mohito Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Przeczytalem recenzje dyskow u nas na portalu ale dalej nie wiem ktory wybrac. Idealnym dla mnie rozwiazniem bylby zakup Hitachi - ale sklep w ktorym bede kupowal niestety ich nie ma i nie bedzie mial. Pozostaje wiesc Szajsung i WD. Szajsungi mialem trzy: 10gb, 20gb oraz 80gb. Wszystkie okazaly sie trefne dlatego tez mam obiekcje jesli chodzi o ponowne pakowanie sie w ta firme. Z drugiej strony obawiam sie, ze wd bedzie za glosny i goracy :) Ktory z tych dwoch wybrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Bralbym jednak Samsunga. Znacznie poprawili swoje dyski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Z tego co przeczytalem na stronie PurePc to polecilbym tego WD bo wedlug testu wyszlo ze jest najwydajniejszy i nie taki glosny: http://www.apollo.pl/store/show_detail/22/33093 Sadze ze chodzi o dysk z intefejsem SATA :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...