wegorz91 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a obecna puszka to jakiej firmy?? Pozdro. http://mcs.pc.pl/produkt1241.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Armor na sprzedaz - ten co mial kupic - wycial numer. PS. Za niedlugo pojawi sie kolejna wyprzedaz ... stay tuned. Bedzie pare gratow: napedy, flow meter etc. Edytowane 8 Maja 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a chłodnicy nie masz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Moze bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeMaeTH Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Armor na sprzedaz - ten co mial kupic - wycial numer.E to ja juz nic nie bede wycinal... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Armor na sprzedaz - ten co mial kupic - wycial numer. juz nie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 E to ja juz nic nie bede wycinal... :| No raczej - jak jej nie bierzesz :mur: juz nie ;P Buda zostaje u mnie - przepraszam za zamieszanie Tutaj to co mam do zaoferowania: Wyprzedaz Malik'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 U Malika wielka wyprz więc laing przyszedł. Fotki ? Czemu flow metera sprzedajesz ? Był mało użyteczny czy jak ? Ta cena za tygona to za 2 metery ? ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Cena tygona posyssa... 1m 50zł ^^ nie no fajnie xD Tak mam cheć na ten panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Jak by buda szła pod młotek to rezerwuje. Tak sądzę na dzień dzisiejszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 U Malika wielka wyprz więc laing przyszedł. Fotki ? Czemu flow metera sprzedajesz ? Był mało użyteczny czy jak ? Ta cena za tygona to za 2 metery ? ;o FlowMeter sprzedaje bo idzie cos innego do mnie ;) Cena za tygona jest cena za ten metraz ktory jest tam podany czyli 2.355m Cena tygona posyssa... 1m 50zł ^^ nie no fajnie xD Tak mam cheć na ten panel Panel lezy i czeka :) Jak by buda szła pod młotek to rezerwuje. Tak sądzę na dzień dzisiejszy :) Gdyby sie cos zmienilo to Cie powiadomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Czemu flow metera sprzedajesz ? Był mało użyteczny czy jak ?Kupił coś innego? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A ja proszę o Tygonki. Z chęcią bym je zobaczył w moim przyszłym LC/WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Kupił coś innego? ^^ Co ^^ Zapewne to takie twoje co masz ;] Cena za tygona jest cena za ten metraz ktory jest tam podany czyli 2.355m Na początku sądziłem , że albo tam do ceny o jedno zero za dużo albo kropeczke w złym miejscu postawiłeś przy metrach ;] Pochwal się laingiem Edytowane 9 Maja 2007 przez banditos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Zdjecia robione na szybko: Nowy nabytek: Uklad na szybko zmontowany: Edytowane 9 Maja 2007 przez Malik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 waz jakis taki blady? :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Aaaa bo ACE wlalem do ukladu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 waz jakis taki blady? :-P Lepiej to wygląda niż z tymi sprężynkami. B. ładny układzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A jak się sprawuje pompa w porównaniu do inno ? Zrobiłbyś zdjęcia gdzie siedzi chłodnica bo tylko domyślać się można ;) Tak się zastanawiam czemu bloczka na ramy nie kupiłeś ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 A jak się sprawuje pompa w porównaniu do inno ? Zrobiłbyś zdjęcia gdzie siedzi chłodnica bo tylko domyślać się można ;) Tak się zastanawiam czemu bloczka na ramy nie kupiłeś ... No wlasnie fotki jak i gdzie umieszczona jest chlodnica. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Tak jak w armorze , wyobrażam to sobie ale fotki są lepsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Lepiej to wygląda niż z tymi sprężynkami. B. ładny układzikZgadzam się - teraz wygląda rasowo układ - serio :wink: A jeśli chodzi o zdjęcie chłodnicy to też poproszę. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ummm pompka nie powiem zacna! ;) A co do węży to jednak wolałem te drogaśne czarnuchy pasujące do laminatu mobo i gtxa (którego podobno Malik zmieniał bo najpierw dostał zielonego) a sprężynki robiły w ogóle już pimp klimat i było bardzo OK! :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ummm pompka nie powiem zacna! ;) A co do węży to jednak wolałem te drogaśne czarnuchy pasujące do laminatu mobo i gtxa (którego podobno Malik zmieniał bo najpierw dostał zielonego) a sprężynki robiły w ogóle już pimp klimat i było bardzo OK! :rolleyes: Mnie również bardziej się podobał układ z Tygonem :) Pompka w cyc :) Z tego co mi mówił zamienił się grafiką z kumplem, bo on dostał BFG zielonego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zdjecia postaram sie wrzucic dzisiaj wieczorkiem. Mi osobiscie bardziej sie podoba na przezroczystych wezach. Jest jasniej w srodku i WC nie zlewa sie z otoczeniem. A co do czarnego tygona i sprezynek - leza sobie ladnie w pudelku :) Jak bede tesknil za nim to zaloze :P Pompka... pompka poprostu wymiata. Pierwszy raz widzialem mega wir w rezie. Walczylem z nia ponad 1h bo nie dala sie odpowietrzyc. Ale razem z Jaro doszlismy do tego - jak to rozwiazac. Poprostu przy dwoch kroccach wkreconych w dolna czesci pompki - flow byl tak duzy ze powietrze nie dawalo rady "uciec". Na dodatek przez wspomniany wyzej wir, pompka zasysala powietrze do ukladu. Charakteryzowalo sie to mega glosna praca i slaba wydajnoscia. Pozniej przekrecilem krociec wlotowy do gory ( pomysl Jaro ) i pompka w niespelna 10s odpowietrzyla sie. Zrobila sie milutko cicha i tak pracuje do dzisiaj. Temperatury spadly mi o jakies 3-4 stopnie. Narazie mam wlozona chlodnice Innovateka, a chce sprawdzic jak na Thermochill'u bedzie z ciekawosci. Podobno potrzebuje duzy flow - ktory u mnie jest :) Wspomne jeszcze jedna rzecz, gdyz moze sie to komus przydac. Pompka JEST glosniejsza od HPPS. Jest to oczywiste - wieksza wydajnosc, wieksze obroty etc. Slysze ja delikatnie przy zamknietej budzie. Zamowilem rowniez panel do sterowania tej pompki ( tu podziekowania dla Docenta ) - zobaczymy jak sie bedzie sprawowal i jak pompka przyjmie sterowanie jej napieciem. Dam znac z placu boju :) PS. Co do karty graficznej - rzeczywiscie mialem zielonego BFG :P Wymienilem sie z kolega za czarna EVGA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Malik Masz jeszcze miernik przepływu w układzie? Możesz porównać wydajność obu pompek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Mam, i tak: Wyniki podane w rpm, gdyz podpialem flowmeter pod mobo. HPPS: 1172 Pro: 2109 Ultra: 2109-2789 Sadze ze przy Ultrze miernik zaczal juz wariowac, gdyz jego maks to 2800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 ten top z rezem jest boski... że też polscy producenci nie wezmą się za jego produkcje :( Malik jak dla mnie czarne Tygonki bardziej się podobały.. ale teraz i tak jest piknie zresztą jak zawsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 że też polscy producenci nie wezmą się za jego produkcje :(Top prawdopodobnie już by był w sprzedaży gdyby nie kilkumiesięczna "afera" z wadliwymi Laingami. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ale juz nie sa wadliwe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...