acd Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Chodzi o to, żeby z jednej strony wkręcić w grundfosa takie kolanko, a na choinkę będącą pod kątem 90stp. założyć węża 16/22 eheima. Pilnie potrzbeuję bo w tej chwili nie mam ... filtracji w akwarium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 W większym hydraulicznym znajdziesz bez problemu kolanko 1cal, a potem przejście na 3/4 albo 1/2 cala + choinkę - inna sprawa że nie wiem jak związki miedzi (kolanko mosiężne) lub chromu (kolanko chromowane) wpłyną na ryby i rośliny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 W większym hydraulicznym znajdziesz bez problemu kolanko 1cal, a potem przejście na 3/4 albo 1/2 cala + choinkę - inna sprawa że nie wiem jak związki miedzi (kolanko mosiężne) lub chromu (kolanko chromowane) wpłyną na ryby i rośliny... nie może to iść przez przjściówkę niestety bo mam za mało miejsca i węże by się wyginały. Miedź nie wywiera żadnego negatywnego wpływu na zwierzęta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 nie może to iść przez przjściówkę niestety bo mam za mało miejsca i węże by się wyginały. Miedź nie wywiera żadnego negatywnego wpływu na zwierzęta. Znajdź dobrego tokarza i Ci zrobi wszytko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 W Bibus Menos pewnie beda mieli. Ja kupowalem kolanka z gwintem 1/2" skrecane na waz 8/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...