Dimek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 A co to sterowanie do pompki ma dokladnie robic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Dzieki niemu moge zwiekszac lub zmniejszac moc pompki ( regulacja napiecia ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 A nie myślałeś o T-Balancer'ze? Można by wszystkim sterowac jednym układem i do tego monitorowac parametry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ale troche lipa, bo srebrny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Dzieki niemu moge zwiekszac lub zmniejszac moc pompki ( regulacja napiecia ).Az takie cos musi byc do sterowania napiecia dla pompki :?: :rolleyes: Czy da sie to tak gleboko wepchnac w szyny 5,25" zeby zakryc maskownica z przodu budy, czy musi to byc widoczne :?: Heh, moze po prostu pokaz zdjecie jesli to juz zamontowales :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Jeszcze nie zamontowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Malik zamontowales juz te sterowanie do pompki ? :D Bo za kazdym razem jak tu wchodze to tylko z nadzieja ze zobacze nowe fotki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 może to nie będzie zbytnio związane z tematem, ale jakie ramy zamiast tych Cruciali wsadzisz/łeś :?: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 może to nie będzie zbytnio związane z tematem, ale jakie ramy zamiast tych Cruciali wsadzisz/łeś :?: ;)pod kolor...................................... B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Burdelowy komp :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Mmmm :D jak słodko :D Czuje sie jakbym byl w ekhmm :D :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Dobra dobra nie nabijac mi sie tutaj. To tylko byla proba jak co swieci. Teraz juz nie ma tego burdelowego koloru. jest UV :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Yuuuuppiiiiiiiii :D UV is back :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Teraz juz nie ma tego burdelowego koloru. jest UV :PSzkoda, bo naprawdę fajnie wyglądał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 nom czerwony był fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 czerwony i biały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Nie bo bialy z czerwonym :D :lol: @Malik doczekamy sie jakichs fotek z tym sterowaniem do pompki ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Nie bo bialy z czerwonym :D :lol:no patrz biały z czerwonym :lol: :lol: :lol: :lol: tylko co w tym śmiesznego ? :blurp: patriotą ptrzeba być :rolleyes: ładnie jest z białym bez tej kratki na wentylu mi sie podoba :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) no patrz biały z czerwonym :lol: :lol: :lol: :lol: tylko co w tym śmiesznego ? :blurp: patriotą ptrzeba być :rolleyes: ładnie jest z białym bez tej kratki na wentylu mi sie podoba :] To mialo być smieszne ? :blink: :D Pozatym to mi tez ta kratka na wentylu sie jakos nie widzi. Ale to tylko kwestia gustu. [EOT]Miazga, Bryce zmiana avkow ? :D [/EOT] Edytowane 22 Maja 2007 przez Wodnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) To mialo być smieszne ? :blink: :D Pozatym to mi tez ta kratka na wentylu sie jakos nie widzi. Ale to tylko kwestia gustu. [EOT]Miazga, Bryce zmiana avkow ? :D [/EOT] Nie, nie miało być śmieszne :D ta kratka w ogole tu niepasuje wszystko ładnie a ten handmade psuje cały efekt ni to ładne a wydajności żadnej niezyskasz BTW. Przypadek z avkami;) Edytowane 22 Maja 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Nie, nie miało być śmieszne :D ta kratka w ogole tu niepasuje wszystko ładnie a ten handmade psuje cały efekt ni to ładne a wydajności żadnej niezyskasz BTW. Przypadek z avkami;) ..tylko troche krytyki od reszty :D :lol: Co do avkow. Miazga jak zwykle miazdzaczy :D :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Czerwony moze wyglada najbardziej widowiskowo. Ale to w sumie roz a nie czerwony. Poza tym dluzsze siedzenie w z ta katoda przyprawio by mnie o nerwice. Daje niezle po oczach. W sumie po paru doswiadczeniach wylonily sie dwa typy: Biale katody lub UV Oby dwie sa delikatne i mozna spokojnie siedziec przy komputerze :) Siatka juz poleciala z wentyla :P Maly update: Wydanie UV: Edytowane 22 Maja 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Co do avkow. Miazga jak zwykle miazdzaczy :D :lol: :lol:Tak trzeba ;) Czerwony moze wyglada najbardziej widowiskowo. Ale to w sumie roz a nie czerwony. Poza tym dluzsze siedzenie w z ta katoda przyprawio by mnie o nerwice. Daje niezle po oczach. W sumie po paru doswiadczeniach wylonily sie dwa typy: Biale katody lub UV Oby dwie są delikatne i można spokojnie siedzieć przy komputerze :) Malik, daj już spokój z tym kompem :P Weź sie nie wiem .... za samochód. P.S.: jeszcze nie wsadzałeś do budy zielonych katod :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Malik, daj już spokój z tym kompem :P Weź sie nie wiem .... za samochód. P.S.: jeszcze nie wsadzałeś do budy zielonych katod :lol2: Ty wez cicho siedz bo jeszcze wlozy :lol: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Malik uważaj bo jak kiedyś spalisz sobie kompa to stracisz sens życia :wink: Edytowane 22 Maja 2007 przez arenapc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Pozwolę sobie przytoczyć wypowiedz kumpla z którym mieszkam na stancji który kontem oka zobaczył zdjęcia z postępów prac gdy wielokrotnie czytałem cały ten temat: "Hardcorowe podejście do sprawy… wzór do naśladowania" Mailk gdybym ja składał ten układ mój zapal skończył by się myślę przy maksymalnie 5 zakładaniu całości nie mówiąc juz o dodawaniu nowych elementów usuwaniu starych ciągłych modernizacjach i ulepszeniach wyglądu... Całość jest poprostu PIEKNA :legal: Tak trzymaj... wybrałeś fajne choć dość kosztowne hobby B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 No ja tez podziwiam ten zapał do ciągłego spuszczania, nalewania i odpowietrzania i... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Tak trzymaj... wybrałeś fajne choć dość kosztowne hobby B-) Az tak kosztowne to nie jest hobby. Sadze ze Malik wiecej kaski w swoje auto wsadzil niz w kompa wraz z chlodzeniem. :D Tuning furek to dopiero kosztowne hobby. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 No w sumie by sie doktorek pochwalil fura :D jestem ciekawe czym jezdzi :) i jak to wyglada :) czekamy na foty !!!!!!!!!! zeby nie bylo calkowicie postojebczo to powiem ze mi sie zawsze najbardziej podobaja uklady z UV najbardziej sie swiecie i od razu sie rzuca w oczy jak qmple do pokoju wchodza :) pozdrawiam !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Przecież ma w swoim avatarku ;) A po co mu taki komp... Wiecie przyjdzie pacjent, który się boi nie chcę otworzyć ust. To Pan Doktor pokazuje budę pacjent robi :zonk: i już jest dostęp do uzębienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...