Gość kamil2201 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Malik ma jak dla mnie najładniejsze WC!!! A teraz ten piekny waż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Malik ma jak dla mnie najładniejsze WC!!! A teraz ten piekny waż..Widzac mailowe powiadomienie o odpowiedzi w temacie WC Malika wiedzialem, ze jesli on sam cos napisze/pokaze to bedzie to cos fajnego. Choc na koncowy efekt wciaz czekamy (niecierpliwie) ale widac, ze nawet "zwykly waz" potrafi wprowadzic coponiektorych w ekstaze :) :wink: :rolleyes: Az strach, co bedzie jak zobaczymy wersje finalna..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Malik, fajne te rozgałęziacze wentyli i ładnie się świecą - planujesz jakiś huragan w budzie? :wink: usuń ten post plis bo aż wstyd jeżeli to prawda :F [/ot] Tak, to prawda - tylko po co pisać po angielsku skoro nie ma się pojęcia jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Liczba wentyli nie zmieni sie :) Rozgaleziacze sa po cos innego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Liczba wentyli nie zmieni sie :) Rozgaleziacze sa po cos innego :)Czyżby światełka? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 zobaczysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mala przymiarka nowego nabytku i ocena jak wyglada :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Niemiec chyba za duzo tych jajek malowales i Ci sie w glowie poprzewracalo :P Jak dobrze ze w poniedzialek smingus - to przynajmiej ochloniesz jak Cie zleja woda :) Pokazalem zdjecie nie po to by slyszec ohhhh i ahhhh - tylko jak juz mnie wszyscy znaja - dokumentuje wszystko fotosami :) Ot taki styl Malika. PS. I cos dla "fanow" sprezynek :D :D :D Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie podoba mi się stosowanie dwóch rodzajów węży,Te CIEMNIE i z Oplotem :unsure: Ja wolał bym zobaczyć zestaw w jasnym świetle ,a Ty ukrywasz go przed nami.Juz nie chwal sie że masz ładne oświetlenie budy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie podoba mi się stosowanie dwóch rodzajów węży,Te CIEMNIE i z Oplotem :unsure: Ja wolał bym zobaczyć zestaw w jasnym świetle ,a Ty ukrywasz go przed nami.Juz nie chwal sie że masz ładne oświetlenie budy :P Zle interpretujesz zdjecie - to sa jedynie proby jak wyglada waz. Chcialem zobaczyc jak sie prezentuje. Dlatego sa dwa rozne rodzaje. Poki co Armor i caly uklad jest poligonem doswiadczalnym. Nowa buda czeka na zlozenie ( brakuje paru rzeczy ktore ida z Innovatek'a ), dlatego zakladam i testuje wszystko na "starym" setup'ie. I niczym sie nie chwale ;P - narazie nie mam czym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Wcześniejszy post powstał, gdy jeszcze nie było kolejnych fotek,tzn byłes szybszy o 4 min :P Teraz już węzę ze sprężynkami prezentują się wyśmienicie.I czekam na części od Inno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) I cos dla "fanow" sprezynek :D :D :DTo o mnie jak sądzę? :D OK: Gdzie z tym świństwem na czarny Tygon :!: Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Bartolomius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To o mnie jak sądzę? :D OK: Gdzie z tym świństwem na czarny Tygon :!: A skad wiedziales :) Znalazlem rozwiazanie - jeden dzien targow Z sprezynkami, drugi BEZ sprezynek :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jak zawsze dobre pomysły hehe PS. Wsołych Świąt Wszystkim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 black - Cellshock :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 black - Cellshock :) Mowisz zeby wymienic AE ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja bym jeszcze wymienił wentyl na jakiś czarny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 I wyrzucił tą niebieską katode :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wyjdzie "Darth Vader MOD" jak wszystko będzie na czarno :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czerń roX.. Jakiś fajny wentyl.. Może cosik z uv.. ALE I TAK JEST PIKNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czerń roX.. Jakiś fajny wentyl.. Może cosik z uv.. ALE I TAK JEST PIKNIETo, że jest ładnie to juz wiadomo, zobaczymy co będzie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ile kosztował Cię ten wąż ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Bedzie biale swiatlo w srodku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Bedzie biale swiatlo w srodkuBiałe światło, czarny Tygon - czyżbyś celował w coś takiego? (Cellshocki też ma :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Białe światło, czarny Tygon - czyżbyś celował w coś takiego? (Cellshocki też ma :wink: ) Moze nie do konca cos takiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dzisiaj przyszla kolejna paczka z gratami: i kolejne proby estetyki: Czekam jeszcze na jedna i zaczynam zabawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Za każdym razem kiedy pokazujesz coś nowego, coraz bardziej to WC mi się podoba... ;] Naprawdę tylko pozazdrościć takiego kompa... Widzę że szykuje się coś w stylu Black & White czyli moja ulubiona mieszanka... Chyba i ja złoże w końcu jakieś chłodzonko... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no no więc i my czekamy na tą paczkę :P a tak btw wentylek cichy czy nie za bardzo?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no no więc i my czekamy na tą paczkę :P a tak btw wentylek cichy czy nie za bardzo?:>Jeżeli chodzi o Revolteca, to za te pieniądze bardzo ciekawy wentyl. Mam trzy i jeden nie startuje na ~5V, ale poza tym na minimalnych obrotach są całkiem ciche. Łożyska trochę buczą (w porównaniu do S-Flexów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mmm, Malik, esteta z Ciebie konkretny. Mimo, że nie lubię dyskotek w budzie to jednak muszę przyznać, ze robi wrażenie ta kompozycja. Bardzo ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...