Malik Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 ale jakbyś miał słabszą wersję to już zwiększyć mocy byś nie mógł bez moda, chyba, że dać jej -5v pod masę ;) Wychodze z zalozenia ze lepiej miec mocniejsza i skrecac jej obroty na panelu, niz kupic slabsza i modowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeMaeTH Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 a ja tak sobie mysle ze styka juz tej NEVERENDING STORY ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 a ja tak sobie mysle ze styka juz tej NEVERENDING STORY ;P To juz koncowka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Końcówka... zobaczymy jak zmienisz graty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 końcówka pierwszej części chyba.... a neverend.... miała części ?? :D Co będzie następne? Sli ? 2 Laingi ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 końcówka pierwszej części chyba.... a neverend.... miała części ?? :D Co będzie następne? Sli ? 2 Laingi ?:D Heh czas pokaze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Wychodze z zalozenia ze lepiej miec mocniejsza i skrecac jej obroty na panelu, niz kupic slabsza i modowac ;)Słuszne podejście, ale nie wszystkie DDC mają ochotę startować na niższym napięciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Powiem tak, bede dobieral takie napiecie zeby nie stracic na wydajnosci zbytnio, a zarazem zeby ja sciszyc. Mozliwe ze bedzie przy nominalnym napieciu cicha wiec nie bedzie trzeba nic robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pieprzy Wam się w głowach od tego upału? Umiaru troszkę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pieprzy Wam się w głowach od tego upału? Umiaru troszkę . Ehh przesadzasz Poca :) Wszyscy maja sie dobrze :) Nikomu jak narazie upaly nie przeszkadzaja ;P Maly update: przyszla paczka od wujka Baziego :) Z silencerem musze troche popracowac, gdyz dolna plyta musi byc przycieta o jakies 2mm - dotyka FOM'a A tak wyglada szybki montaz nowych kabelkow PCIE: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Sprężynki na wężach mogą być, ale jak z naklejkami zaczynasz przesadzać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Malik ten innovatek to jest jakis Twoj sponsor czy cos w tym stylu? bo wyraznie widac ze dominuje w Twojej budzie i na dodatek te naklejki sa we wszystkich mozliwych miejscach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Malik, co to jest ta srebrna skrzyneczka obok przedluzek pcie? o sponsorowaniu inno jakies ploty juz slyszalem, ale obstawiam ze to pewnie bzdura. sam Malik wie najlepiej a dla nas ogladaczy to i tak nie ma wlasciwie zadnego znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Sprężynki na wężach mogą być, ale jak z naklejkami zaczynasz przesadzać :P Naklejki znikna - byly tylko do celow reklamowych na targi Malik ten innovatek to jest jakis Twoj sponsor czy cos w tym stylu? bo wyraznie widac ze dominuje w Twojej budzie i na dodatek te naklejki sa we wszystkich mozliwych miejscach ;) Niestety nie mam sponsora. Sam sobie wszystko kupuje. A temu wszystko jest z innovateka gdyz ich stylistyka mi najbardziej sie spodobala. Malik, co to jest ta srebrna skrzyneczka obok przedluzek pcie? o sponsorowaniu inno jakies ploty juz slyszalem, ale obstawiam ze to pewnie bzdura. sam Malik wie najlepiej a dla nas ogladaczy to i tak nie ma wlasciwie zadnego znaczenia. Srebrna skrzynczeka ? moze chodzi Ci o przeplywke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Srebrna skrzynczeka ? moze chodzi Ci o przeplywke ? to cos od wojka Baziego ;). w pierwszej chwili pomyslalem ze to wodowany zasilator. potem ze blok na dysk. a teraz nie wiem :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) ja obstawiam ze to cos podobnego do silent maxx-a czyli chłodzenie HDD EDIT: silentmaxxy mam :D sprawuja sie swietnie :D Edytowane 4 Maja 2007 przez orlontko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ja obstawiam na cos na dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 No jasne że chłodzenie a przedewszystkim wyciszenie dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 No jasne że chłodzenie a przedewszystkim wyciszenie dysku. Dokladnie to chlodzenie na dysk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Dokladnie to chlodzenie na dysk :) jak doczytalem ze zaczepia o FOM'a juz wiedzialem ;]. siakis link? co to za cudo i dlaczego nie sqd? bling bling? B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Tu masz namiary na to cudo: link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Bazi to naprawdę dobry wujek. Sprowadzał mi kilkakrotnie flaki z tego sklepu. Malik sorry za of... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Cooler zamontowany - rzeczywiscie daje duzo i ladnie wyglada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Cooler zamontowany - rzeczywiscie daje duzo i ladnie wyglada ;)Napisz przy okazji jak temp i co z odgłosami pracy. Najbardziej ciekawi mnie jak odgłos wirujących talerzy? Przycichł, zniknął? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Malik można prosić o fotki jak to się prezentuje w budzie ? Dołączam się do poprzednika -jaka temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Napisz przy okazji jak temp i co z odgłosami pracy. Najbardziej ciekawi mnie jak odgłos wirujących talerzy? Przycichł, zniknął? Malik można prosić o fotki jak to się prezentuje w budzie ? Dołączam się do poprzednika -jaka temp ? Temperatura spadla o 7-8 stopni, a co do glosnosci dysk juz jest nieslyszalny - co mnie niezmiernie cieszy. Zdjecia zrobie jutro bo dzisiaj nie zdaze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Co się stało z obudową thermaltake? Można kupić ? chyba że coś przeoczyłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Co się stało z obudową thermaltake? Można kupić ? chyba że coś przeoczyłem icon_razz.gif Armor już sprzedany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ktoś z forum kupił ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyss Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a obecna puszka to jakiej firmy?? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...