ale swoją drogą, czemu nie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...