Malik Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Taka cytryna mykam sobie na codzien: A co do wariacji, kombinacji, etc. z moim komputerem... tratkuje tako jako "moj wlasny azyl" po ciezkim dniu pracy jak mam czas lubie cos tam pogrzebac w kompie - uspokaja mnie to po np. ciezkich zabiegach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) łeee nie ma neonów ;) a tak na serio to zamontowałeś juz ten regulator do pompki ?? :> Edytowane 23 Maja 2007 przez Arni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 zamontowałeś juz ten regulator do pompki ??...paliwowej? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Panel od pompki lezy sobie jeszcze :) Wyprobowalem czy dziala i narazie musze wymyslec gdzie go umiescic. UPDATE: Mala zmiana: Edytowane 25 Maja 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ŁOŁ ale to super wyglada. Teraz jeszcze by sie jakis filmik przydal jak ten uklad dziaala (woda sie porusza) :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Bimbrownia Project ;) :lol2: Te zdjęcia to najnowsza wersja WC? Widzę niebieskie węże? A co z czarnym tygonem albo z przezroczystymi? Edytowane 25 Maja 2007 przez AndyN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Bimbrownia Project ;) :lol2: Te zdjęcia to najnowsza wersja WC? Widzę niebieskie węże? A co z czarnym tygonem albo z przezroczystymi? Tygon sobie lezy jak narazie. Mialem niebieski waz i chcialem sprawdzic jak to wyglada ;) To zdjecie to najnowsza rewizja mojego WC ... ale czy ostateczna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ten rezik to z coolingu czy jakis hamerykanski? wyglada fajnie, cos czuje ze mcres szybko straci u mnie pobyt ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Podziwiam cię, za motywację do pracy przy tym układzie. Ja mam problem, aby znaleźć chęci do zmontowania nowych gratów, a dodam, że ostatnio grzebałem przy swoim WC w zeszłym roku. Ale tak to już jest podobno na starość ;) Wracając do twojego układu, to przybiera on coraz bardziej futurystyczną (laboratoryjną) wizję. Czy ten nowy rez jest stabilny? Na czym się on trzyma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Malik znowu szaleje :o :o :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ten rezik to z coolingu czy jakis hamerykanski? wyglada fajnie, cos czuje ze mcres szybko straci u mnie pobyt ;].Rezik pewnie taki I widać, że się trzyma na tych fabrycznych podpórkach :D Sam się nad takim zastanawiałem czy nie dać na tył budy a trójnik zlikwidować, no ale qpa kasy jak za kawałek plastiku jak dla mnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ten rezik to z coolingu czy jakis hamerykanski? wyglada fajnie, cos czuje ze mcres szybko straci u mnie pobyt ;]. Rezik z oferty Cooling.pl - 250mm - 144zl wraz z przesylka Podziwiam cię, za motywację do pracy przy tym układzie. Ja mam problem, aby znaleźć chęci do zmontowania nowych gratów, a dodam, że ostatnio grzebałem przy swoim WC w zeszłym roku. Ale tak to już jest podobno na starość ;) Wracając do twojego układu, to przybiera on coraz bardziej futurystyczną (laboratoryjną) wizję. Czy ten nowy rez jest stabilny? Na czym się on trzyma? Dziekuje za mile slowa :) Malik znowu szaleje :o :o :o ...nigdy nie przestanie :) Rezik pewnie taki I widać, że się trzyma na tych fabrycznych podpórkach :D Sam się nad takim zastanawiałem czy nie dać na tył budy a trójnik zlikwidować, no ale qpa kasy jak za kawałek plastiku jak dla mnie :wink: Troszke wiekszy mam rezik - moim zdaniem warto kupic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Malik a Ty masz czas tak zmnieniać te weże? I to wszystko? Ja bym szału dostał xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Jesli chodzi o czas to malo go mam. Ale kiedy jest i mam ochote to zawsze cos tam pokombinuje w kompie ;) Szalu nie dostaje bo weze: czarne, przezroczyste, niebieskie i reszta jaka mam - sa dociete do tego ukladu wiec wymiana trwa jakies 10 min z oproznieniem ukladu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ok