Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no no więc i my czekamy na tą paczkę :P a tak btw wentylek cichy czy nie za bardzo?:> Wentyl prezentuje sie ladnie. Natomiast co do wydajnosci... na 12V cos tam czuc ze wieje i przy tym delikatnie szumi. Mmm, Malik, esteta z Ciebie konkretny. Mimo, że nie lubię dyskotek w budzie to jednak muszę przyznać, ze robi wrażenie ta kompozycja. Bardzo ładne. Dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) może to Ci się przydać .. na zwięczenie projektu -> Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Arni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wyglada super ale patrzac na ilosc urzadzen u niego a u mnie to raczej nie uda mi sie osiagnac takiego efektu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak ja skończe to wtedy będziecie podziwiać czystość i przejrzystość układu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak ja skończe to wtedy będziecie podziwiać czystość i przejrzystość układu 8) W takim razie nie moge sie doczekac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 chodziło mi o sposób w jakim kable są rozmieszczone a właściwie pochowane > wszystko idzie za mobo.. aż takiego efektu nie uda Ci się stworzyć ale można zaczerpnąć czegoś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Patrząc po ilości przejściówek i rozgałęziaczy które kupiłeś, zastanawiam się co Ty znowu wykombinowałeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Patrząc po ilości przejściówek i rozgałęziaczy które kupiłeś, zastanawiam się co Ty znowu wykombinowałeś :PPamietasz jak USA chciala w polsce tarcze antyrakietowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ale jeśli temperatury są ok to by znaczyło, że przekonanie, że potrzebne są duże przepływy by WC było wydajne to mit ...Wystarczającym tego dowodem jest mój zestaw :) Dołączam do grona wielbicieli twórczości Malika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 chodziło mi o sposób w jakim kable są rozmieszczone a właściwie pochowane > wszystko idzie za mobo.. aż takiego efektu nie uda Ci się stworzyć ale można zaczerpnąć czegoś :) A kto powiedzial ze nie pochowam kabli :wink: Plan mam taki ze "z przodu" beda widoczne jedynie przewody od WC - tylko i wylacznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) hmm. to moze byc bardzo ciekawe :). Zdradzisz jak chcesz to zrobic?;). do glowy przychodzi mi tylko przelutowanie gniazd z plyty na druga strone?;). a moze mobo przeslonisz pleksa i porobisz dziurki na weze? :] rowniez kibicuje i gubie sie w pomyslach do czego maja sluzyc te rozgaleziacze wentylkow :| pozdr. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Malik masakra, no normalnie masakra, podziwiam Cię nie widzialem jeszcze lepszego chlodzenia wodnego (chodzi mi o jeszcze stara bude) a jak teraz zaczniesz sie bawic w nowej to normalnie dech zapiera i brak slow SSSSUUUUUPPPPPPEEEEERRRRR!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 hmm. to moze byc bardzo ciekawe :). Zdradzisz jak chcesz to zrobic?;). do glowy przychodzi mi tylko przelutowanie gniazd z plyty na druga strone?;). a moze mobo przeslonisz pleksa i porobisz dziurki na weze? :] rowniez kibicuje i gubie sie w pomyslach do czego maja sluzyc te rozgaleziacze wentylkow :| pozdr. Mam troche inny patent wymyslony :) Zobaczymy czy sie sprawdzi bo narazie wszystko w glowie siedzi wymyslone :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Mam troche inny patent wymyslony :) Zobaczymy czy sie sprawdzi bo narazie wszystko w glowie siedzi wymyslone :) :) :) hmm. kolejna porcja pomyslow ;). bedzie zaslona dymna? kwiatek posadzisz? ;). a moze zmieniasz platforme i tam kabelkow faktycznie nie ma? ;) http://www.pc-tuning.pl/index.php?action=s...IDKategorii=151 ???;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Platforma zostaje ta co jest, kwiatkow zadnych nie bedzie :P Jak skoncze to ocenicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Platforma zostaje ta co jest, kwiatkow zadnych nie bedzie :P Jak skoncze to ocenicie ;) A kiedy bedze skonczone :?: Tylko nie pisz, ze "wkrotce" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Malik masakra, no normalnie masakra, podziwiam Cię nie widzialem jeszcze lepszego chlodzenia wodnego (chodzi mi o jeszcze stara bude) a jak teraz zaczniesz sie bawic w nowej to normalnie dech zapiera i brak slow SSSSUUUUUPPPPPPEEEEERRRRR!!!!! Heh, już niektórym zwieracze puszczają, Malik nie męcz ich tak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Dobra koniec tych polowkowych wiadomosci :) Dam znac jak projekt bedzie gotowy :P PS. Buda dzisiaj wraca z malowana :P UPDATE: I tak wyglada: Do zobaczenia na targach :) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) i tak do końca.. nie wiem jaki to jest kolor ;d Na targach? jest szansa że się spotkamy =) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Na targach? jest szansa że się spotkamy =) szukaj czlowieka w bialym kitlu :D (nie moglem sie powstrzymac ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Kolor grafit metalik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 szukaj czlowieka w bialym kitlu :D (nie moglem sie powstrzymac ;) ) :D // gdzie/kto to malował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 malik będzie wystawiał bude na sympozjum dentystycznym :D Co do malowania - zapewne był to jakiś lakiernik, lakier nałożony jest idealnie :) Alle to będzie wyglądało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Prace trwaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ty serio masz kilt z inno ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Prace trwaja... http://img475.imageshack.us/img475/3783/dsc04482vk9.jpg[/ img] Czy to ręcznik innovateka ? :huh: No to teraz zobaczymy, czy w stackerze dalej będzie tak sexy jak w armorze. ;p Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Jarogniew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Czy to ręcznik innovateka ? :huh: No to teraz zobaczymy, czy w stackerze dalej będzie tak sexy jak w armorze. ;p Nie , to napewno jest kilt :lol2: :lol2: Wątpisz w Malika :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 wątpię w budę ;p i ograniczony czas Malika na odpucowanie tego przed targami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Huhuhu, nawet obrusik firmowy :lol2:. Burżuazja normalnie... B-) Edit: O, przepraszm, kilt a nie obrusik... :D Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makar06 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 hehe obrusik ;) Dobrze pomalowana buda :D Czekamy :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...