a do czego głównie wykorzystujesz kompa, bo chyba nie tylko jako wieszak dla WC, :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) pomysł z rezem jest bardzo fajny :) i oczywiście całość też super wygląda :wink: BTW Czy według was stacker jest lepszym rozwiązaniem niż Chieftec big tower Mesh ? Edytowane 25 Maja 2007 przez wegorz91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) ok a do czego głównie wykorzystujesz kompa, bo chyba nie tylko jako wieszak dla WC, :lol: To zalezy od chwili - jest wszechstronny ;) pomysł z rezem jest bardzo fajny :) i oczywiście całość też super wygląda :wink: BTW Czy według was stacker jest lepszym rozwiązaniem niż Chieftec big tower Mesh ? Osobiscie moge jedynie powiedziec ze Stacker na pewno jest super buda pod WC. Dlugo przekonywalem sie do niego i nie zaluje teraz. Jak widac po moim projekcie - wladowalem troche tych gratow do niego i mimo to nie wyglada na przyladowanego :) UPDATE: Dzisiaj znow mialem troche czasu i postanowilem sprawdzic jak wyglada tuba z jakims tam kolorkiem. Jako ze nie mialem zadnego pod reka. Skorzystalem z rady przyjaciela ( Jarogniew ) i sprobowalem z borygo eko :) Mieszanka 50/50 i wyszlo cos takiego: Piekna laboratoryjna zielen :) To mi sie nie podobalo: Edytowane 26 Maja 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ni wafla, nie pasuje ta zieleń do czegokolwiek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Ni wafla, nie pasuje ta zieleń do czegokolwiek :P Zmiana węży na zielone + zielone oświetlenie i jest zajebiście :razz: bo na razie rzeczywiście nie pasuje :-| Edytowane 26 Maja 2007 przez Jarogniew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ni wafla, nie pasuje ta zieleń do czegokolwiek :P ale za to rzuca sie w oczy. na pierwszym planie, ale osobiście widział bym tam intensywnie żółty UV płyn ps. mieszkasz w b. ładnej okolicy- widok z okna :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Malik Borygo eko super sie komponuje z barwniczkiem z RN. Powstaje piekna radioaktywna zielen. Z tego co pamietem to jesden z forumowiczow mial taka mieszanke :D http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8025e2e7c478b2a0 Edytowane 26 Maja 2007 przez mib Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skwarek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 a to Ci szpaner z dentysty :P tak jak mówił Jarogniew ;] osobiście podobala mi się burdelowa wersja układu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Malik do czego przymocowany jest ten rez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Do obudowy :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 To wiem.. Zle ułożyłem pytanie bo miałem na myśli na czym jest przymocowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Do obudowy :x :banana: :banana: :banana: jest przykręcony do tego : klik Edytowane 26 Maja 2007 przez Jarogniew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ok juz spiesze z odpowiedziami. Nie chcialem tego koloru ladowac do aktualnego ukladu. Wiem ze ta toksyczna zielen nie pasuje. Chcialem jedynie zobaczyc efekt. Jezeli juz zdecydowalbym sie na ten kolor to jedynie tak jak mowil mi Jaro - only borygo z mineralka. Zadnego barwnika nie chce. Natomiast co do wezy - czarne tygony bez sprezynek lub zielony waz z niebieskimi sprezynkami - takie widze mozliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Bardzo przyjemny kolor, może ładniej by się prezentował w obudowie po podświetleniu na biało :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Malik daj takie kolory jakie ma Jarogniew w sygu :wink: Szkoda że nie masz kilku barwników mógbłyś popatrzeć który by był stosowny do tego układu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Malik daj takie kolory jakie ma Jarogniew w sygu :wink: Szkoda że nie masz kilku barwników mógbłyś popatrzeć który by był stosowny do tego układu Jakbym uzyl wszystkich tych kolorow to byla by niezla choinka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...